Agilni je napisao(la):Jedine bodove očekujem upravo protiv Argentine, maksimalno jedan :d
Koji ti fudbal gledaš, kakav Krasić kad se on ne vidi ni među svojim vršnjacima na prvenstvu Evrope, a kamoli među starijima? I dobra ti je postava, levu stranu da drži Duljaj? Ili to nije navođenje po pozicijama, ako je tako pardon. Gavrančić je očajan za bilo koju poziciju, on se slučajno našao u timu, to je moglo da prođe u kvalifikacijama, ali on je prespor, trom i neokretan za bilo kakav ozbiljan fudbal. Koromane i slične nezahvalne jeromonahe koji vole da poste tokom ovako ozbiljnog takmičenja i koje je Petko izvukao iz Čečenije da mu igraju i koji sada pljuju po njemu treba za kaznu izbaciti, makar nam na tom mestu igrali veznjaci Hajduka iz Kule i Vojvodine. Žigić je takođe mnogo dobar, nijedan duel u vazduhu nije uspeo da dobije, niti se trudio da se ubacuje. Savo se barem borio, on ne može više, ali ume da primi loptu, iskontroliše je, preda prvom do sebe, sačeka da mu se priključe ostali...Mnogo više nego retardirani jeromonah Mateja "poneo sam zbirku pripovedaka Posavetujte me, Oče" Kežman ili Žigić što je pokazao. Šteta što nema snage za veću minutažu. Da se razumemo, ne smeta meni Kežman što se folira sa Bogom i Biblijom dokle god to javno ne ispoveda, dok ne tera ostatak tima da posti, i ono osnovno - dok ne uspe Savu da izblokira u dva navrata bolje nego njihov centarhalf, a jednom prilikom ga i povredi.Misko je napisao(la):Ma Petkovic nije normalan, koji bre Nenad Djordjevic???a i dokle god nama igra Savo pa i Kezman i Stankovic (koji je dobar u Italiji, al u reprezentaciji pliva) nema tu leba. Na sredini bolje mesto Nadja neki iz mladih npr. Krasic i dal zna neko sto ne zovu Ramba u reprezentaciju kad je tata u Brazilu???
Evo mog sastava:
Stojkovic
Krstajic, Gavrancic, Vidic, Dragutinovic
Koroman, Djordjevic, Krasic, Duljaj
Zigic i nemam pojma sta je najpametnije mozda Kezman, mada on u reprezentaciji nije mogao levim ekipama da da go, koju su mu sanse da zavuce Argentini???
filipenko je napisao(la):Koji ti fudbal gledaš, kakav Krasić kad se on ne vidi ni među svojim vršnjacima na prvenstvu Evrope, a kamoli među starijima? I dobra ti je postava, levu stranu da drži Duljaj? Ili to nije navođenje po pozicijama, ako je tako pardon. Gavrančić je očajan za bilo koju poziciju, on se slučajno našao u timu, to je moglo da prođe u kvalifikacijama, ali on je prespor, trom i neokretan za bilo kakav ozbiljan fudbal. Koromane i slične nezahvalne jeromonahe koji vole da poste tokom ovako ozbiljnog takmičenja i koje je Petko izvukao iz Čečenije da mu igraju i koji sada pljuju po njemu treba za kaznu izbaciti, makar nam na tom mestu igrali veznjaci Hajduka iz Kule i Vojvodine. Žigić je takođe mnogo dobar, nijedan duel u vazduhu nije uspeo da dobije, niti se trudio da se ubacuje. Savo se barem borio, on ne može više, ali ume da primi loptu, iskontroliše je, preda prvom do sebe, sačeka da mu se priključe ostali...Mnogo više nego retardirani jeromonah Mateja "poneo sam zbirku pripovedaka Posavetujte me, Oče" Kežman ili Žigić što je pokazao. Šteta što nema snage za veću minutažu. Da se razumemo, ne smeta meni Kežman što se folira sa Bogom i Biblijom dokle god to javno ne ispoveda, dok ne tera ostatak tima da posti, i ono osnovno - dok ne uspe Savu da izblokira u dva navrata bolje nego njihov centarhalf, a jednom prilikom ga i povredi.
PoisonFree je napisao(la):Ma ni ja ne bih zvao ramba. Za 10 godina u brazilu izmenjao je gotovo isto toliko klubova. Ne moze takav igrac da igra u reprezentaciji, mora se malo misliti i na atmosferu.
Hm, ne znam.delija_sever031 je napisao(la):Mozda grafika pravi problem koju graficku imas?
Da, treba nam još jedan koji je bio spor i u 23. godini a kamoli sada. Opet ponavljam, pratiš li fudbal? Brazilsko prvenstvo ti se sastoji od prvenstava gomile malih pokrajna (kao kada bi se ovde igrali šampionati Bačke, Banata, Srema sa Mačvom, Beograda, severne Šumadije, Zapadne Morave itd.) koji posle međusobno igraju plej of. Rambo je bio proglašen za jednog od najboljih u jednom od takvih regionalnih šampionata. Druga je stvar što su posle toga ovdašnji novinari napravili feštu da je najbolji igrač koga je Brazil imao od Pelea naovamo. U reprezentaciju ga naravno ne treba zvati i zato što je g*vno od čoveka, nešto slično Jankoviću koji je matoriji i ipak ima neke uspehe iza sebe, zbog čega je eksponencijalno gori. Premda bi slično trebalo postupiti i sa aktuelnom generacijom jeromonaha.Misko je napisao(la):Covek je proglasen za najboljeg u Brazilu, sad ako ti mislis da nam je takav visak, a da ne govorim sto nam je sredina nikad gora, ne znam sta da ti kazem.
filipenko je napisao(la):Da, treba nam još jedan koji je bio spor i u 23. godini a kamoli sada. Opet ponavljam, pratiš li fudbal? Brazilsko prvenstvo ti se sastoji od prvenstava gomile malih pokrajna (kao kada bi se ovde igrali šampionati Bačke, Banata, Srema sa Mačvom, Beograda, severne Šumadije, Zapadne Morave itd.) koji posle međusobno igraju plej of. Rambo je bio proglašen za jednog od najboljih u jednom od takvih regionalnih šampionata. Druga je stvar što su posle toga ovdašnji novinari napravili feštu da je najbolji igrač koga je Brazil imao od Pelea naovamo. U reprezentaciju ga naravno ne treba zvati i zato što je g*vno od čoveka, nešto slično Jankoviću koji je matoriji i ipak ima neke uspehe iza sebe, zbog čega je eksponencijalno gori. Premda bi slično trebalo postupiti i sa aktuelnom generacijom jeromonaha.
Agilni je napisao(la):Piksi... bio je dobar, ali u današnjem fudbalu bi bio smešan. Mislim, zašto je poslednjih 10 godina karijere proveo u Japanu? Devedesetih mu je prolazila ta igra. Nego, jel ti to porediš Ramba i Piksija?
?Misko je napisao(la):Pratim fudbal odlicno, samo da ti kazem i ovaj podatak za svetskog klupskog prvaka, juznoamerikanci vode protiv eropljana, znaci da nikako nisu losi, cak naprotiv.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari