Šta je novo?

FIFA 18

Heh, ma debeli Castronaut zivi zivot snova. :D

Da, SBC. Mertens je ubica, ali je preslab za ST, bolji je kao CAM. Ima sjajna utrcavanja i dosta je agilan.

Ali, iz nekog razloga Crespo i dalje out-performuje sve ostale. Imobile se bukvalno nije video. Ima nesto uinikatno u Crespovom kretanju i nacinu kako sutira, mislim da ni jedan napadac nema takvu kombinaciju fizikalija i statistika, eventualno mozda Ronaldinjo.

Poslednja izmena:
To jeste, Crespo me je redovno tovario u WL, fantastična završnica i uvek opasan. Mislim da je bolji od Larsona..

Definitivno bolji, iako se svi kunu u Larsona, mozda zvuci cudno ali meni je Crespo u rangu sa R9.

Bas zbog tih specijalnih animacija se ikone i razlikuju od ostalih. Gullit je najbolji primer. SMS ga sabija u ocenama u svemu, a Gullit je opet duplo bolji.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Da, a ja sam primetio jos jednu stvar, igraci sa dugom kosom nekako se cine boljim jer su im modeli krupniji zbog kose i oseca se veci "presence" dok se neki sitan igrac na sredini terena potpuno gubi.

Odradio sam ROW SBC nadajuci se Tellesu i dobio Jonasa. :d

Ista prica samo sam ja dobio Yilmaza. :)

Hm, kazu da Jonas ima najbolji finesse u igri, mozda bi mogao na CAM kao supersub.

Gulit stvarno kad rene da trci po onom terenu izgleda kao ćale medju decom da igra fudbal, što i jeste tako :D
Imam neki osećaj da će se polako izduvati fut u narednih par nedelja.. baš je bilo ludilo zadnjih par dana, ja se osećam nekako iscrpljeno, mrzi me i da igram :)

Toliko sam se lomio oko toga kako da dovrsim postavu i srecom mrzelo me je da se mucim sa tim popodne i resim da sacekam wl mesecne nagrade. Otvaram pack, izlazi nemacka zastava, ja vec demoralisan jer znam da nema teorije da jos i nemce ubacim u tim, ali izalzi grb Salkea i za njim i Goretzka! Odmah sam pomislio "E za tebe, sinko, mora da ima mesta, neka ide zivot." :D

Jedina mana je sto moram da pravim izmenu na startu i tu upada Telles, a Hernandez se pomera na stopera i probacu neki possesion play 4-2-3-1 jer sam uzeo Kimmicha koji nije tako brz, ali je tehnicki perfektan uz Tellesa koji je previse dobro napravljen. Goretzka kao klasican cdm koji upada iz drugog plana zbog high/high workrates i Pjanic koji ce biti neka moja verzija IRL Pirla (regista), ali sa boljim defanzivnim karakteristikama. Jedinu dilemu imam oko Gullita i ADP-a i toga ko ce na CAM, a ko na RCAM, ali sad cu da testiram u DKT.

Jos kad bih imao coinsa za Maldinija, pa da ne moram da pravim izmenu, ali trt. Ostade mi 70k. :D

75dd16c6478a74da6279435d6937f23b.jpg

Poslednja izmena:
Vrh, za njega mora da se ima mesta!
Ja dobio havi martineza iz nagrada:( bice dobar za sledeci sbc i to je to. Radio calcio upgrade i dobio tots de vrija, takodje za sbc nije lose..

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Upravo sam u jednom paketu dobio vise nego u dvije zadnje Fife. Nevjerojatno.
Samo gdje sad uklopiti njih? :)
6db0018449aa64043f7754b739b70f6a.jpg

948f2990e91655d6cb60b4d1fb8f9962.jpg

Poslednja izmena:
Au kakve nagrade ste dobili sunce ti poljubim :D

Nego, kako vam ide WC mod? Ja posle inicijalnih 200k, resio da ne bacam coine vise, radim samo evropski upgrade od ove boranije sto skupim, i igracu od sada samo group stage. EA je zenznuo daje samo bedni single player pack za knock out faze, pa se ne isplati igrati ukoliko niste sigurni da cete pobediti, mnogo je bolje da vezete 2 pobede u grupi i quitujete sledece, i tako u krug, da bi dobili premium pack/h. Ovu foru sam video tek danas na reditu.

