Šta je novo?

FIFA 18

Ja skupio 2 swap igraca, moram da probam da osvojim daily knockout da uzmem jos jednog. Ima li jos negde kao reward swap player ili cekamo nove objave?

Imas MM SBC za Swap igraca.
Ja razmilsjam da prodam ovog Salaha i uradim ovog SBC Salaha...
Jos se dvoumim.

Zoki, dal igras i u utakmici ovu formaciju 41212 wide?
Ja jucer presao sa 4222 koja mi se malo ustalila i sta ja znam, u napadu dobro ali obrana pati samo sa jednim dm.
Imas kakve tipse za navedenu formaciju? Izgleda mi atraktivno i napadacki i vidim da se ekipa muci protiv nje.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Da, sve vreme igram tako i nikakva podesavanja nisam cackao.
Pocinjem i zavrsavam utakmicu tako.
Jedino u toku utakmice menjam, na attacking, ultra, balanced, zavisi od rezultata.

Da, sve vreme igram tako i nikakva podesavanja nisam cackao.
Pocinjem i zavrsavam utakmicu tako.
Jedino u toku utakmice menjam, na attacking, ultra, balanced, zavisi od rezultata.
Hvala na odgovoru.
Nekako mi je slabasna u obrani, napad je ok.
Prva fifa nakon x godina da ne mogu naci formaciju.
Nadjem, odigram koji tjedan, sve super, i onda krece pad. Nevjerojatno.

Kod svih je tako, nije to do formacije.

Evo malo sreće [emoji847]
537d9afb90438eb74cfc8e07322bb7a6.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jaoooo... bas sreca ;)

Nego, ostajem na njemcima ili prelazim na engleze? Sta kazete?
56ecaafd8ae3d4a73b1decf1948f6603.jpg
560f6888b2e8183ab7223b04c48d13ca.jpg

Jaoooo... bas sreca ;)

Ovaj Sanchez je kriminalno loš u svim aspektima igre. IF Son 87 je tata. Bolji je od Sancheza i Menea zajedno. Sve sam ih probao.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Ovaj Sanchez je kriminalno loš u svim aspektima igre. IF Son 87 je tata. Bolji je od Sancheza i Menea zajedno. Sve sam ih probao.

Onda ubacim Sona i to je to.
Bolja opcija od njemaca?

Jaoooo... bas sreca ;)

Hmmm. Odlični timovi. Ja sam imao nešto slično sa Nemcima, ali mene je Nojer prodao 100 puta pa sam se vratio na Engleze. De Gea je ubedljivo najbolji golman, a to znaci.

Hmmm. Odlični timovi. Ja sam imao nešto slično sa Nemcima, ali mene je Nojer prodao 100 puta pa sam se vratio na Engleze. De Gea je ubedljivo najbolji golman, a to znaci.

Mene isto Neuer ubija u pojam. Katastrofalan je. A onda opet, izvuce cisti zicer kad je bitno. Nisam ni sam pametan pas majku.

5eac5184b84850e9b2c08c0188dde9b6.jpg

Sta bi bilo pametno po vasem misljenju da promenim?
Izbaciti Wernera i ubaciti špica iz PL. Aguero, Jesus, Lukaku, Kejn, pa i Morata, Arnautović, Mane itd. Koju ćeš verziju zavusi od budžeta. Werner je OK ali za nemački tim. Ovde ubija hemiju.

Ubaci Jesusa, on nije skup, a razbijace ti.

Poslednja izmena:
Šta je najbolje činiti sa ovim sbc swap karticama? Skupio sam 6, dal uzeti pekove ili nekog igrača, al nijedan mi nije nešto primamljiv.

Uzeo sam pack onaj za 5 kartica i dobio laportea. Ostalo discard.
Sve skupa profit 10k, pa ti vidi.
Meni isto niti jedan nije bio primamljiv pa sam uzeo pack, al kao sto vidis sramota...

Šta je najbolje činiti sa ovim sbc swap karticama? Skupio sam 6, dal uzeti pekove ili nekog igrača, al nijedan mi nije nešto primamljiv.

Probaj jos cetiri da skupis do karaja meseca. Sa 10 imas da biras. Sanchez ili Ultimate pack.
Koliko vidim, izgleda da EA nece izbaciti TOTKS, ukoliko to sutra ne uradi.
Iz mnogih kalendara je izbacen.
Videcemo sutra!

I mislio sam da ciljam Ultimate pack, al Sanchez deluje baš zanimljivo. Valjda ću uspeti da nakrpim još 4 pošto mi dnevni turniri nešto ne idu od ruke zadnjje dve nedelje..

Evo nove ekipe, vratio sam se englezima.
Bio sam u iskusenju da uzmem Henrya 90 jer je isao za ispod 700k pa za ostalih 350k sloziti momcad. No odustao sam i uzeo uglavnom najbolje moguce za budzet koji sam imao.

Sad cemo vidjeti za vikend kakva je ekipa.
5d5ce5d55f6bd0808dd3abe14d52830c.jpg

Dobra ti je ekipa. Bas fino izgleda. [emoji1303]

Odigrao 2 tekme, 2 uvjerljive pobjede.
Al ovaj Kompany, covjek nosi sve. Cudo kartica.

IF Azpilicueta je daleko najbolji i najpouzdanijj CB koga sam ikad imao. Nije nešto za skok u napadu kod kornera ali u svojih 16 caruje. Jedino što je dosta skup za CBa, ali nisam mogao odoliti.

IF Azpilicueta je daleko najbolji i najpouzdanijj CB koga sam ikad imao. Nije nešto za skok u napadu kod kornera ali u svojih 16 caruje. Jedino što je dosta skup za CBa, ali nisam mogao odoliti.

I ja sam ga pokusao ukomponirati u ekipu, al jednostavno nemam racunicu. Preskup je.

Trenutam tim. Imam još u rezervi IF Arnatovića LM 87, IF Williana RM 86 i IF Jesusa i onog Fut swap Hendersona. Ne znam šta još da jurim. Ali mi nešto definitivno fali.

4d45427dbf7c8df9f085fd897aa220d3.jpg

Ja sam poceo da igram a manje da jurim sta mi fali jer ce nesto uvek faliti :)

Nazad
Vrh Dno