Šta je novo?

FIFA 19

Konacno je krenuo crash...

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Ma gde skacu, ovo sto ja cekam, vec je 300k jeftinije nego juce. [emoji106][emoji847]

Hmm a sta je to, CR7? :D

Ko nije, neka odradi onog Toreiru.
Ne kosta skoro nista, a paklen igrac.
Fali mu visine, tu nema govora, ali je zato sve ostalo jako dobro.

Ko nije, neka odradi onog Toreiru.
Ne kosta skoro nista, a paklen igrac.
Fali mu visine, tu nema govora, ali je zato sve ostalo jako dobro.

OyOsRgk.jpg

Hvala za preporuku, izasao me 16k. Odlican upgrade na CM za fitness PL squad ! :) Zadovoljan. Polako pocinjem vise da uzivam sa PL squad-om. Samo jos da nadjem neki dobar RW da zamenim plavog Lucasa. Martial CL mi je odlican levo.

OyOsRgk.jpg

Hvala za preporuku, izasao me 16k. Odlican upgrade na CM za fitness PL squad ! :) Zadovoljan. Polako pocinjem vise da uzivam sa PL squad-om. Samo jos da nadjem neki dobar RW da zamenim plavog Lucasa. Martial CL mi je odlican levo.
Nemaš tu mnogo izbora za PL. Salah ili Mahrez od skupljih i boljih.

Sent from my MI 8 Pro using Tapatalk

Nemaš tu mnogo izbora za PL. Salah ili Mahrez od skupljih i boljih.

Sent from my MI 8 Pro using Tapatalk

Uzecu gold Mahreza za pocetak.

Razmisljam da prodam Grizmana (320k), Marcela (150k), Ben Yeddera IF (210k) Umtiti + lloris (100k) + Lala (70k) i predjem u PL squad.

To bi mozda bio Aubameyang + Salah + De Gea trio upgrade, ali bih ostao bez fitness squada. Mislim krpio bih napad za pocetak sa nekim spancem i sl, ostalo gold verzije.

Ili sam *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* ako to uradim ? :)

Pzac26S.jpg

Ali nisu realni sta traze za Rasforda, 150+ hiljada, kakvi *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*i

Kako je igra P2W, to je strasno.
Zapamtite, za godinu, dve, ili ces da kupujes fifa pointse, pa da se nadas sreci, ili ces da visis 24h, na marketu, da skupis za dobrog igraca.
Sada sam izgubio od lika, samo zato, sto je imao strasne igrace, mesavinu ikona i potm igraca(Reus, Hazard...)
Izgubio sam 4:1, a odnos udaraca je bio 18:5, u moju korist, sa tim, sto mu je taj peti udarac bio u 92', i to sa 30 metara.
Od tih 4 gola, tri sam primio sa finesse sutom, sa 25m.
Pogadjao sam precke, stative....
Nisam vise znao, kako da postignem gol.
Volim kada dodje lik, i rasturi me, a ima prosecne igrace, a ovo, nemam reci.

Ja odradio Rasforda i Toreiru za sada, Rasford jeste preskup i performanse su mu otprilike na nivou crvenog 84 Gnabry-ja, ali me je nesto smorio FB Pedro po levoj strani (iako je RW, Lucas mi je desno).

Grindam za Martineza objective, 3/6 za sada.

Sta mislite, da li se isplati raditi Sbc za Firmina?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
557807c8f11e01149f6afca6f37a405a.jpg

Poslednja izmena:
Ja ga odradio.
Treba mi tu igrac, na cam, pa nisam odolio.

Edit:
Prvi mec, dva komada, nije lose.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
I ja odradio, mislim da sam poceo da skupljam kartice samo zbog dizajna, I need help, tek je treci dan Futmasa. :(

11m6q8y.png

I ja odradio, mislim da sam poceo da skupljam kartice samo zbog dizajna, I need help, tek je treci dan Futmasa. :(

11m6q8y.png

Ja to mislim od pocetka 19-ice da radim.. Samo da je sareno, nikako zuto. Ako je zuto onda da je 88+ ali ono u smislu 300-500k :D Haha :eyebrows:

Ako razmisljate o isplativosti Firmina apsolutno se ne isplati jer je upgrade u odnosu na NIF i UCL zaista marginalan. Ali je dizajn cool.

Inace imam utisak da su malo povecali pack weight. Znam da se ne moze porediti sa vasim ikonama ali juce i danas izvukao IF Dembelea, NIF Firmina i Douglas Costu. Steta sto je svima njima toliko pala cena, ali eto... skoro sam isplatio onog preskupog Rashforda.

Imam pomalo sada problem jer je previse dobrih kartica, nemam vise gde prosto da uguram untreadable u oba tima, ide i garantovani base icon SBC i jos 8 dana Futmasa... O nekim buducim Flashback karticama ne smem ni da mislim.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Poslednja izmena:
Sa danasnjim SB rewardsima imao 4 rare mega packa, 2 mega packa iz SBC-a i 1 Electrum pack iz SBC-a. Sta sam dobio ? Thiaga IF 10k i Thauvina 4k kog imam u squadu. Imam osecaj da je PC osakacen u svakom smislu te reci :D

Ja sam prošle nedelje na PC (Elite 3) u SB rewards dobio De Bruynea a juče najbolji G. Jesus/Thauvin

Bas su uzasne nagrade ove godine na pc, samo sam dobio prime Zolu, srednjeg Petija, De Brujnea i Obamejanga :D

Ispao me Firmino 60-70k, in game je spektakularan kao cam, sut mu je haos, ali niko ne moze sa baby Ronaldom i srednjim Bestom, mogao sam do 23 za vikend ali sam zavrsio sa 20-8 iako sam bio na 17-4, tri izgubio na penale i isto toliko posle produzetaka

Pack weight se odredjuje kompjuterskom simulacijom, bas me zanima neko poredjenje da li nominalno stoji veci ili manji weight na packovima za PC, s obzirom na to da ima drasticno manji broj igraca. S druge strane mozda koriste isti algoritam za sve platforme i broj igraca nije faktor.

Dobro ovih 24h mogu da iskuliram sa Futmasom. Uradio onaj za pack, medjutim nista, ocekivano :) Nadam se da ce biti neceg zanimljog jos za PL squad jer ostatak i ako bude bice preko 200k da bih osetio upgrade sto mi se nece isplatiti.

Haa, nisam imao pojma, da ce onom Alonsu iz Celzija skakati ocena, sada je 86. Fenomenalno, znaci onih 130k nije uzalud potroseno. Cudno mi je to, da kartica kroz SBC dobije poboljsanje? Nesto novo? Jedan od najboljih levih bekova u igri.

Bog te, kupih 2 mega rare pack-a od po 50k i nista nisam dobio. Pu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ako vidim da danas nema neceg u Futmasu sto mi odgovara mislim da cu da procesljam futbin sbc analyze club i odradim 5-6 sbc-ova za 50-60k ukupno za neke prime/premium/mega packove. Bas mi se ne daje da se strpim i ne trosim 3 nedelje da bih uzeo Mbappea :D

Son LM, big no no, ali ovo sto traze je bas sramota, ne samo za Sona, za Akandija su juce dotakli dno, neka zatraze ikonu i 88 rating, koji idi0ti

Inace ovo je 50. top lijevo krilo iz PL.

Poslednja izmena:
Cudno mi je to, da kartica kroz SBC dobije poboljsanje? Nesto novo? Jedan od najboljih levih bekova u igri.

To je European League Live kartica. I Alonso, I Miki, i Sergej, Tah... svi ce dobiti minimum po jedan upgrade.

Inace jeste sjajan, definitivno nisi bacio coine, narocito kada pogledas koliko kostaju ove Futmas kartice. Meni sada zao sto nisam uradio i Alonsa i Mikija, iskreno...

Son LM, big no no, ali ovo sto traze je bas sramota, ne samo za Sona, za Akandija su juce dotakli dno, neka zatraze ikonu i 88 rating, koji idi0ti

Akandji uopste nije los, strong link sa futmas Zakarijom, mozes da ga promenis ingame da i on bude CB, imas dve zveri na CB-u. Klub je isto dobar jer su vec izlazile dobre Dortmund kartice.

Znam da su ljudi ocekivali nize cene i bolje overall rated igrace, ali nije ovo lose. Nek' mi neko pokaze boljeg 88 igraca po statistikama od Rasforda koji je 84, osim Gereta Bejla i Salaha... Mbape-a, njih ne racunam. Toreira je isto pun pogodak, brz je kao metak.

Poslednja izmena:
To je European League Live kartica. I Alonso, I Miki, i Sergej, Tah... svi ce dobiti minimum po jedan upgrade.

Inace jeste sjajan, definitivno nisi bacio coine, narocito kada pogledas koliko kostaju ove Futmas kartice. Meni sada zao sto nisam uradio i Alonsa i Mikija, iskreno...

Akandji uopste nije los, strong link sa futmas Zakarijom, mozes da ga promenis ingame da i on bude CB, imas dve zveri na CB-u. Klub je isto dobar jer su vec izlazile dobre Dortmund kartice.

Znam da su ljudi ocekivali nize cene i bolje overall rated igrace, ali nije ovo lose. Nek' mi neko pokaze boljeg 88 igraca po statistikama od Rasforda koji je 84, osim Gereta Bejla i Salaha... Mbape-a, njih ne racunam. Toreira je isto pun pogodak, brz je kao metak.
Pojma nisam imao o tome. Uzeo bih i Mikija da sam znao. A, Alonso je bas dobar. Vec je 86. [emoji106]

Moze mala pomoc? Prodao sam sve igrace, pa me zanima, kakav tim sastaviti do 150k? Bitno mi je da je napad brz i da imaju dobar sut. Sto se napada tice LW, ST, RW. Sredina CM,CAM, CM i odbrana LB, CB, CB i RB, naravno i golman [emoji3526] Vise nego zahvalan za bilo kakvu pomoc [emoji3526]
Edit: vredi li uzimati one napucane Helloween igrace?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno