Šta je novo?

FIFA 19

Jel probao neko, neku ikonu?
Mene vuče baby Paul Scholes.
Nije brz, ali kažu, da ima vrhunska dodavanja.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Neces valjda uzimati ikonu zbog dodavanja :)

Ne znam, jos su mi relativno skupe, cekam da padne icon SBC neki povoljan, koji ne trazi ikonu. Sada su visoke cene.

Meni ikone uopste nisu primamljive. Ima ih par... Anri, Zuba, Pele... Kostaju boga oca.

Inace, idu kartice danas kao lude... ako neko ima u steku igrace za prodaju, sad je trenutak.

Voleo bih ja Anrija, Zubu, Vieru...
Ali, te ikone su za mene nedostupne, i tako ce biti do kraja igre, nazalost.
Sto se tice dodavanja.
Fali mi jedan majstor u sredini, nabacao sam sve jake, trkace, a loptu kada trebaju da dodaju, sacuvaj boze.
Zato sam mislio, da uzmem Skolsa.

Poslednja izmena:
Jesu li proradili serveri na ps4?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Voleo bih ja Anrija, Zubu, Vieru...
Ali, te ikone su za mene nedostupne, i tako ce biti do kraja igre, nazalost.

Zasto? Prosle godine, imao sam svu trojicu. Doduse, tek pred kraj, poslednjih 2-3 meseca, zajedno sa prime Gulitom. Bas je bila uzivancija. A naravno da su nedostupne prvih pola godine.

Jedino me malo smara da idem na istu kombinaciju jer bih voleo da probam neke druge ikone. Mada mogu ti reci da Henry-R9 tandem satire. Ali nije ni prime Crespo bio mnogo losiji.

Poslednja izmena:
Zato sto cu u to vreme, verovatno da batalim fifu.
Plus, ove godine ne trejdujem nista, ali nista, tako da coinse necu skupiti, to je sigurno.

Kada li ce proraditi serveri?

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Verovatno uskoro, ovo je udarno vreme.

Companion je proradio tako da mislim da sad i ostalo radi.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Rade. Odigrao dve tekme.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Igraci prolaze kao alva, 610k juce, sad 830k i da se proda jos 150 igraca :D

SBC Reus mi je game changer, bolji je od De Brujnea, cena ista... Silvu, iska, eriksena necu ni da komentarisem, nula su u odnosu na Reusa.

Sastavio sam hibrid sa njim,sbc Mourom, sbc azarom i flashback huanfranom... Ostatak tima mi je kanta prilicna ocekivano, cekam nagrade od WL i coinse od divsion rivalsa, uz jos malo bidovanja(i malo vise za vikend), imacu nekih 1m coinsa do kraja nedelje.
Sa tim planiram da uzmem Aguera i De Geu, da Reusu dodam Pogbu/Kantea i da polako zavrsavam sa izgradnjom tima.

Ako uleti neki zanimljiv POTM, uradicu ga(tipa Mesi ili neki englez, posto mi je tim vecinom od igraca iz engleske lige), ali to je to otprilike, nisam ocekivao da u oktobru sastavim tim.

Ne, ne, kad sam kupio drugi tim i pokupovao igrace da zaradim na njima imao sam 610k, sad imam 950k i da mi se proda jos 30-40 igraca, sve je proslo, cisti profit oko 250k, preko milion i po transfer profit, nedeljni transfer profit oko pola miliona, prosle sezone za cijelu sezonu toliko sam imao :D

Poslednja izmena:
Dobro onda... uplasio si me malo :)

Dobih Suareza i Eriksena u ovom UCL upgrade SBC

Ajoj... Ja nista, posle 3 packa, spucao sam sigurno 20-tak k.

Ja sam odradio, sigurno oko 20, tog sbc, i najbolji igrač Benzema.

Jutros odradio jos jedan, Partey i Lalana. Odustajem...

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Imam 79 plavih kartica.
Sada sam dobio Rojsa, ali šta će mi.
Odustajem i ja.

79 kartica, haha.

Dobio još rony lopesa iz Monaka, Kolarova, Ruganija i 2 iz Yang Bojsa, 1 od njih je naš Miralem. Uradiću još jedan, jer me ovaj Eriksen obradovao a taman ga juče ujutro kupio i to zlatnog. Platio 135 a prodao za 123 i 5% i proćardano 20k ali ko se mogao nadati.

Propast.

Nije bas, mozes da ih recikliras za UCL SBC. Sve UCL kartice se vaze kao gold common, ali iskljucivo ako radis SBC preko konzole. Tako da ti ostaje da kupis samo jos 6 rare gold kartica za svaki upgrade, ako ces da ih radis dalje da bi se ratosiljao beskorisnih UCL kartcica a predlazem da odradis, mozda ipak uleti nesto, za duplo nizu cenu apgrejda.

Nisam znao , probacu to.
Hvala.

Edit:
Probao sam sada, i ne registruje ih, kao gold igrače.

Poslednja izmena:
Jel zna neko za koj moj sluze ovi fizioterapeuti, treneri za sutiranje... Kao poboljsavaju ekipu, a nigde ne mogu da nadjem kako da ih iskoristim.

TI bonusi ti znaci kad dodajes kartice. Npr ako dodajes karticu nekom igracu za dodatan pace, racunaju ti se svi bonusi trenera za pace koje imas u klubu

Isto ko i za ugovore, ali posto niko skoro ne koristi training iteme beskorisni su, sem fitness mozda, ponekad...

Vrh Dno