Evo ga tim, Hazard i De Brujne simfonija finesse shotova, a Aguero upada sa klupe umesto Wernera. Naingolan isto razbija na CDM. Namucim bogami i jace timove sa najboljim igracima i ikonama, ali ipak se jos ne moze protiv Ronalda, Mesija i Maradone, ako protivnik iole zna sta radi.

119uxqw.jpg

Poslednja izmena:
Odigrao prvi put sa Srbijom, Costa Rica 0:0, Svajcarci me dobise 1:0, Brazil 6:1. Zena oce 1000din u kladzu da stavi na te tqcne rezultate [emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my Lenovo TB2-X30L using Tapatalk

Ja potpuno izgubio zelju za klasnim FUT-om, samo grindam WC. Za sada, nista nisam izvukao od elitnih igraca i ikona, ali imam solidan tim.

I ja sam krenuo posto u WL nemam sta da trazim. Ono je takav grind da je vanzemaljski tesko. Likovi samo dupli pas i low driven, svaku sansu koriste da je krajnje frustrirajuce. Jedino mi je uzivanje bilo sa del pierom posto je ono fantazija kako su ga uradili.
Wc mod mi prija, gp je opustajuci i mecevi su zanimljiviji, ali sam lose prosao sa karticama..

I, kako ste prosli sa ultimate tots?

ja izvukao de brujnea, ne uklapa mi se u tim, al moglo je i gore...

Послато са Moto Z2 Play уз помоћ Тапатока

Ja dobio De Geu. Zadovoljan sam jer je moglo mnogo gore, ali je moglo i malo bolje. :) Hteo sam Dibalu jer imam Kostu i Pjanica, ali nema veze.

@Boyan De Gea je fantastican pull, rangira se za klasu iznad De Brujnea, i fino bi mi legao iskreno uz TOTS Azpi-ja. Jedino je malo bedak sto golmani nemaju toliko uticaja na igru i sto ne mozes direktno da ga koristis.

Ja sam KDB-a ipak nekako uklavirio u tim, state bi bila, ima hemiju zbog Mertensa. Kakav tandem ubica, ne zelite da znate rezultate protiv legendary AI-a. Imam jos 2 TOTS-a da utrosim u utorak za sledeciUltimate SBC, tako da ce se tim jos verovatno menjati, a i planiram da odratim neke jace ikone, mozda je bas sada pravi trenutak zbog Ultimate-a u packovima.

szgc4w.png

Ja poceo da radim R9, bice uskoro gotov.

Послато са Moto Z2 Play уз помоћ Тапатока

Odlican je pull, nema dileme, ali ne primecujem razliku izmedju njega i obicne 90 kartice. Lepo si rekao, golman nema toliko uticaja na igru. De Gea je De Gea bez obzira na jacinu kartice, nema tu mnogo razlike kada se sutne dobar driven shot ili nesto slicno tome.

Potrosio sam sve coinse na sbc Ferdinanda jer mi je trebao za hemiju i digao sam ruke od full 10 chem tima. Igram sa skoro celim untradable timom i izvlacim maximum iz njega.

Kada nekim cudom sakupim jos 200k prodacu Kostu i uzecu Salaha i njime cu da kompletiram tim jer sumnjam da cu ga izvuci sutra, a isto tako znam da cu izvuci neko *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* jer nece dobra kartica u oba sbca. :D

R9 je legalan cheat code. Uzivaces igrajuci sa njim garant. :)

4fceb2aa77e7e90dd1fe1938c525ec79.jpg

Poslednja izmena:
Heh, daj boze. Na zalost, kao sto sam i mislio, ni jedan jedini normalan pull iz 4 100k packa nisam dobio da mi malo smanji cost, svega nekoliko 84 igraca sto je skandal. Ali kostao me je na kraju oko 550k, sto je bizarno malo za najbolju ikonu u igri realno. I Crespa i Van Bastena, kojima sam teska srca morao reci zbogom.

Sada istovremeno i molim boga da dobijem i da ne dobijem napadaca u sledecem ultimate TOTS-u :D

Osakatili pack weight samo tako za ovaj ultimate tots...

Koliko ti je coinsa ostalo? Planiras li da radis Gullita? Moze da se napravi super trougao, pa cak i cetvorougao sa Gullitom, De Ligtom, Ariasom i Lozanom. Za Gullita ne treba trositi reci, a ovi ostali su bagatela, a opet su end game kartice.

Ukoliko je Gullit skup, a neko je deficitaran na CDM poziciji onda moze i Rajkard umesto njega. Nista se po pitanju hemije ne menja, a bie ogroman boost u svakom timu.

Kada je drugi tots ultimate sbc u pitanju ja ovaj put pucam na visoko. Zelje su mi Ronaldo, Neymar ili Salah, ali znam da ce biti Naldo ili Fekir. :D

Ajde i ja se vratih posle duzeg vremena na Fifu. Uradio jedan MM SBC i evo koga dobio.
Mislim Fifa ume da te iznenadi maksimalno i da te ovakvim potezom povuče nazad. Tačno znaju.
48c8dfffd2cf0fd12c0cf6ee3ecedb61.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kao što ume da te ubedi da je batališ kad kao ja dobiješ TOTS Ter Štegena

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Ajde i ja se vratih posle duzeg vremena na Fifu. Uradio jedan MM SBC i evo koga dobio.
Mislim Fifa ume da te iznenadi maksimalno i da te ovakvim potezom povuče nazad. Tačno znaju.

Au brate, ne verujem. A ja danas uradio ove ultimativne packove u Ronaldo SBC-u, i apsolutno nista!

Osakatili pack weight samo tako za ovaj ultimate tots...

Koliko ti je coinsa ostalo? Planiras li da radis Gullita? Moze da se napravi super trougao, pa cak i cetvorougao sa Gullitom, De Ligtom, Ariasom i Lozanom. Za Gullita ne treba trositi reci, a ovi ostali su bagatela, a opet su end game kartice.

Oko 1.5m. Gulit zvuci kao dobra ideja, nema tu bas puno vise prostora da unapredjujem tim.

R9 je uzas blagi. Imao sam tacno osecaj da bi mnogo bolje bilo da odradim Ronaldinja. Ima jako puno topica gde ga kritikuju, pisu da moras da se navikavas na karticu, da je trom i spor... Sve je tacno, Crespo je za njega igracina i Mesi koliko je agilan, krupan, prodoran, ima presence na terenu, o sutu da ne trosim reci, ovaj promasuje zicere i dosta utakmica se izgubi pored Mertensa, guraju ga s lopte. Neverovatno da ima i samo 89 composure, na cemu li je EA bio tada da mi je znati. Sada sam zaglavio sa njim do kraja sezone, bice vremena za upoznavanje, ali dusa me boli sto sam zamenio Crespa.

Poslednja izmena:
Ne znam šta da radim sa ovim Aguerom?
Crespo i Larsson mi razbijaju.
Da li da ga prodam i dovedem neke igrace, ili da zadovoljim svoju zelju za Ronaldinjom CAM 91.
Mada imam vec dva odlicna CAM igraca. De Bruyne 94 i Kane 95, stim sto bih onda Kane-a prebacio da bude ST na klupi, kao i De Bruyne.
Ili da dovedem Azpilija TOTS, Walkera TOTS i Fernandinja TOTS umesto Matica i Verthongena.
Ili da dovedem Petita prime, Ferdinanda prime, Šmajhela prime i odradim SBC Zanetija, da bih mogao onda da uparim De Ligta.
Mnogo pitanja, a odgovora nigde!:)

Odradi prvo Ultimate TOTS-ove, poslednji ako nisi, i veceras je drugi.

Ja bih Larsona momentalno zamenio za Aguera jer je neuporedivo bolji. Stavi Larsona na klupu za sada, moze da posluzi kao supersub a moze i kao fodder, Aguero ce imati 10 chem zbog Crespa i KDB, cak i ako budes radio neke hibride kasnije u zavisnosti od toga koji Ultimate izvuces. Imam osecaj da je Aguero 97 dosta bolji od prime Ronalda. Crespa ne menjaj ni za zivu glavu, ja sam se tako zeznuo da je to strasno.

De Ligta sam sinoc dobio, ne znam sta sada, osim da radim Gulita na CDM sto realno nije losa ideja, ali ce biti waste na CDM.

Nazad
Vrh Dno