Jos par stvari koje sam uocio:
- Od kada sam promenio na 4-1-2-1-2, CDM mi se mnogo manje umara, a od kada sam promenio ceo sistem odbrane bez squad fitnessa mogu da izguram opusteno 3 tekme.
- U odbrani je bolje da ne forsirate pressure i ne trcite ko blesavi. Double team nikada ili retko. Passing je jako tezak, protivnici dosta grese, ako udvajate puno im olaksavate posao u napadu. Odbranu sada igram sa contain (X), gledam da budem ispred lopte, ali obavezno kombinujem sa LT (gradjenje) kojim se lakse uzima lopta. RT za trcanje umereno. Ekipa na poluvremenu sveza, a kada dodje do finishinga, neko vec iz odbrane magicno presece loptu ili se protivnik spetlja. Vidim da ogoromna vecina spamuje taster za uzimanje lopte. To sam skontao tako sto mahinalno slucajno ispucavaju ako iznenada izgubim loptu.
- Koristan tip za squad fitness ustedu: ako ne igrate SB, odmarajte tim sa bronzanim na beginner protiv SB tima, dobicete 400 i nesto SB poena. Dajte jedan gol i radite nesto po kuci 12 minuta, doruckujte ili vecerajte. Odlicno za kratke pauze posle 3 utakmice. A u ponedeljak Gold 3 nagrada. Odvalite samo jedan tim 60-70 overall na Legendary, ja im juce 10 golova dao, da bi dobili vise poena, makar jednu utakmicu. I za onaj pocetni dobijkete 1500 na beginner. Tokom cele nedelje samo jednom stvarno igrate protiv najslabijeg AI-ja. Odlicno ako vas AI smara, a da ipak dobijete neke nagradice u ponedeljak. Dupla korist.
- Mikitarijan je otkrovanje. 5 golova u 4 tekme Rivals 5 div. Sve radi i uvek je na pravom mestu sa mid/mid. Jedini koga zelim umesto njega je KDB, al' i za to sada nisam siguran.
- Jel neko od vas radi timed finishing? Meni je to nemoguce. Sut je uzasno tezak, probajte u areni pred utakmicu. Pet puta teze nego u dosadasnjim fifama.