Šta je novo?

FIFA 19

Neki ljudi nisu skapirali poslednji pač tako da i dalje misle da mogu da igraju presing celu tekmu bez da se umore. Tip me vodio 3-0 na poluvremenu. Centar prešao nisam a mogao sam još 3 primiti. Na kraju sam ga dobio 7-4.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Nema to veze sa presingom I staminom.
Sacekaj malo, shvatices.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Je l je izasao peč za Sony, gde nema više te AL odbrane?

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Sa cime?
Pa to je fifa, i ona to oduvek radi.
Docice utakmica, gde ces ti biti, u njegovoj poziciji, pa ces onda ludeti,i tako u krug.
Evo ti, imas trenutno neko veliko takmicenje, na twitch-u, pa pogledaj na sta lici fifa, na sve, samo ne na fudbal.
Likovi koriste sve moguce propuste i tako igraju.
Jedan Bale, ledjima okrenut, od 4 suta, sa 20 metara, tri daje sigurno, ako koristis finese sut.
I ne samo on, nego brdo igraca.
Sta mi znaci stamina, ako sam odmoran, a lik mi tako zakuca dva komada, i preokrene utakmicu.
Brdo je takvih primera, ali ove godine je finese sut bas napumpan.
Da nema trejdanja, tih paketica, neisvesnosti oko nagrada, niko ne bi ni igrao fifu.
Sam gameplay je dotakao dno, po meni, sto mozda i nije lose. 😉

Dal je ova fifa normalna?
Ili ja gresim?
5b24287e504375e32c5dfc657bfd4d4b.jpg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Aj u sesnaestercu je golman ili igrac 🙂

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ni ja baš ne vidim dobro sliku?

Igrac je u sesnaestercu, a golman je izaso.

Uzeo baby Henry-ija i stavio ga kao LF na ST sa 7chem majko bozija 26 golova na 12 utakmica u WL, sta je ovo 😀

Capture.JPG

Poslednja izmena:
Odradio Tirnija, sigurno najbolji lijevi bek ako izuzemo ikone, a i od njih je bolji vjerovatno.

Ko je Tirni? edit: ahaaa, league SBC, odlicno izgleda. Ali kako ces ga uklopiti?

Poslednja izmena:
Imam Petija, a u jednom trenutku cu sigurno uzeti neku verziju Ferdinanda, imam i SIF Foresta ali igra na pogresnoj strani. Sve u svemu i kao super sub sa katalistom kao krilo je ubitacan, karta je ludilo. WR high/high i stamina 95, kraj.

Koliko te je na kraju izasao SBC?

95K, naravno ocekujem povrat barem 30-40k od 12 packova mada stekam packove pa cu u cetvrtak ili petak da otvorim sve sto imam, bice ih 25 barem

Pre mesec dana sam rasprodao celu ekipu, cekajuci crash marketa koji se nije desio. Nisam igrao nista do ovog vikenda. Sada za vikend sam odigrao WL sa krs ekipom, i imao 17 pobeda. Sa jakom ekipom najvise 14, jos sam pobedjivao jake ekipe i svaka je bila mnogo jaca od moje. Sto govori, da je nekako totalno nebitno kakve igrace i ekipu imate, jedino zbog osecaja na terenu sa nekim igracem... Ovo mi je bas nekako sada ubilo volju. Sa Vardijem i Lakazetom u napadu, Lingardom, Fredom u sredini, Pickfordom na golu. Stoperi Sokratis i Baily obican. Smesno.

Poslednja izmena:
Da li bi neko hteo da mi bude drug, da mi pomogne da dobije onaj rainbow kit, i ako moze, 2 pobede u single online za liverpool i onaj pack... Svaki pack mi znaci, poceo sam u utorak da igram.

Odradio flashback Alvesa, ispao me jeftino s obzirom da je bas skup, ali imao sam brdo igraca koje sam iskoristio, 180k sam potrosio na njega, dobio Ikardija iz rare mega packa, tu je vraceno 35k, kapiram da ostatak vrijedi jos toliko, tako da je to ok. Ali ko radi od nule ne isplati se nikako.

Dovodjenje Alvesa mi je omogucilo prodaju Umtitija i OTW Kansela, tako da sam fino profitirao od ovog fba

fut.png

Ubica, sve stize, sve pokriva, sve lopte prekida, pritom umije da da gol. Da je bio treadable odma bih ga prodao, a bila bi steta jer je nenormalno dobar.

I ja odradio Alvesa, nek ide zivot. 🙂

Golman je zadnja linija odbrane kada je ofsajd u pitanju. Ne vidim sliku lepo ali ako je linija gde je golam onda je sve ok.

Ma kakva linija kod golmana, ovo je bagcina da teza biti ne moze.
Meni se desavalo da goal line pokaze da je gol, a vidi se da lopta cetvrtinom nije usla i kao GOL. haha, ne znaju ni to da naprave. Nikad gora fifa, gameplay i slicno.
Cim gurnem protivnika malo u kaznenom, odmah penal i zuti.To je tek prica za sebe. Obrisana kod mene, sreca imam access pa me briga, a ne kao neki bace 50eur i mogu se ubiju.
EA samo gleda da mlati pare na to sto se neki loze da dovode igrace, ikone itd, a sto jedan clan rece, ja sa "slabijim" igracima sa manjom hemijom, dobijem jace timove, a onda sada imam timcinu sa 100% hemijom i sve vrh, oderu me zivog, vise precki i stativa u zivotu video nisam. Sve u svemu, fifa 4/10 ocena.

I meni deluje da je ovo cist, skolski primer ofsajda.

Golman je ispred linije.
Ali ofsajd se gleda na drugog igraca, izgleda da je ofsajd.
9832fc654da5d2ce1ab61319dcb03336.jpg

Ma kakva linija kod golmana, ovo je bagcina da teza biti ne moze.
Meni se desavalo da goal line pokaze da je gol, a vidi se da lopta cetvrtinom nije usla i kao GOL. haha, ne znaju ni to da naprave. Nikad gora fifa, gameplay i slicno.
Cim gurnem protivnika malo u kaznenom, odmah penal i zuti.To je tek prica za sebe. Obrisana kod mene, sreca imam access pa me briga, a ne kao neki bace 50eur i mogu se ubiju.
EA samo gleda da mlati pare na to sto se neki loze da dovode igrace, ikone itd, a sto jedan clan rece, ja sa "slabijim" igracima sa manjom hemijom, dobijem jace timove, a onda sada imam timcinu sa 100% hemijom i sve vrh, oderu me zivog, vise precki i stativa u zivotu video nisam. Sve u svemu, fifa 4/10 ocena.

Pa dobro Replay je u stvari da vidis realno stanje, sudija gresi s vremena na vreme. Losa komunikacija 😀 To se retko desava, meni u 800 meceva nije, tako da je zanemarljivo.

Odradio Zinjaka, za 50ak hiljada se dobija odlicna karta, izuzetna snaga, fizikalije i sa huntom fenomenalna brzina i sut. Lako ga je uklopiti posto je Francuz, bas je tenk. Moze i u sredini da se koristi sa enginom

Poslednja izmena:
Golman je ispred linije.
Ali ofsajd se gleda na drugog igraca, izgleda da je ofsajd.
9832fc654da5d2ce1ab61319dcb03336.jpg

Aha ovaj gore u belom je golman, u tom slucaju linija ofsajda treba da bude tacno gde je njegova leva noga.

Velika greska u igrici. Ja Fifu ne igram od 99 ali sam probao prosle 18 i svidela mi se pa sam pribavio 19 da probam 5 tekmi nju i 5 tekmi Pes pa da vidim sta ce ostati na HDDu.

Nazad
Vrh Dno