Konacno je krenuo crash...
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
Ko nije, neka odradi onog Toreiru.
Ne kosta skoro nista, a paklen igrac.
Fali mu visine, tu nema govora, ali je zato sve ostalo jako dobro.
Nemaš tu mnogo izbora za PL. Salah ili Mahrez od skupljih i boljih.![]()
Hvala za preporuku, izasao me 16k. Odlican upgrade na CM za fitness PL squad !Zadovoljan. Polako pocinjem vise da uzivam sa PL squad-om. Samo jos da nadjem neki dobar RW da zamenim plavog Lucasa. Martial CL mi je odlican levo.
Nemaš tu mnogo izbora za PL. Salah ili Mahrez od skupljih i boljih.
Sent from my MI 8 Pro using Tapatalk
I ja odradio, mislim da sam poceo da skupljam kartice samo zbog dizajna, I need help, tek je treci dan Futmasa.
![]()
Cudno mi je to, da kartica kroz SBC dobije poboljsanje? Nesto novo? Jedan od najboljih levih bekova u igri.
Son LM, big no no, ali ovo sto traze je bas sramota, ne samo za Sona, za Akandija su juce dotakli dno, neka zatraze ikonu i 88 rating, koji idi0ti
Pojma nisam imao o tome. Uzeo bih i Mikija da sam znao. A, Alonso je bas dobar. Vec je 86. [emoji106]To je European League Live kartica. I Alonso, I Miki, i Sergej, Tah... svi ce dobiti minimum po jedan upgrade.
Inace jeste sjajan, definitivno nisi bacio coine, narocito kada pogledas koliko kostaju ove Futmas kartice. Meni sada zao sto nisam uradio i Alonsa i Mikija, iskreno...
Akandji uopste nije los, strong link sa futmas Zakarijom, mozes da ga promenis ingame da i on bude CB, imas dve zveri na CB-u. Klub je isto dobar jer su vec izlazile dobre Dortmund kartice.
Znam da su ljudi ocekivali nize cene i bolje overall rated igrace, ali nije ovo lose. Nek' mi neko pokaze boljeg 88 igraca po statistikama od Rasforda koji je 84, osim Gereta Bejla i Salaha... Mbape-a, njih ne racunam. Toreira je isto pun pogodak, brz je kao metak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari