Šta je novo?

FIFA 19

Al me nacrnise u vikend ligi, silver 1 na kraju.
Inform Gundogan za k... nije, uzecu Pogbu cim pre, strasnu staminu ima, dobro ce se linkovati sa Kondogbiom koji mi je otkrice.

I ja sam na silver 1 zavrsio. Sve neki pro :) izgubio sam sigurno 10 utakmica tako sto sam prvi poveo. Kada pritisnu,nmg loptu izneti sa svoje polovine.
Protiv jednog vodim prvo poluvreme 3:0 i sao cekam kada ce sam izaci iz utakmice,a on pritisnu pauzu i ubaci ronalda,mesija i suareza i za poluvreme mi dao 4 komada. Kada sve nisam polupao :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ja sam trenutno na 10-2 i sutra cu morati sve ostalo da odigram.

Obe sam izgubio na penale. Kad god dobijem penal 80% je da ga promasujem. Postignem gol samo kada sutnem u sredinu, a on se baci. U suprotnom promasujem sto posto.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ova vikend liga mi je najgora u zivotu bila, katastrofa je blaga rec.

Inace, gameplay je postao sokantno los. Ne znam da li su se igraci samo adaptirali na novu mehaniku ili je bio neki stealth patch, ali i dalje su na ceni brutalan pace i park the bus. Kolicina golova iz kornera, makazica, odbitaka je abnormalna. Ranije si bar znao, low driven se ne brani, sada... Inace dosta ljudi komentarise da se sve kartice potpuno isto ponasaju, sem nekih najboljih ikona. Ja cu se verovatno za ikone otvoriti tek za black friday crash, mada ko zna, mozda uleti neki dobar SBC.

Ja sam vecinu pogubio na produzetke.

A da ne pricam o presingu, ja zaista ne znam kako ono igraju da ne mogu loptu da prenesem. Sve sam pokusavao, stavljao agression svakom igracu posebno, na poluvreme pocrkaju, ali nije to ni priblizno onome sto pojedini igraju.

Cilj mi je da sastavim neku fizicki dominantnu ekipu, sa velikom staminom i da rokam presing po 90 minuta.

Takodje da se pridruzim za ovo o makazicama. Epska glupost, centarsut iz kornera i u ogromnoj guzvi 5 metara od gola ljudi meni daju gol makazicama na svaku trecu-cetvrtu utakmicu. Nepodnosljivo.

Ja isto moram da smanjim dozivljaj sa udvajanjem i presingom, svi su mrtvi do 70 minuta. Gomilu utakmica sam izgubio jer bekovi ne mogu vise da trce. Tako da sada igram mnogo konzervativnije, contain, na poluvremenu imaju 70% stamine. Od ove FIFE konacno moras da ekonomises sa staminom. Dobro su se i setili...

Kako oni to rade nemam pojma. Definitivno se parkiraju tacnije posto opcija ne postoji stave najmanju mogucu dubinu sto je ultra defensive, a ti ako igras napadacki otvaras se za kontre samo tako. Ali nije to vec NACIN na koji kontrolisu, ili cesto ne kontrolisu igrace u odbrani. Kada resim tu misteriju, imacu duplo vise pobeda.

Inace, Lacazette je novi Jesus. Pala mu je cena na 17k, ja sam ga danas uzeo sa hunterom za 20k. Odlican je, dao je 20 golova iz 20 utakmica, nikakve razlike izmedju njega i Aguera, cesto na tekmi da 2-3 gola a Serhio ni jedan. Ludnica.

Dobio sam i ovaj prvi FUT swap item za 3 rivals pobede.

Poslednja izmena:
Ja sam trenutno, na 13-11, i sada sam rasprodao ceo tim, ostavio neki rezevni , cisto da imam da igram.
Velika je cena igracima, pa da iskoristim.

Poslednja izmena:
Mali price crash veceras, nisam siguran zasto, jedino je ovaj FUT swap promo izasao, ali to tek treba tokom oktobra da budu itemi (a i nisu neki igraci). U teoriji, trebalo bi da im raste cena negde do 14-15.10.

Ako vam treba BPL CAM sa staminom, posle jedne tekme mogu slobodno da preporucim Mikitarijana (sa 5*WF!) koga sam upravo snajpovao za 11k sa hunterom. 9.4 ocenu je dobio, 2 asistencije i golcina, za razliku od raspalog Davida Silve koji se vuce ko crkotina, 2* WF i navodno avoid WF trait koji je broken jer ne radi. Doduse ima dobre pasove, ali da bi iskoristili njegov vanserijski dribling, morate da budete madjionicar.

Uzeo sam i Tellesa za LB, a Felipe ima Power Header sto moze dobro doci prilikom kornera (6.3" sa jumpingom moze biti pomalo OP). Za sada idemo sa ovim timom, i 700K u banci. Ne pitajte me za golmana i CB, makar je brz, ne daju mi se neke ogromne pare na odbranu jos uvek, ne vidim efekta. Burki je identican Bufonu.

I jos jednom - Lacazette mi je totalni highlight ovog sumornog WL dana.

rszpjt.png

Poslednja izmena:
Jos par stvari koje sam uocio:

- Od kada sam promenio na 4-1-2-1-2, CDM mi se mnogo manje umara, a od kada sam promenio ceo sistem odbrane bez squad fitnessa mogu da izguram opusteno 3 tekme.

- U odbrani je bolje da ne forsirate pressure i ne trcite ko blesavi. Double team nikada ili retko. Passing je jako tezak, protivnici dosta grese, ako udvajate puno im olaksavate posao u napadu. Odbranu sada igram sa contain (X), gledam da budem ispred lopte, ali obavezno kombinujem sa LT (gradjenje) kojim se lakse uzima lopta. RT za trcanje umereno. Ekipa na poluvremenu sveza, a kada dodje do finishinga, neko vec iz odbrane magicno presece loptu ili se protivnik spetlja. Vidim da ogoromna vecina spamuje taster za uzimanje lopte. To sam skontao tako sto mahinalno slucajno ispucavaju ako iznenada izgubim loptu.

- Koristan tip za squad fitness ustedu: ako ne igrate SB, odmarajte tim sa bronzanim na beginner protiv SB tima, dobicete 400 i nesto SB poena. Dajte jedan gol i radite nesto po kuci 12 minuta, doruckujte ili vecerajte. Odlicno za kratke pauze posle 3 utakmice. A u ponedeljak Gold 3 nagrada. Odvalite samo jedan tim 60-70 overall na Legendary, ja im juce 10 golova dao, da bi dobili vise poena, makar jednu utakmicu. I za onaj pocetni dobijkete 1500 na beginner. Tokom cele nedelje samo jednom stvarno igrate protiv najslabijeg AI-ja. Odlicno ako vas AI smara, a da ipak dobijete neke nagradice u ponedeljak. Dupla korist.

- Mikitarijan je otkrovanje. 5 golova u 4 tekme Rivals 5 div. Sve radi i uvek je na pravom mestu sa mid/mid. Jedini koga zelim umesto njega je KDB, al' i za to sada nisam siguran.

- Jel neko od vas radi timed finishing? Meni je to nemoguce. Sut je uzasno tezak, probajte u areni pred utakmicu. Pet puta teze nego u dosadasnjim fifama.

Poslednja izmena:
Igra je ista, kao i sve prethodne.
Negde malo dodaju, negde oduzmu, ali uglavnom sve ostaje isto.

Ako stoperom oduzmem loptu, u svom sesnestercu, i probam da dodam prvom saigracu, koji je ispred, uglavnom lopta ide opet protivniku.
Ubedjen sam, da sam drzao dovoljno dugo, dugme za dodavanje, a on jedva da je doda, i to naravno ide protivniku.

U svim tim ''vestackim'' greskama, ko ih bolje iskoristi, taj pobedjuje.

Poslednja izmena:
U 30 utakmica,od 100 kornera za protivnika samo je dva puta lopta dosla do mog igraca prilikom izbacivanja.
Na zivce mi idu ona dodavanja makazicama,cim su Ronaldo i Bejl dali gol makazicama,morali su to odma da uvedu,da iz svih pozicija mogu pucati i dodavati.

Kako obican smrtnik da zaradi neke coinse a da se ne vrte u krug zbog contracta i fitness kartica koje su po 900 coinsa minimum (retko kada da se upeca 800) ? Igram samo SB za sada (prva nedelja), upravo usao u Elite 2 a tek trebam da odigram 4 utakmice koje su do 18h. Kontam da cu tu i zavrsiti (nadam se), pa da uzmem tih 15k coinsa i packove. Uradio sam pocetne SBC-ove, nista dobro nisam dobio, imam 50 igraca u klubu ne mogu ni upgrade SBC da radim.

Mislim da sam LVL8 ali nisam iskoristio ni jedan boost jer nisam siguran da cu pobediti pa da uzmem 800 coinsa ili koliko izadje sa boostom.

Igram na professional tezini poslednje 2 utakmice gde su 82+ rated/100 chem timovi a prve 2 na legendary i 50/50 je da ih dobijem s obzirom da mi tim nije najbajniji i nekada nije do mene i ideje.

Uglavnom se vrtim na 4-5k ali kako dodjem do 5k tako uradim buy da bih malo unapredio tim da mogu u nekom trenutku da dodjem do Legendary default za SB pa da se dovucem do Elite 1 u nekoj od sledecih nedelja (mada cini mi se da su nagrade smanjene u poredjenju sa konzolama ?).

Nisam jos spreman za online i frustracije koje idu tu pogotovo sa ovakvim timom.

43384014_337072906852687_2123506005227601920_n.jpg

Snajpuj squad fitnes na 600-650 koinsa ili mass biduj na 500 i mozes ih uhvatiti. Jeste malo zamorno ali se isplati.
Kada mi se ne igra,za 15ak min snajpovanja uhvatim oko 10-15 fitnes kartica po toj ceni i prodajem ih za od 1000 do 1300 koinsa i moze se zaraditi.

Pa moras, za pocetak, das napravis dva tima, i da rotiras, da ne bi trosio fitnes kartice.
Drugo, moras da ''visis'' malo na marketu.
Evo, npr. biduj Halilovica i Miralasa za 500-600 coinsa, prodaces ih za 900-1000 veoma lako.
To je samo primer.
Jednostavno, moras da odvojis vreme za market, i da trgujes.

Poslednja izmena:
Ne mora nuzno marker. Igraj rivals online, i idi na untradable rewards, koje su duplo bolje. Ima ih online i sa tvojim timom i dobijali su moj tim od 500k. Odmaraj igrace na klupi uz pomoc dodatnog tima sa bronzama na beginner. Napisao sam kako iznad, nemoj da igras negk samo cekaj da prodje utakmica od 12 minuta. Nemoj visd kupovati squad fitness, silne coine si izgubio tu.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Ja igram sa jednim timom, ali kad kupim boljeg igrača onog drugog ostavim na klupi, pa ih posle rotiram i odmaram.

Divizija tri, prvi rank trenutno, jos 80 bodova i da se kvalifikujem za wl. Aleks Sandro se u toku dana prikljucuje ekipi. 93k u steku, da se proda jos 100 igraca, od transfera zaradjene 574k

fut.png

Veliki mi je problem sto nemam nikakvu zelju da igram sb, samo online, a to nije bas dobro

Zaza i Matuidi me odusevljavaju, ajde Matuidi je skup i taj neki Kante tip koji mora da bude dobar, ali Zaza je smijesno jeftin, a ubica je.

Poslednja izmena:
Pogleda bog i mene u pekovima :) Sad uradim sbc hybrid leagues rare five i dobijem Mendy-ja iz City-a,kosta oko 20k,bas sam ga mislio kupiti,njega ili Hernandeza iz Atletika. Odlcno ce da legne na ovu ekipu. Sada merkam Matuidija,imam 200k koinsa,zai mi dati oko 60k.

Ova 4-2-4 formacija def nije za mene. Kad me krene, ne moze da stane, Martial, Moura SBC, inform Yeder i Jesusa koristim, ali kad igram sa nekim ozbiljnijim igracem, razbije me kroz tu sredinu od dva igraca.

Nesto sto ja najvise koristim je 4-3-2-1 sa LF i RF, ali ne ide me ove sezone sa tom formacijom, bas lutam, nikako da nadjem neku formaciju za duze staze.

Nisi jedini, pre sam barem znao, sa kojom formacijom igram, i koja mi najvise odgovara.
Ove godine nista, taman mislim, to je ta formacija, kad ono, sve se okrene, i tako u krug.

Ja verovatno ostajem na staroj dobroj 4-1-2-1-2. Probao sam proslogodisnje narrow formacije, ne ide vise bez krila. Probao sam i sa LF i RF, bas je bilo lose.

Uzeo sam Freda OTW za 60k sa shadow, znam da Man U jako lose igra i da Murinjo daje prednost Maticu i Felainiju, ali kosta samo 20k vise od obicnog, bolje izgleda kartica kao vanity item, nisam ja bas neka sirotinja, moze da skoci na 150k ako dobije inform, duga je sezona, a i ne vidim neke mnogo bolje opcije za kompletnog CDM u BPL. CDM mi je i poslednje mesto koje popunjavam sa ikonom.

Jel jos neko primetio da SB utakmice nisu dostupne nakon azuriranja stanja. Pisalo mi je danas za 3h novi protivnici, ja gledao Man City - Liverpul, i ne mogu vise da apdejtujem... moram da cekam sledeci krug?

Poslednja izmena:
Ja sam običnog Freda koristio kao cm, i čovek razbija, dao brdo golova.
Ne znam, da li je za cdm, mnogo ide napred.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Samo da potvrdimo da znam sa kakvim fitness timom da se igram umesto da trosim na kartice. Ako odigram 2-3 meca sa glavnim squadom, koliko meca je potrebno da odmore skroz ? S obzirom da mi je SB fokus, pa onu taktiku sa 12 minuta i ne mogu bas, a opet nije mi smor i da igram sa silver/bronzama dok ne sklopim jaci glavni squad pa poguram i fitness u prihvatljivom nivou.

Dogurao do sad do 14 pobeda, u WL. Ostale jos dve tekme, ali nema potrebe da se igra dalje. Nekoliko sam ih izgubio posle vodjstva od 2:0.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Stigao i Sandro za 120k, sad po Imobilea pa Naingolana i to je to, full Seria A squad. Mada se jos razmisljam izmedju Imobilea i Iguaina, obojica su dobri ali mi Ciro izgleda bolje. Ikardi mi se opste ne svidja.

a i ne vidim neke mnogo bolje opcije za kompletnog CDM u BPL.

Onda očigledno nisi probao Fabinha. Jak je kao bik. Teško ga je proći. Staviš mu catslyst hemiju i dobićeš kompletnog CDMa za EPL. Ja prezadovoljan. Ja igram tu 4-2-4 formaciju a on i Nemanja su mi na sredini.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Kad ce da obracunaju ove nagrade od vikend lige? Dogegao sam se do silver 1, al nema nista jutros,samo SB nagrade.

Ojadjen od SB-a ocekivano. Jonas (84) najbolje sto sam dobio.. Jedino vredno uz njega Oxlade-Chamberlain koji je 3000 ja mislim, da mi se uklapa u PL squad, i to je nesto I guess.

Ja dobio Valenciju, Ikardija i Vidala. Da li je moguće da je Vidal 4-5k. Ja sam za zlatnog prošle godine dao oko 100k

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Vrh Dno