Šta je novo?

FIFA 19

Dobijes vise coina svakako u E1, sto da ne :) Ja sam samo ove nedelje gurao do E1, sada naredne uopste ne planiram, mozda za vikend da odigram 12-ak utakmica i tek toliko neki rank. Rivals isto Rank 3 i ne mrdam dalje jer previse trazi da se igra.

dobio Asensia danas u Advanced SBC-u, doduse pukao 20-ak hiljada na sitne igrace da ih skockam, tako da sam samo 10k u plusu.

Stvore se za 2 min. zato sto 90% igraca posebno u WL igra tako da im CDM/CM i RB i LB imaju instrukcije sa ostanu nazad prilikom napada a krila i napadaci su na stay forward i cim ti uzme loptu ima kome da igra napred. Ne umaraju mu se prednji igraci i moze brzo da krene ka golu.

Ja sam dobaouljao do Elite 3 u SB, uglavnom odmarajuci prvi tim protiv AI-a na beginner. 1 mega pack i 15k coina nije za bacanje, a ustedis i na fitness karticama, mada malo smara. Definitivno bi mi se isplatilo mnogo vise od vikend lige da sam ozbiljnije igrao na Legendary protiv svih timova i probao da dodjem do Elite 1/2, packovi su odlicni a ni coini nisu bas za bacanje.

Aguero mi nosi ovu jad i bedu od ekipe, igra na nivou ikone, mogu misliti kako bi razbijao u rukama nekog umesnijeg igraca.

2h6f5f7.png

Poslednja izmena:
Oko koliko sati budu najjeftiniji igraci s obzirom da su sutra nagrade za SB? Na poslu sam do sutra ujutro pa da cekam,da im padnu cene.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Nisam stigao da odigram wl kako treba, morao sam da stanem na 14. Ipak moram reci da je ova ekipa totalno OP, ispala me 80k (Tatarusanu i Munije su mi ut), nikakvu prednost u odnosu na ovu ekipu nema Serija A tim od milion. Prosto je nevjerovatno kako su dobri Ernandez, Kondogbija, Tatarusanu, Munije, Depaj, Fekir i Gameiro. Ipak zvijezda Fife za sad je Kimpembe, Baji od prosle godine ne moze da parira ovom cudovistu. Nisam bas odusevljen sa Markinjosem, Promesom i Dembeleom, ali dacu im vremena, ako ne isporuce ide se po Marsijala, a desno je vec problem, Embape je mnogo skup, imam coine za njega ali stekam za Ronalda. Imam Kulibalija i Manolasa, sigurno je za klasu bolji Kimpembe od njih.

fut.png

Opet nista u SB pekovima. Lakazet i Cancelo u jednom peku, u ostalim nista...
WL opet zavrsavam u Silver 1, poslednjih 7 utakmica sam izgubio za redom, malo je falilo da odem u gold, al me razbili na kraju. Od 7 tih utakmica, 5 protivnika je igralo u 4-2-4, nemoguce za braniti...

SB je uvek bio prevara sa nagradama. Prošle godine sam ga igrao samo zbog coinsa, a od nagrada nikada ništa, ali nikad. A uvek sam bio E1 ili E2. Drago mi je što ga ne igram sada. Tj. odigram 4 tekme za gold 2 ili 3 i to je to. Čisto da sam u igri.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

424 branis sa 532 i bekovima na join attack ili kako se vec zove podesavanje. Potpisujem ti da ako ste slicnog skilla da ces ga pobediti sa 3 razlike minimum. Ove sezone je 532 jedna od boljih formacija ako imas izbalansiran vezni red sa box to box igracima tipa naingolan, paulinjo i slicno. Skoro da je savrsen counter za bilo koju ofanziviju formaciju.

Ja opet stao na 20 pobeda i odustao da jurim elite zbog manjka vremena. Valjda ce ove nedelje biti nesto kvalitetno u nagradama...

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Hvala puno, probacu.

Ma skilla imam, problem je to sto ja pojma nemam kako se brane neke formacije, kako da napadam pojedine formacije...

Imam neku svoju ustaljenu semu od koje mi je tesko da se odviknem. Razbio sam ovu vikend ligu za svoje neke standarde, a onda 7 poraza za redom gde nisam imao odgovor na 4-2-4 formaciju i zavrsim u silver 1 ponovo.

2 dana mi je trebalo da naviknem da se branim sa CDMovima kad protivnik ima kontru(ovo je bolesno efikasno), prst mi sam ide na L1 da promenim igraca u odbrani...
Tako neke gluposti uglavnom...

Moracu sledeci vikend da sednem i da se posvetim malo vise custom tacticsu, kako se braniti od "te i te" formacije, kako napadati "tu i tu" formaciju...

Hm, prosle godine sam dobio Mbapea iz SB nagrada na pocetku otprilike u ovo vreme kada je vredeo 140k. Danas sam za SB gde sam prakticno samo odmarao main team, izvukao Kulibalija koji je 50k, Al Somu IF koga sam discardovao za 10k, Fabregasa koji je 5000K i kada sam svu "sicu" rasprodao + 15k coin reward, samo od SB E3 nagrada oko 90k. Napravio sam gresku jer nisam igrao prosle godine i ove na Legendary. Vredi se iscimati bar za E2 cini mi se, 2 Megapacka nisu za bacanje.

S druge strane, ova mi je sezona apsolutna propast za mas bidovanje. Prosle godine sam vec zaradio milion na flipovanje kartica u ovo vreme. Ali ukupno gledajuci, ove godine stojim bolje finansijski. Samo ne znam na duge staze sta cu, trejd je pakao na PS4. Na Xboxu je kazu mnogo lakse, ima mnogo vise lazy kupaca... Na PS4 je nemoguce i snajpovanje. Da li da se okrenem BPM-u (Bronze pack method), ili IF trejdingu, koji potencijalno moze da mi donese ogroman profit ako bih usao u stos.

Ne znam sta @Aleksandrinjo radi sa flipovanjem kartica, ali radi to dobro cim je za kratko vreme uspeo da napravi oko 500k profita (doduse uz dva veoma skupa SBC-a gd se ne vidi realan trosak nego sve se racuna od prodaje kao cist profit).

Treba biti oprezan sada, trziste je u neverovatnom padu za jeftinije kartice, vecina igraca je crashovala na duplo nizu cenu od prosle nedelje, dok skupe i retke rastu, ove godine ima mnogo vise coina zbog boljih nagrada, a primecuje se i da je coin selling u neverovatnoj i nesmetanoj ekspanziji.

Poslednja izmena:
Ja bih probao to sa inform trejdovanjem, ali se bojim neuspeha. Ja ne mogu da prekrcam kad bezveze izgubim 10k coinsa, a kamoli na stotine :D

Ja sam uzeo jutros 200 kartica od Moisandera iz Verdera po 350 i prodajem ih za 650. Tokom sedmice sam trejdovao samo sa njim i imao sam profit od oko 100k za 5dana. Jesu cene pale,ali polako,prodao sam ih vec 40.

@ertz, e super, to je to, svaka cast. Jel si na PC-u? Tu je mozda manje trejdera pa je lakse, na PS4 je pakao od ove godine.
@Aleksandrinjo isto i ja, bas mi je rizicno, probao bih samo sa ovim discard za 10k, ako narastu na 12-13, ali nije to neki profit, mada je rizik 0.

Poslednja izmena:
Kako ste slatki sa vasim tough luck packovima, pa vam dodje Kulibali, Lakazet, Kanselo, dva rare mega packa, nijedna tabla, Matje iz Sportinga najbolje sto sam dobio. Prevazidjite to :D

Hm, zaista losa sreca.

Svi ce nekad nesto izvuci sigurno, ali licno vise ne uzimam packove od Rivalsa.

Inace, EA je otkrio pack weight. Proverite na option taster na PS4. Sanse za izvlacenje scream kartice i 86+ su mizerne kao sto se moglo i pretpostaviti :D

Treba imati u vidu i to da vec padaju cene igracima... Od reward packova, sve ce manje coina da bude... Taj Lacazette je bio skoro 30k a sada je blize 10. U roku od nedelju dana. A nismo jos ni mesec dana u novoj sezoni.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jeste 0 rizik, ali i nula zarada :D

50 kartica da izbidujes za 10250 i u najboljem slucaju (mada tesko) da ih utrapis za 12000. Zarada ista kao i moja sto 2 sata provedem bidujuci ove sitne igrace i uvece prodam, stim da ovo moje sigurna zarada, a ovo da se molis da ce ici za 12k :D

Ima naravno nacina da se zaradi preko njih, ali to se ne odnosi na ove od 10k, vec na malo skuplje, a treba i veliki pocetni kapital realno i sreca...

Kad covek, malo razmisli, bolje je uzeti coinse.
Ali, ja pre nagrada, odem na reddit, tamo vidim, kako neki lik dobije neku ikonu, i onda mene povuce.
Da imam vise samokontrole, imao bi mnogo vise coinsa.
Paketi su kao kocka, uvek se nadas.

@padawan

Na ps4 sam. A bio sam nocna pa sam oko 4-5 izbidovao njih 200. Svakih sat vremena se proda 10ak. Dobro,malo slabije ide zbog pada cena,ali i do sutra-prekosutra da se proda,opet dobro.

Ma ja kupujem samo jeftine karte, da ih qs vracam ulozeno maltene, a svaka se proda za vise nego sto je kupljena. Ima dana kad sporo ide ali nema sanse da se ne prodaju, doci ce sbc dje ce traziti samo gold karte, 6 gold rare ili 5 i ostalo obicne, tada ce najmanje bn biti 600, tako da samo polako, ko ima ozbiljnije coine, a ja ih sad imam, treba 200-300k da ulozi u to, isplatice mu se zestoko. Dosadno je stavljati sve te karte na market jedino.

Ja kad bidujem, konzola mi sluzi samo da udjem i iskoristim onaj glitch kako bih igrace poslao u skladiste, bidovanje i stavljanje cena radim preko aplikacije, mnogo je lakse. A u najboljem slucaju to radim preko PC-a gde je prelako.

Jutros sam izbidovao 500 kartica, iskljucivo jedna ista pozicija (i jedna ista nacionalnost).
Sve za 350 coinsa, nema teorije da uvece ne odu za 600, a preko dana relistujem stalno pa i tu uvalim oko 100 komada do veceri. Nekad se desi da mi pretekne stotinak komada, ali odu sledeceg dana.

U sustini, nekih 3 sata posla sve ukupno za oko 100k profita dnevno (2 sata bidovanje rano izjutra uz kafu, i sat vremena i malo jace propadne na stavljanje cena).

E sad, ko moze svaki dan ovako, usrace se od coinsa, ja ne mogu, al zato petkom i subotom od ujutru pa sve dok ne odem u grad uvece... haos

Poslednja izmena:
Ja samo od igre i paketa zaradjujem, nemam vremena ni za šta drugo. Pa kako bude. Timom sam zadovoljan. Ko je još na PS4 neka me doda.
PSNID: ZokiSS

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Probajte mass bid sa igracima iz meksicke i argentinske lige,trazeni su zbog sbc-a.

Ja sam od 2 jumbo gold nedeljnih i 1 rare player i 2 mega packa iz SB dobio Davida Silvu koga sam odmah prodao za 50k. Još sam dobio Kepu i Matu i 100 nekih indijanaca koje ne mogu da prodam jer ih niko neće. Lukakua i Aguera sam stavio na klupu i forsiram Liverpool trio i nikoga ne mogu da dobijem. Ali dobro jer i ovako i onako odbranu ne znam da igram pa to pripisujem tome. Tako mi lakše :)

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Aguera nemoj na klupu nikako, najbolji non-icon ST u igri.

@ertz - odlicna ideja, probacu.

Igra mi se ovaj Coop seasons, nikad nisam probao, a nemam sa kim da igram, pa ako je neko raspolozen nek mi se javi. Ja sam na PS4.

Mislim da sam pronasao svoju formaciju, 4-5-1. Video sam Castra da igra sa njom i reko da probam. Vratio sam se u 5 diviziju i imao nekoliko ubedljivih pobeda. Sve na default, mada sam malo tweakovao instrukcije.

Utrcavanja cam-ova i krila su neverovatna, a ako imate jednog ST-a koji razbija, dovoljno je jak da zadrzi loptu i moze da podeli pas, mozete da pravite haos od kombinacija.

Glavni plejmejker je Fred koga sam vratio u ekipu i jednostavno razbija na mestu CM-a. Ndidi mi je bio malo spor i nedovoljno agilan a treba neki motor da vuce kontre. Na ovom mestu mora neko bas brz, okretan, sa dobrim interceptionom, a Fred sa shadow-om ima sve plus skill moves. Nevidjeno dobro mu lezi centralno mesto u ovoj formaciji. Igra kao TOTY Kante prosle godine. Toliko sam se primio da cu ga zameniti samo za neku uber ikonu tipa Gulit i uzeo sam njegov OTW opet.

Razmisljam se da li da krecem u sbc francuske lige,dobre kartice Depay i Thauvin.

4-5-1 vrhunska formacija. Do sad najbolja. Samo mi Eriksen fali.

Jel probao neko, neku ikonu?
Mene vuče baby Paul Scholes.
Nije brz, ali kažu, da ima vrhunska dodavanja.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

4-5-1 vrhunska formacija. Do sad najbolja. Samo mi Eriksen fali.

Hm ja poceo sa njom pa onda promenio u 433 doduse (4) jer ne umem da igram bez CAM-a. I guess vreme je da se vratim na 4-5-1 kao sto sam i mislio jer mi je fino legla, ali ajde ono kao da se spremam za online :) Ne menja se puno kod mojih francuza.

Vrh Dno