Šta je novo?

FIFA 19

Dabogda se ugasili. Uvatim slobodnu nedelju da odigram WL,a njima serveri pukli. Kakvi su to *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*i.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Steta sto je vecina odustala od igre na forumu ovako rano.

Ja prvi put dobauljao do gold 3. I to posle neverovatne horor serije. Paz' ludilo.

Povedem 5:0 u pobedama, EA algoritam skapira da sam pro igrac, mozete da zamislite na sta je dalje licilo. Na jedvite jade dodjem do 8 pobeda, samo mi je bilo bitno da mi ne bude ogranicen player pick na 84. Znaci skor uzas zivi, urnisali su me, osam tekmi jos do kraja.

Ali sledi plot twist: promenim nacin odbrane da pustim AI da igra odbranu i dobijem 6 od 8 utakmica. :D :D

Sad imam (neograbicena) 2 player itema i stvarno sam presrecan jer imam visestruko slabiji tim, EA me je uparivao protiv timova sa CR7 u poslenjih par tekmi ali ne moze se protiv OP AI-a. Plakanje.

Boki vidimo se u Elite ako ne sledece, onda za koju nedelju... :D

Ako nekoga zanima odbrana je ultra smesna, kontrolisete samo napadaca sa kojim ne radite nista i cekate na polovini protivbika. Samo drzis RB da AI napada protivnika. Posle uzimanja lopte picis kontre ka napadacima koji cekaju spremni. I to sve bez neke custom taktike, samo odbrana promenjena. Sa Kepom na golu...

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja jesam obrisao klub, ali sam se malo pokajao, kontaktirao EA chat, rekao im da sam obrisao jer je igra nerealna i da zbog svog zdravlja i okoline u momentu nisam zeleo da imam pristup istoj, oni mi vratili klub i dali 3 packa.. Eto od tada igram ali ne idem online, tj idem u Rivals sa fitness timom tek toliko da odrzim Rank 1, ostalo SB i to bez pritiska. Sto se vise bacim na "competetive" psihu, tu raste i nervoza. Gledam na igru kao na album sa slicicama, hocu sarene kartice, neke brze igrace i to je to :D

Pokusaj malo online sa ovom AI odbranom koju sam opisao. Sarene kartice su besmislene ako ne mozes sa njima da igras.

Ja SB i ne igram, samo odmaram igrace da bih dobio fut swap i ne trosim fitness kartice. Elite 3 svake nedelje i dosta fine nagrade prakticno ni za sta. AI nevidjeno smara na Legendary i World class uopste nije naivno protiv jacih timova.

Pokusacu obavezno. Ja doduse u SB-u nemam problema za Elite 1, uglavnom sam ceo update od 4 meca ispred i bezim sa po 2-3k poena na PC-u, nije uopste tesko. Pamtim da se na PS4 prosle godine moralo i do 70k poena nekada. Evo sada imam jos 8 utakmica do kraja ali mislim da ce jedna pobeda sa 5 gola biti dovoljna. I ono o cemu ti pricas taj algoritam, meni 85/6 rated timovi daju lakse meceve dok me 78-80 rated ubijaju u pojam. Rivals drzim Rank 1 jer svi igraju WL i onda mogu da odmaknem, od sutra odigram 4-5 utakmice i bez obzira na ishod imam dovoljno poena. A sa 3 ili 4 pobeda u WL dobicu jedan pack i 3000 coinsa cini mi se :D Haha, bilo bi jako da izvucem nesto bolesno.

Citavu sedmicu radio,pa slava... Od cetvrtka nisam nista igrao,danas bio slobodan i da odigram komplet wl i puknu serveri,samo tri utakmice odigrao i imam 2:1.
Ove sedmice nista od wl nagrada.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

IMG-20181119-015457.jpg

Lol! Koji pack?

Hahaha necete vjerovati ali sam ga spakovao iz jumbo premium gold packa :D

Ne mogu da vjerujem da mi je dosla ikona, i to pritom prime, Zola je inace sjajan ali imam neke druge planove trenutno pa je morao biti prodat.

Za sad to izgleda ovako, sad po Varana, Umtitija i IF Kansela posto imam ucl Kurtou ut, i ja mislim da sam zavrsio onda sto se ekipe tice na neko vrijeme

IMG-20181119-131617.jpg

Poslednja izmena:
Svaka cast za Zolu :D

Inace nisam upoznat da li na PC verziji postoji neki cheat da moze da se podize rating za igraca. Igrao sam protiv lika ciji je De Gea imao 99 rating, ne znam jel samo vizuelni glich ili je neki cheat....

Cheat je, pisali su na EA forumu o tome..

