Hvala na odgovoru.Da, sve vreme igram tako i nikakva podesavanja nisam cackao.
Pocinjem i zavrsavam utakmicu tako.
Jedino u toku utakmice menjam, na attacking, ultra, balanced, zavisi od rezultata.
Ovaj Sanchez je kriminalno loš u svim aspektima igre. IF Son 87 je tata. Bolji je od Sancheza i Menea zajedno. Sve sam ih probao.Jaoooo... bas sreca
Nego, ostajem na njemcima ili prelazim na engleze? Sta kazete?![]()
![]()
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Onda ubacim Sona i to je to.Ovaj Sanchez je kriminalno loš u svim aspektima igre. IF Son 87 je tata. Bolji je od Sancheza i Menea zajedno. Sve sam ih probao.
Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka
Jaoooo... bas sreca
Nego, ostajem na njemcima ili prelazim na engleze? Sta kazete?![]()
![]()
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Mene isto Neuer ubija u pojam. Katastrofalan je. A onda opet, izvuce cisti zicer kad je bitno. Nisam ni sam pametan pas majku.Hmmm. Odlični timovi. Ja sam imao nešto slično sa Nemcima, ali mene je Nojer prodao 100 puta pa sam se vratio na Engleze. De Gea je ubedljivo najbolji golman, a to znaci.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Izbaciti Wernera i ubaciti špica iz PL. Aguero, Jesus, Lukaku, Kejn, pa i Morata, Arnautović, Mane itd. Koju ćeš verziju zavusi od budžeta. Werner je OK ali za nemački tim. Ovde ubija hemiju.![]()
Sta bi bilo pametno po vasem misljenju da promenim?
Slažem se. Samu stavi hawk hemiju zbog fizike ili Finisher.Ubaci Jesusa, on nije skup, a razbijace ti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Šta je najbolje činiti sa ovim sbc swap karticama? Skupio sam 6, dal uzeti pekove ili nekog igrača, al nijedan mi nije nešto primamljiv.
I ja sam ga pokusao ukomponirati u ekipu, al jednostavno nemam racunicu. Preskup je.IF Azpilicueta je daleko najbolji i najpouzdanijj CB koga sam ikad imao. Nije nešto za skok u napadu kod kornera ali u svojih 16 caruje. Jedino što je dosta skup za CBa, ali nisam mogao odoliti.
Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari