DAC, streamer, headphone amp... that's the FiiO K17 R2R Pro
But how much will it cost?
Koristim i slušalice, samo ne intenzivno kao ranije. Beyerdynamics Custom Studio.Nema poente ako nećeš više da koristiš slušalice ... A i da hoćeš to je i dalje vrlo relevantan dac/amp. Jedina donekle mana danas može da bude odsustvo balansiranog izlaza. Za nešto primetno bolje treba verovatno 300-400e ... Koje slušalice inače imaš?
Mackie si povezao na njegov RCA izlaz?
Prosle godine je bio cesto na akciji na Aliju, cena mu je padala i do 90$. Negde u to vreme sam uzeo dva, crni i bordi. Potonji je bio nesto skuplji, a i na carini su me fino odradili, uzese mi oko 60e. Za crni sam dobro prosao, 90$ + 20ak eura pdv i carina. Ostavih crni sebi i prezadovoljan sam, misljenja sam da nema razloga prelaziti na nesto "jace" sem ako ti XLR nije preko potreban.@peja davnijeh dana uzeh FiiO K5 Pro na tvoju preporuku (tada sam koristio samo slušalice). Pre jedno 6 meseci sam uzeo Mackie CR5-XBT i sada uživam da nemam slušalice na glavi. Da li je možda vreme za zamenu K5ice? Ima li poente/smisla?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari