Šta je novo?

FIFA 19

Ko je crash bandicot, transfer profit odjednom skocio za 700k :D

Prodao sam Vijerija, zabio je neke fine golove al nije to to. Nesto mi ne leze levonogi napadaci i tezak je na lopti.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Ja hteo da probam baby Van Bastena, ali mi pobeze povoljno, a ne želim da ga preplatim.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Upravo dobio Kante-a iz mega pack-a iz Koke SBC-a :d

Ja u minusu, nisam izvukao ni 5-6k iz mega packa. Ludilo.

I ja, isto.
Brahimi najskuplji igrač.

Edit:
Uzeo sam baby Zolu, da vidim sta zna mali.:D

Poslednja izmena:
Javi kakav je. Ja posle Kokea 25k u minusu. Pakovi nikad gori.

Kante je bog, manju u isto vreme i vecu napast video nisam. :D Kad igram s njim u timu utakmicu ne mogu da izgubim.

Preso sam na 41212 (2) formaciju imam fitens tim fransucki i BPL koji menjam preko game plana na tu formaciju:
Prebacujem Sane-a u napad sa Lukakuom, Salah je CAM sredina su Fabinjo i Firmino i CDM je Kante napad mi je na stay central get in behind, i kante je na stay back while attacking. Taktika presure on heavy touch i balanced za napad. Francuski fitnes tim je ista postavka.

1.JPG

2.JPG

Kada sam video da je kolega iz Koke-ovog mega pack dobio Kantea,reko da i ja uradim taj sbc :)
Kako sam video da je igracima koji su potrebni za taj sbc poskupilo,samo sam se molio da bude nesto da bar vratim ulozeno.
Nije bas Kante,ali ...
e238866ca5183be038e913a62945bf37.jpg

A jutros ga kupio :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Sad uradio drugi ide francuska zastava,CM odma sam pomislio da je Pogba,kad ono Tolisso. Bilo bi malo previse da su i njega dali :)

Ja se odjavljujem do 29.11. Tada imam drzavni ispit pa se posle druzimo. Rasprodacu ekipu u petak, tada su valjda najskuplji igraci. [emoji482]

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Danas je dan kada EA odluci da SB ne moze da se dobije sta god uradio. Rage quit sva 4 komada. Nemam snage da igram online preko Rank 3 u Rivals..a opet ne uzimaju mi se suvi coinsi. Stvarno nemam kud sa ekipom sada kada mi treba pola miliona za sledeci upgrade koji cu osetiti. Smor.

Ja ušao da vidim kako je posle ovog peča a ono još gore animacije i pingpong...

Laguje mi na svakoj utakmici, svaki protivnik ima 4 crte za konekciju...

Vraceno 40k od packova za Kokea, dakle minus 10k na kraju, prezadovoljan. Hvala Filipe Luisu koji je najzasluzniji, samo on mi je donio 28k :D

Kako je izasao ovaj patch sve golove sam primio sa 30m, a moji sa 2m pogadjaju preckr i stative.

Nešto slabo ide trejd večeras. Do sad je svaki utorak bilo ludilo.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Ko igra sa Špancima,neka kupi IF De Marcos-a,brutalan desni bek sa shadow chem.
Prodao za 7,5k Carvajal-a,a njega snajpovao za 20k

Ko igra sa Špancima,neka kupi IF De Marcos-a,brutalan desni bek sa shadow chem.
Prodao za 7,5k Carvajal-a,a njega snajpovao za 20k

To planiram odavno

Nemam reci za gameplay nakon patch-a.. William i Kepa bolje pokazuju na delu nego Grizman i Llaporte.. Ni F od fizike nakon odbijanja sa loptom. Ne znam sta je ovo :(

Mene Grizman iz tekme u tekmu sve više oduševljava.

Stavi mu hunter-a,videces tek onda sta radi :)

Uzeo 58k opet, ali div 5 za rank 1 trazi 22k sto je malo vec previse, pored wl i rdr2 i drugih obaveza. Auto relegiranje u div 5 mnogih dobrih igraca je vec postao izazov jer je grind u div 4 surov. Nosim se mislju da se trajno relegiram u div 6.

S druge strane ulazim u novembar sa 2.5m coin balansom. Da mi je neko rekao 1. oktobra bio bih srecan, ali ne mogu da se otmem utisku da sam vecinu oktobarskih dana propustio prilike za trejd jer nisam nista trgovao. To mi je takodje neobicno za ranu sezonu ali su bolje nagrade izgleda ipak izvukle stvar, i pored toga da sem Aguera nisam imao znacajne pullove, ispada 80k po danu u proseku sto je zaista dobar rezultat.

Sastavio sam jeftin 20k squad, ali mi se cini da sam se malo usemio sa odbranom i nije nezamislivo da ponovim bez Aguera (uzasan) rezultat u wl od prosle nedelje.

Jos danas i sutra lomicu se oko Reus SBC-a, a Hazarda isto cuvam za istek jer se nadam da ce vec poceti pre-bf crash i smanjiti ukupnu cenu SBC-a.

Cudna stvar, nedostaje mi Vieri a sad ga vise nema za 600k, kud ga prodadoh.

I ja sam se malo zasitio Fife, ali smo realno svi malo sagoreli. 400 utakmica za mesec dana je nezdrav tempo, ali isplati se ovako rano u sezonu kada igraci jos vrede nesto.

Nisam siguran sta da vise mislim o igri nakon patcha jer mi je Thomas Partey postigao vise golova nego POTM Hazard loan i Obamajang. I to sa CDM pozicije. Sa 6 chem. Uzeo sam ga samo za hemiju scream Kokeu, setio se prica da je zver u igri.

Poslednja izmena:
Ja ovaj put, uzeo untradeable.
I nije loše, pošto sam dobio Davinson Sanceza, IF Sancha, nekog scream levog beka, i ovo ostalo sica za SBC.

Onako, radije bih 58k. Kakav ti je Zola?

Pa da.
Ali, ja već danima planiram Sančeza, pa mi je odlično došao, zato sam zadovoljan.
Zola, šta da ti kažem...
Neka ocena, otprilike 8.5.
Pisaću malo više, sada sam u gužvi

Ja uvek uzimam tradeble pekove pa sta zapadne.
Sad mi dosao Hari Kane,neki Abdulrqhman scream,Di Maria i jos dosta njih kojimaje cena oko 1k. Cekam vcrs WL nagrade pa cu onda da vidim ima li se stra probrati za po koji sbc,skupljam za sada igrace za sbc francuske lige,odgovara mi kartica Thauvina.

Imajte u vidu da ce ti low rated OP igraci najvise da crashuju, cudi me da Sanchez drzi cenu, bice za 2-3 nedelje 10k. Dok ce vrednost coina od sada samo da raste tj moci ces da kupis sve bolje igrace za istu sumu.

Znam, ali pošto imam, za mene, solidnih 1,7 miliona, više se ne opterecujem puno.
Imam u klubu Freda, koji je plaćen 28k, a sada je verovatno ispod 10k.
Dosta je takvih primera.

Nazad
Vrh Dno