Šta je novo?

Fiio - generalna diskusija

@peja davnijeh dana uzeh FiiO K5 Pro na tvoju preporuku (tada sam koristio samo slušalice). Pre jedno 6 meseci sam uzeo Mackie CR5-XBT i sada uživam da nemam slušalice na glavi. Da li je možda vreme za zamenu K5ice? Ima li poente/smisla?

Nema poente ako nećeš više da koristiš slušalice ... A i da hoćeš to je i dalje vrlo relevantan dac/amp. Jedina donekle mana danas može da bude odsustvo balansiranog izlaza. Za nešto primetno bolje treba verovatno 300-400e ... Koje slušalice inače imaš?
Mackie si povezao na njegov RCA izlaz?

Nema poente ako nećeš više da koristiš slušalice ... A i da hoćeš to je i dalje vrlo relevantan dac/amp. Jedina donekle mana danas može da bude odsustvo balansiranog izlaza. Za nešto primetno bolje treba verovatno 300-400e ... Koje slušalice inače imaš?
Mackie si povezao na njegov RCA izlaz?
Koristim i slušalice, samo ne intenzivno kao ranije. Beyerdynamics Custom Studio.

Da, Mackie ide na RCA izlaz.

Ako bi da trošiš kinticu možda nešto u smeru K13 R2R sa nešto drugačijim zvukom, ali ono ... Bez probe je malo rizik.

Bogami solidna lova, mislim da je bolja da rešim akustiku prvo, tipa da podignem monitore iznad monitora od kompa i da ih usmerim da "pucaju" u mene, ovako na stolu baš nisu izbalansirani...

@peja davnijeh dana uzeh FiiO K5 Pro na tvoju preporuku (tada sam koristio samo slušalice). Pre jedno 6 meseci sam uzeo Mackie CR5-XBT i sada uživam da nemam slušalice na glavi. Da li je možda vreme za zamenu K5ice? Ima li poente/smisla?
Prosle godine je bio cesto na akciji na Aliju, cena mu je padala i do 90$. Negde u to vreme sam uzeo dva, crni i bordi. Potonji je bio nesto skuplji, a i na carini su me fino odradili, uzese mi oko 60e. Za crni sam dobro prosao, 90$ + 20ak eura pdv i carina. Ostavih crni sebi i prezadovoljan sam, misljenja sam da nema razloga prelaziti na nesto "jace" sem ako ti XLR nije preko potreban.

Nazad
Vrh Dno