A inace nemam reci za Zolu, 900k is packa je nebulozno mnogo coina. I to iz jumbo gold packa. Eto zasto se cimam sa SB, svake nedelje bar 40k iz packova + ustedis na fitness karticama oko milion godisnje. A nikad ne znas kada ovako nesto moze da te strefi.

Kako sam napisao da nije bilo jos ikona na forumu, uletelo 2 komada. :)

Milion i 150k tacnije, otisao je za 20 minuta :D
Transfer profit cetiri miliona i 670k, a nisu ni dva mjeseca prosla, nestvarno.

Poslednja izmena:
Ja sam planirao da igram Sezonu 1 i farmam jumbo premium packove, tipa 50-ak do nove godine i onda otvorim sve.. Sad mi ovo jos vise da podjem na tom putu hah :)

Btw, eto sada u SB, od 5 meca sa Featured Squadom, dobio sam samo jedan mec, ostalo izgubljeno po 4:0/5:0. Odjednom AI ne dozvoljava ni jedan napad. Ja garantujem da cu dobiti u Elite 3/2 nekog igraca od minimum 50k pa na gore. Nece biti prvi put da mi se ovako desava, zato je u jednom trenutku bilo i polemike da Elite 2 daje bolje nagrade u SB-u. Neverovatni su.

Poslednja izmena:
Kako vam izgleda novi update?
Ja sam primetio da se igraci manje umaraju.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja sam izgubio 8 DR mečeva vezanih protiv ljudi koji pojma nemaju. Еm imaju krš tim, em ne znaju da igraju ali 2 šuta na gol oba im uđu i to iz polu šanse a meni od 25 šuteva i to 10 i milion posto šanse uđe 1 slučajno, max 2. U svakoj vodim 2 razlike na poluvremeni i izgubim na kraju. Ništa mi nije jasno jer nije ni do tima ni do mene.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

E to je i meni krenulo da se desava povedem i izgubim.
Od sad cu da se pravim da nemam pojma da igram. Pa da vidim kako ce da ide onda.

Evo sad igrao DR i pukne mreža. Kada sam se vratio bila neka poruka od EA koju sam mahinalno sklonio a nisam pročitao celu. Video sam samo nešto kao da nisam završio tekmu neki did not finish modifier nešto oko smanjenja coina. Jel zna neko o čemu se radi.

DNF poruku dobiješ kad dođe do prekida interneta od tvoje strane, bilo da si ti prekinuo meč pre kraja, ili operater imao probleme u pružanju usluge. Ta poruka negativno utiče na buduće proračune algoritma kojim se određuje koliko ćeš novca dobiti nakon meča. Pozitivno mogu uticati broj golova, šuteva, uspešnih pasova, presecanja... Negativno još utiču porazi, primljeni golovi, kartoni...

To je to, jos IF Kanselo i ja sam zavrsio neko vrijeme sto se upgradea ekipe tice

fut1.png

Mankuzo covece, usisao si svu dobru srecu Balkana i Istocne Evrope :D

Reko ajde da otvorim packove iz Rank 2, nije mi do coinsa (ne nikako..), i ladno sam ga dobio..

lingarda..onako zlatnog od 950 coinsa

Tako da cu kao i prosle nedelje da potvrdim da cu uzimati coinse i sledece :D

Da li neko zna zašto mi identičan tim u SBC i kao regular squad ima R-80, CH-81 (SBC) odnosno 81/86 (squad)? Svih 11 su isti, i svi imaju personal chemistry isti (ukupan zbir je 86 i u SBC i kao squad). Samo 3 igrača još nemaju dodatni loyalty poen. Negde sam video da se pominje manager-related chemistry, ali nemam menadžera trenutno u squadu.

Ostao mi samo IF Nemqc da zavrsim Sancha,ni jednog nemq na marketu,a i sto bude odma se kupi,50K kostaju ...

Nisam našao rešenje za navedni problem, ali se sada problem "ažurirao". Sada je isti chemistry u SBC i kod squad, ali je na mobilnoj aplikaciji i dalje 80/81. Samo kao informacija

Nisam našao rešenje za navedni problem, ali se sada problem "ažurirao". Sada je isti chemistry u SBC i kod squad, ali je na mobilnoj aplikaciji i dalje 80/81. Samo kao informacija
Menadžer utiče na chemistry ali ne utiče na rejting. Takođe može biti i do formacije npr. ako ti je LW na LM to može da utiče na chem ako nije dostigao loyality.

Hvala, ali nije do pozicija. Svi su na odgovarajućim pozicijama.

Kad je vreme da se kupuju igraci?

Koliko vidim, nikad. Prosle godine u ovo vreme su cene pale 30% i vise. Sada skuplji igraci nego ikada.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno