Šta je novo?

FIFA 19

Ah taj Lacazete, steta nemam dovoljno :( Jedino da prodam Ben Yeddera IF da uzmem njega sa Fekirom na CAM. Ne bih ipak, mada mogu rebuy posle Ben Yeddera.. Vredi li ?

P.S Ipak ne vredi, IF mu je ista cena, ista karta maltene.

Poslednja izmena:
o18jMob.jpg

Untradable doduse.. Sad ne znam sta da radim vise. Kako da ga smestim u main squad, ili da definitivno predjem na Premier League squad i odmah ulozim Ben Yedder IF u Lacazete IF ili cak futmas. Mogu cak i grizmana da prodam a uzmem Salaha, levo cu imati Sanea, i taman mi ostaje za Aubameyanga recimo. Hm ?

https://i.imgur.com/o18jMob.jpg
https://i.imgur.com/PZW8cOC.jpg

Ja sam morao ipak :D Malo zamrla tema pa pisem sam sebi *mjau**mjau**mjau*. Prodao Umtitija, imao par igraca, iskostao me 130k. Gledam IF kartu na PC-u cena je 280k ako sam lepo video i to jedina. Bolje da iskoristim, Umtitija cu lako kasnije back, iako mi je Varane ultimate goal.

ylm7wyf.jpg

Sad samo da li prodati Ben Yedder IF ili Fekira 86 :)

https://www.futbin.com/19/compare/17479/16939/17407

Nisi trebao imas njegovu maltene istu IF verziju koja je vrlo malo skuplja, a uvijek mozes da vratis coine, ili nekih 70-80%, a ovdje ne mozes. Ja radim Kina, i svjestan sam da se ne isplati bas ali imam mjesec, za 80k sam odradio prvih pet, a ova tri ce me kostati pola miliona, mada ima vremena dosta, imam i Silvu 89, Kavanija 90, nekoliko 86 i 85 karti, tako da cu sklepati nesto, ali ga ne bih radio da ga nisam obozavao kao igraca i da ne navijam za Mancester, svakako samo od igrtanja generisem 100k nedeljno, tako da je ok :D

Odradio sam i Brumu za 17k tacno, mislim da je oodlican super sub i logicno je staviti mu deadeye

Bravo za Kantea, dobar pull, vratice mu se cijena kapiram posle futmasa i dok se ceka toty, pa kad izadje toty novi crash.

c865185dae9572cecfbaa92f2a6b4ff5.jpg
koga sve zameniti? Golman je ocajan, moram priznati.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nisi trebao imas njegovu maltene istu IF verziju koja je vrlo malo skuplja, a uvijek mozes da vratis coine, ili nekih 70-80%, a ovdje ne mozes. Ja radim Kina, i svjestan sam da se ne isplati bas ali imam mjesec, za 80k sam odradio prvih pet, a ova tri ce me kostati pola miliona, mada ima vremena dosta, imam i Silvu 89, Kavanija 90, nekoliko 86 i 85 karti, tako da cu sklepati nesto, ali ga ne bih radio da ga nisam obozavao kao igraca i da ne navijam za Mancester, svakako samo od igrtanja generisem 100k nedeljno, tako da je ok :D

Odradio sam i Brumu za 17k tacno, mislim da je oodlican super sub i logicno je staviti mu deadeye

Bravo za Kantea, dobar pull, vratice mu se cijena kapiram posle futmasa i dok se ceka toty, pa kad izadje toty novi crash.

Na PC-u nije za malo skuplja koliko vidim, a meni je bolje untradable jer dolazim u razna glupa iskusenja. Tako da je meni okej, a i jedan sam od onih koji jure delimicno dizajn kartica :D

Pozdrav svim, za nekih 10 dana mi bi trebalo da mi stigne komp, pa razmisljam da uzmem fifu

Gledao sam pre par godina po yt fifu 15,16,17 Ut i mnogo mi se svidja taj sistem, a i sam sam igrao to na fifi world(*mjau**mjau**mjau* stara masina)

Pa me zanima jel mi se isplati sad uzimati posto je proslo par meseci od izlaska i gde je najjeftinije da uzmem(oce li biti nekih popusta oko nove godine). Hvala unapred

Pa ono.. uvek se isplati jer ubijes vreme, zabavis se. Ali svakako vec su timovi iznad proseka u vecini slucajeva.. Ne mora da znaci opet, ljudi igraju i sa fitness squadovima.

*mjau**mjau**mjau* opet CAM u Futmasu, i opet cu ga uraditi za fitness tim izgleda ali ono, sto ne daju neki ST :)

A sto se tice toga gde uzeti po najboljim cenama? I oce li biti popusta za ng?

I tako radim ja Kina, imam mjesec dana i te fore, popijem desetak rakija i kazem sebi jbs mjesec dana, Kina odradjujes danas. Prodaces Pogbu i to je to, Kin te ispada oko 400k sa ut kartama. Odradim 87 squad i dobijem Kutinja i Iska, odradim 85 squad i dobijem De heu i Modrica. izgleda da ipak ne prodajem Pogbu :laugh:

Jos profitirao od Kina, poklon za slavu :D

Lol, kako? Izvukao si nesto iz packova?

Kazu da ce danas Crespo...

Postovao sam vec, prvih pet SBCova sam odradio od igraca koje sam imao u klubu, ostalo mi je 270k za tri najjaca i odlucim da prodam Pogbu i izguram to do kraja odmah, imao sam neke jake ut karte koje sam iskoristio, Isko 91, Kavani 90 i David Silva 89 ali opet trebao sam da potrosim izmedju 400-500k, ali otvorim prvo pack kad sam odradio 87 squad i tu mi dodju Kutinju i Isko, a onda otvorim pack iz 85 squada i tu se nadju Modric i De Hea :D

Imam nestvarne pullove ove sezone

Srednji Peti
Prime Zola
De Brujne
Obamejang
De Hea
UCL Sane
UCL Kurtoa
UCL Oblak
Aleks Sandro
Modric
David Silva
Kutinjo
Buskec
Isko
Iguain
Ikardi

Ova dvojica na kraju dok su jos vrijedjeli nesto.

fut.png

Poslednja izmena:
Bolest.

Ja, onako iz secanja: Aguero kao jedini vredan pull, Boateng, Koulibaly 2x, Higuain 2x, Insigne, Iniesta, Isco, Kroos.... Jesus i Son dok su vredeli nesto... od Nif kartica, mislim da je to to. Bilo je par IF-ova od 30-tak k, ali sve u svemu mrsav ulov.

No moram priznati da nisam radio league SBC-ove, a od rivalsa uzimam coine.

Nisam mogao da odolim,poceo sam polako da radim Rui Costu.
Bice gotov za 20ak dana :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Konacno ST samo nema sta da mi trazi Rodrigo pored Grizmana ili Ben Yedder/Lacazete IF-a/Futmasa. Mozda uradim ovog spanca za desnog beka. Mada tu je Lala zbog Mbappea nezamenljiv.

Ja zaboravio, da se registrujem za WL.
Taman da se odmorim, od ovog ludila.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Jel ima neko problem sa narodnom verzijom igre - po namestanju formacije i odabira 11 igraca, cim krene utakmica meni se izmesaju igraci na pozicijama!?!? Formacija je ista, ne diram taktiku, vec odmah cim udjem na utakmicu, udjem u formaciju i vec su izmesani igraci. Radi se o karijeri.

Dosta specifican igrac ovaj Kane. Ja sam navikao na brze napadace. Ovo je vise target man, kontanje da se dodje u poziciju da ima dobru sansu za sut. Skoro svaki korner, u najgorem slucaju svaki drugi je header i gol, finesse sutevi uglavnom idu u gol do 20m. Dosta zanimljivo. Drago mi je sto ga nisam prodao.

Da sam znao da cu ga dobiti ne bih radio Allia Futmas, njih dvojica su mi dosta spori u odnosu na recimo Lacazete-a ili Martiala i Lucasa na krilima. Ajde manje vise Torreira sto je sporiji na CM ali tesko idem sa CAM kada je u pitanju pace.

Poslednja izmena:
Realno igrati Rivals vikendom je smesno u odnosu na radne dane kada nema WL :) Ja sam od jutros 11:0, ali izgleda da samo ovu kategoriju i mogu. U WL-u ne mogu vise od 5 pobeda :)

Ovom coveku sve pohvale sto nije quit-ao jos je igrao kako treba bez trolovanja i pauziranja - https://i.imgur.com/VatH94Q.jpg

Bas me zanima koliko igraca igra prosecno na PC-u, da li ima 10k igraca u proseku makar vikendom. Dosta igram sa istim likovima.

Kod mene obrnuto.
Danas me svi deru, u rivalsu, a u WL sam imao uvek vise pobeda, nego poraza.
Ja sam na granici, izmedju trece i cetvrte divizije.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ne stadoh ceo dan :) 22-3-1

Pomislim znam nesto, a onda u WL-u rape. Ali kako god, bar sam vec sada osigurao i SB i Rivals nagrade, imam i 2200 FP na nalogu, da sacekam NG pa cu da izotvaram sve untradable od Rivalsa i ostatak :D

Uh prodacu nekog igraca da uradim Isco-a i Coutinha.. Oba su mi usable jer bih onda konacno Lacazeta Futmas i Sanea UCL poslao u fitness squad i imao bih oba squada vrh za sada huhu.

Poslednja izmena:
Ja uradio i Kutinja i Iska. Dao sam im POTM Lukasa, RTTF Laporta, UCL Eriksena I Modrića. Najviše mi je žao Eriksena, ali otkako sam kupio KDBa nije mi ni igrao.

Sent from my MI 8 Pro using Tapatalk

Meni je Kutinjo vrh. Nisam video poentu danasnjeg Matuidija posto imam Kantea, za fitness sam previse dao da jurim Valensiju, kontam Aurier je uvek dostupan ako hocu upgrade.

Skupio sam 4 rare mega packa (advanced sbc, elite 1, 7 fut swap sbc), 1 rare mega pack, 3 prime rare packova i 2 jumbo premium rare packova. U cetvrtak dobijam od Rivals Rank 1 uzecu untradable zbog kolicine, valjda ima oko 6 jakih packova. U nedelju sledecu jos 2 mega packa za taj elite 1 i imam 3600 fut pointsa na nalogu nisam trosio. Ima da bude novogodisnje otvaranje [emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

U subotu, uvece, poludim nesto, zbog igre, i resim da odradim Rui Costu.
Imao sam ga na loan, i bio sam razocaran.
Prosle godine sam ga isto radio, i kao sto sam pricao, nadavao se golova i asistencija, ali ga u vaznim mecevima, uglavnom nije bilo.
Ali, mogu reci, bio sam donekle zadovoljan.
Sada ga , kao sto sam rekao, odradim, potrosio sam, oko 400k, od igraca, u nagradama, najjaci Benzema, znaci nista nisam vratio, ali nisam ni ocekivao, pa se nisam mnogo uzbudio, oko toga.
E sada, meni ovogodisnji Rui Costa, deluje katastrofalno.
Ne znam kako da ga razigram, menjao sam mu poziciju, pomerao levo, desno, nista, ali nista.
Da nije ikona, rekao bih da je igrac sa rejtingom, od 82.
Ne znam vise, sta da radim, da li da mu nalepim hunter, ili neku drugu hemiju, pa mozda proradi, ali ne verujem.
Dobice jos sanse, posto nemam izbora, ali sam bas razocaran.

Uh, zasto ne uradi loan prvo?

Ja se posle Vijerija, koji ne bio uzas, ne usudjujem da radim Icon SBC-ove.

Najgore od svega je sto me ikone nisu nesto rasturile ni u tim ekstremno retkim slucajevima kada naletim na mec protiv njih. Sto kazes, deluju kao obicni igraci, dok su prosle godine bas rasturali na sve strane.

Pretpostavljam da su ove top ikone kao R9 cheat code, ali za ove jeftine ne znam sta da mislim. Treba biti oprezan i hvala bogu sto je EA omogucio loans.

Nazad
Vrh Dno