Šta je novo?

FIFA World Cup 2006

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Agilni je napisao(la):
Jedine bodove očekujem upravo protiv Argentine, maksimalno jedan :d

Daj bre nemoj da se zezamo, Argentina je nikad jaca, mojne da nas prozivaju opet (i vas zovu Srpski Brazilci???) ko sto nam onomad osisase mlade. Jos da muka bude veca Vidic se povredio. Mada i onaj njihov trener nije citav, Mesi i Ajmar na klupi, a Zanetija nije zvao a on nikad bolji igrac, da nije njega prokleti Inter bi ko zna gde bio.

Ovo nije gol: :D

Poslednja izmena:
Heh, da, smešno. To je i u FIFA 2006 bio slučaj, mada se golman sam nepotrebno uvalja u gol nakon sigurne odbrane, tako da nije element za nerviranje. Meni najviše smeta (igram samo na World Class) to što nakon šuta sa distance u 99% slučajeva lopta pogađa nekog protivničkog igrača na putu ka golu. Nije u pitanju blok, nego baš to da dva, tri protivnička igrača unapred stoje na putanji lopte ili tu negde i blokiraju lagano, ponekad je i "prime", a golman se iscima da takav šut odbrani.

Poslednja izmena:
Misko je napisao(la):
Ma Petkovic nije normalan, koji bre Nenad Djordjevic???a i dokle god nama igra Savo pa i Kezman i Stankovic (koji je dobar u Italiji, al u reprezentaciji pliva) nema tu leba. Na sredini bolje mesto Nadja neki iz mladih npr. Krasic i dal zna neko sto ne zovu Ramba u reprezentaciju kad je tata u Brazilu???

Evo mog sastava:

Stojkovic

Krstajic, Gavrancic, Vidic, Dragutinovic

Koroman, Djordjevic, Krasic, Duljaj

Zigic i nemam pojma sta je najpametnije mozda Kezman, mada on u reprezentaciji nije mogao levim ekipama da da go, koju su mu sanse da zavuce Argentini???
Koji ti fudbal gledaš, kakav Krasić kad se on ne vidi ni među svojim vršnjacima na prvenstvu Evrope, a kamoli među starijima? I dobra ti je postava, levu stranu da drži Duljaj? Ili to nije navođenje po pozicijama, ako je tako pardon. Gavrančić je očajan za bilo koju poziciju, on se slučajno našao u timu, to je moglo da prođe u kvalifikacijama, ali on je prespor, trom i neokretan za bilo kakav ozbiljan fudbal. Koromane i slične nezahvalne jeromonahe koji vole da poste tokom ovako ozbiljnog takmičenja i koje je Petko izvukao iz Čečenije da mu igraju i koji sada pljuju po njemu treba za kaznu izbaciti, makar nam na tom mestu igrali veznjaci Hajduka iz Kule i Vojvodine. Žigić je takođe mnogo dobar, nijedan duel u vazduhu nije uspeo da dobije, niti se trudio da se ubacuje. Savo se barem borio, on ne može više, ali ume da primi loptu, iskontroliše je, preda prvom do sebe, sačeka da mu se priključe ostali...Mnogo više nego retardirani jeromonah Mateja "poneo sam zbirku pripovedaka Posavetujte me, Oče" Kežman ili Žigić što je pokazao. Šteta što nema snage za veću minutažu. Da se razumemo, ne smeta meni Kežman što se folira sa Bogom i Biblijom dokle god to javno ne ispoveda, dok ne tera ostatak tima da posti, i ono osnovno - dok ne uspe Savu da izblokira u dva navrata bolje nego njihov centarhalf, a jednom prilikom ga i povredi.

Poslednja izmena:
Ja sam igrajuci igru od juce nevidjeni broj pogodjenih precki i stativa,ne znam da li je to kod mene slucajnost kad igram ali na FIFA 2006 je to kod mene bila prava retkost.Uglavnom pomalo iritira,posebno kad mi se lomi utakmica:)

I kod mene se desava silcno sa preckama i stativama. Desilo mi se da izgubio jednom 1:0, a imao sam 3 stative na utakmici pogodjene. Srecom, bila u grupi :D

Mada me i nerviraju malo izlazenja 1 na 1 sa golmanom, kako vi to resavate najbolje? Ja uglavnom najbolje prodjem ako idem skoro pa po sredini i onda u skoro zadnjem momentu tapnem sut, u suprotnom mi golman uglavnom odbrani (igram na WorldClass).

Poslednja izmena:
Osvojio sa brazilom i scg
dobio skoro sve bunese(trofeje sta su vec)
i igra smorila
ali za jednokraku zabavu je ok

Oči u oči sa golmanom? Pa kako biste to uradili da ste stvarno ispred golmana? Pokret telom levo ili desno (u igri gore ili dole), naravno, odmah nakon toga šut. Pogađa u 90% slučajeva, kako bi i trebalo biti.

filipenko je napisao(la):
Koji ti fudbal gledaš, kakav Krasić kad se on ne vidi ni među svojim vršnjacima na prvenstvu Evrope, a kamoli među starijima? I dobra ti je postava, levu stranu da drži Duljaj? Ili to nije navođenje po pozicijama, ako je tako pardon. Gavrančić je očajan za bilo koju poziciju, on se slučajno našao u timu, to je moglo da prođe u kvalifikacijama, ali on je prespor, trom i neokretan za bilo kakav ozbiljan fudbal. Koromane i slične nezahvalne jeromonahe koji vole da poste tokom ovako ozbiljnog takmičenja i koje je Petko izvukao iz Čečenije da mu igraju i koji sada pljuju po njemu treba za kaznu izbaciti, makar nam na tom mestu igrali veznjaci Hajduka iz Kule i Vojvodine. Žigić je takođe mnogo dobar, nijedan duel u vazduhu nije uspeo da dobije, niti se trudio da se ubacuje. Savo se barem borio, on ne može više, ali ume da primi loptu, iskontroliše je, preda prvom do sebe, sačeka da mu se priključe ostali...Mnogo više nego retardirani jeromonah Mateja "poneo sam zbirku pripovedaka Posavetujte me, Oče" Kežman ili Žigić što je pokazao. Šteta što nema snage za veću minutažu. Da se razumemo, ne smeta meni Kežman što se folira sa Bogom i Biblijom dokle god to javno ne ispoveda, dok ne tera ostatak tima da posti, i ono osnovno - dok ne uspe Savu da izblokira u dva navrata bolje nego njihov centarhalf, a jednom prilikom ga i povredi.

Kad sam navodio sastav stavio sam samo imena, ne i pozicije kako treba. A ko mesto Krasica ok nije Roben al ko drugi? Raspali Stankovic? ja ne znam koji ti fudbal gledas al Krasic je do jaja igrac, to svi koji se razumeju u fudbal mogu da potvrde moze komotno da igra u prvih 11 i opet mi nije jasno sta si gledao kad je na evropskom igrao vrhunski. Koroman takodje, kakve veze ima gde igra? Igra i Rivaldo u grckoj, a bolji je od Adriana i Ronalda zajedno. Za ovo oko Save se slazem on ume da primi iskontrolise je i izgubi je ili doda do golmana, sta ti kazes da je preda kome da je preda kad je on taj koji treba da da go???? Sta bre oce Sava odigro je 100 utakmica za reprezentaciju, posteno bi bilo da kaze da dosta imam 200godina raspadam se nek dodje neko mladji, lepo je to sto on daje svoj max i sto se trudi al ne ume da da go, Zigic je bolji od njega to opet nemoz niko da ospori. Ja isto kazem da je Kezman levi igrac al ko drugi iz ovih 22? A Trener nam je do jaja, ja ne znam ko smislja one poeme i eseje koje cita na novinarskim konfer. brate vise filozofije i proseravanja u zivotu nisam cuo? i plus nije zvao ramba.

Poslednja izmena:
Ma ni ja ne bih zvao ramba. Za 10 godina u brazilu izmenjao je gotovo isto toliko klubova. Ne moze takav igrac da igra u reprezentaciji, mora se malo misliti i na atmosferu.

Pozdrav svima koji vole fudbal.
Evo ja sam dosao do FIFA 2006 i imam mali problem.
Ustvari sve ide kao po loju dok se ne ucita utakmica i kad krenem sa centra jer onda mi i teren i igraci i lopta budu beli kao u magli ne znam do cega je.
Da li se jos nekome to desava? Jel ima neko neko resenje?
Stvarno bih voleo da mogu i ja normalno da igrama na kompu ovaj mundijal.

Pozdrav
Mile

@PoisonFree
Ti to ozbiljno? :wall: :d

Jel' si gledao malo kako covek igra?

Poslednja izmena:
Rambu bi mozda trebalo vremena da se uklopi u ovu reprezentaciju ali zbog njega bih poceo pripreme jos u januaru ako treba jer za takvog igraca vredi:)

Najozbiljnije moguce. I do sada smo imali bolje igrace u reprezentaciji pa nismo uspeli ni da se kvalifikujemo, cak ni Azerbejdzan da pobedimo. Treba malo misliti i o ekipi a ne samo o pojedincima.

PoisonFree je napisao(la):
Ma ni ja ne bih zvao ramba. Za 10 godina u brazilu izmenjao je gotovo isto toliko klubova. Ne moze takav igrac da igra u reprezentaciji, mora se malo misliti i na atmosferu.

Covek je proglasen za najboljeg u Brazilu, sad ako ti mislis da nam je takav visak, a da ne govorim sto nam je sredina nikad gora, ne znam sta da ti kazem.

Mozemo mi da pricamo ovde koliko hocemo i ok je da se nasa misljenja razlikuju, ali ne secam se da sam cuo da je jedan trener bio u fazonu da se rambo dovede u reprezentaciju (ne samo petko).
Njegovo vreme za repku je proslo, mogao je biti u timu, bio je pozivan u vise navrata i pitanje je zasto nije iskoristio sansu.

Ja se ne secam da je bio skorije pozivan a to da je mogao biti pitanje je jer je ocito bio i jeste u sukobu sa nekim iz saveza tako da je Petkovic verovatno najmanje odlucivao....

delija_sever031 je napisao(la):
Mozda grafika pravi problem koju graficku imas?
Hm, ne znam.
Imam Ati 9600 cistu i 768 RAM memorije, razmisljao sam i o driverima ali tu sam najtanji sa znanjem.

Misko je napisao(la):
Covek je proglasen za najboljeg u Brazilu, sad ako ti mislis da nam je takav visak, a da ne govorim sto nam je sredina nikad gora, ne znam sta da ti kazem.
Da, treba nam još jedan koji je bio spor i u 23. godini a kamoli sada. Opet ponavljam, pratiš li fudbal? Brazilsko prvenstvo ti se sastoji od prvenstava gomile malih pokrajna (kao kada bi se ovde igrali šampionati Bačke, Banata, Srema sa Mačvom, Beograda, severne Šumadije, Zapadne Morave itd.) koji posle međusobno igraju plej of. Rambo je bio proglašen za jednog od najboljih u jednom od takvih regionalnih šampionata. Druga je stvar što su posle toga ovdašnji novinari napravili feštu da je najbolji igrač koga je Brazil imao od Pelea naovamo. U reprezentaciju ga naravno ne treba zvati i zato što je g*vno od čoveka, nešto slično Jankoviću koji je matoriji i ipak ima neke uspehe iza sebe, zbog čega je eksponencijalno gori. Premda bi slično trebalo postupiti i sa aktuelnom generacijom jeromonaha.

Ako tako gledas, kakvi su ljudi bili Mihajlovic, Savicevic... da ne nabrajam dalje...? :S:

p.s. Da li si ti gledao kako covek igra, ili si ponesen naslovima u novinama? BTW, Piksi nije bio nista brzi od njega, a bio nam ja glavni sraf reprezentacije 90-ih...

Fudbal se promenio...

Mada... Dejo i Miha su bili ekstra brzi u najboljim danima. Siniša kada proslavlja gol, bio je brži od današnjeg Anrija :d
A kakvi su ljudi? Temperamentni. Dejo bije ženu, Siniša pljuje protivnike, inače, u društvu važe za jako poštovane likove... A Rambo? Rambo je pi***ca. Niko ga nigde nije voleo. Zašto?

Piksi... bio je dobar, ali u današnjem fudbalu bi bio smešan. Mislim, zašto je poslednjih 10 godina karijere proveo u Japanu? Devedesetih mu je prolazila ta igra. Nego, jel ti to porediš Ramba i Piksija?

filipenko je napisao(la):
Da, treba nam još jedan koji je bio spor i u 23. godini a kamoli sada. Opet ponavljam, pratiš li fudbal? Brazilsko prvenstvo ti se sastoji od prvenstava gomile malih pokrajna (kao kada bi se ovde igrali šampionati Bačke, Banata, Srema sa Mačvom, Beograda, severne Šumadije, Zapadne Morave itd.) koji posle međusobno igraju plej of. Rambo je bio proglašen za jednog od najboljih u jednom od takvih regionalnih šampionata. Druga je stvar što su posle toga ovdašnji novinari napravili feštu da je najbolji igrač koga je Brazil imao od Pelea naovamo. U reprezentaciju ga naravno ne treba zvati i zato što je g*vno od čoveka, nešto slično Jankoviću koji je matoriji i ipak ima neke uspehe iza sebe, zbog čega je eksponencijalno gori. Premda bi slično trebalo postupiti i sa aktuelnom generacijom jeromonaha.

Pratim fudbal odlicno, samo da ti kazem i ovaj podatak za svetskog klupskog prvaka, juznoamerikanci vode protiv eropljana, znaci da nikako nisu losi, cak naprotiv, skini preko DC++ ako mozes sa nekog brazilskog hub-a Rambove utakmice pa da nastavimo da pricamo.

Poslednja izmena:
Agilni je napisao(la):
Piksi... bio je dobar, ali u današnjem fudbalu bi bio smešan. Mislim, zašto je poslednjih 10 godina karijere proveo u Japanu? Devedesetih mu je prolazila ta igra. Nego, jel ti to porediš Ramba i Piksija?

Po cemu vi vrednujete fudbal, pa Pele je igrao u kosmosu, SAD klub, Dzajic na Korzici itd imas takvih primera koliko god hoces... i ne mozes da poredis tad i sad, sve se menja, razvija, Pixi je igrao kao car i '98 na svetskom.

Misko je napisao(la):
Pratim fudbal odlicno, samo da ti kazem i ovaj podatak za svetskog klupskog prvaka, juznoamerikanci vode protiv eropljana, znaci da nikako nisu losi, cak naprotiv.
?
Neverovatno mi je da taj podatak treba da služi kao relevantan kada je kvalitet fudbala u pitanju. Ok, hajde da ga razložimo strukturalno. Prvo, u pitanju je samo jedna utakmica za jedan simpatičan prestižni trofej. Dakle, u duelu vrhunskih ekipa kakve svakako jesu šampion Južne Amerike i Evrope niko nema neku preteranu prednost po difoltu. Drugo, ta razlika je napucana davno kada su igrali Pele & co. u drugoj polovini prošlog veka. Treće, koliko je puta južnoamerički klub trijumfovao u zadnjih 10-15 godina? Četvrto, čak i da su Evropljani uvek trijumfovali u tom takmičenju i obrnuto u pitanju je totalno neozbiljan indikator da bismo raspravljali o kvalitetu fudbala na ovom ili onom kontinentu pošto je takmičenje jednostavno takvo kakvo jeste.

Slazem se sa filipenkom oko ovoga gore, ali bezveze je uopste pricati o pojedincima kad cela ekipa igra lose. Sumnjam da bi jedan igrac (bio to Rambo ili bilo ko drugi, bolji ili losiji) uneo nesto novo i drasticno popravio kvalitet igre nase reprezentacije. Po igrackom kadru smo sasvim prosecni (cak i ispod), spori, tromi, staromodni...
Ali nas krasi ta dobra atmosfera (pitanje koliko ce i to trajati ako nastave ovako da igraju) i taj mentalitet, koji je mac sa dve ostrice, koliko je koristan toliko ume i da se okrene protiv nas ako stvari krenu lose.
U svakom slucaju, rambo ili bilo ko drugi, sve bi bilo isto. Ono sto nama treba je novi sistem igre, vise pasova, brzih igraca po bokovima (poput Koromana), i ono najbitnije taktike, gde smo upravo najslabiji (nije ni cudo sto kezman ulece milosevicu u sut)...

p.s. Filipenko, jos uvek se secam tvog potpisa, jednog od boljih na benchu (izvesni citat Dejana Milojevica) :d

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno