Šta je novo?

FIFA 18

Upravo isto dozivljavam, mozak mi izgoreo od wl, sreca pa za pc ima 25 tekmi, na konzoli 40 ni u ludilu ne bih mogao da odigram. Danas ne mogu da se sastavim

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ja svaki put dobro krenem. Najcesce imam tipa 16:3 ili nesto slicno i onda krene brodolom. Da li je bolji matchmaking, scripting, pad koncentracije ili sta vec, ali nesto cudno se desava.

Eto sada odigrao malo da ubijem vreme i napravio 10-0. Tu stajem jer ne zelim da ubijam ovo malo sivih celija sto mi je ostalo. :)
dea9bb5538c1e8802c9dccb802ca0e62.jpg

Sent from my A0001 using Tapatalk

Ja sada odigrao WL, posle duzeg vremena. Došao sam do Gold 2 i tu stao. Stigao sam i do Eilte 2 u SB-u i tu isto namerno stao. Nisam mogao više. Mnogo je to utakmica. Imam tih zagarantovanih 70k i od paketa se ne nadam ništa!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam konačno kompletirao tim. Prodao sam Salaha jer je baš loš, barem onaj IF ST 87. Vratio sam tj. kupio zlatne Aguera, Pogbu 88, Kejna 88 i Azpilikuetu 86 i to je to. Pogbu stavio na CAMa i tu razbija tako da mi je IF Eriksen na klupi. WL mi ne pada na pamet jer mnogo je to tekmi, možda tek kada završim sve online i SP sezone pa se smorim. SB ću da batalim jer mi uvek fali nekih 2 do 3000 poena za ostanak u Elite 1, jer mi svake nedelje u nedelju uvali neke napucane ekipe koje mi zavale gol a ja njima ne mogu. Evo danas izgubio 4 tekme, 2 sa po 1-0 i dve na penale posle 0-0, tako da ovu poslednju turu nisam ni igrao. Jednostavno ne može im se dati gol. Prečke, stative i ostala čuda. A i u paketma nikad ništa dobio nisam. Prevazišao sam nagrade sad je čista zabava bez nerviranja.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

@Boyan: Nesto se spominje da league SBC-ova nece biti do kraja sezone. Prilicno sam siguran da ce biti world Cup mode, bio je pun pogodak pre 4 godine.

Sto nisi terao makar do 11 pobeda, da imas i sledeci vikend da se mucis :D

Pre 4 godine to je bio skoro potpuno nezavistan DLC, sa posebnim chemistry sistemom koji je baziran na regionima (Evropa, Afrika, Juzna Amerika...), svi igraci su bili Live kartice i rasle su im ocene u skladu sa uspehom na SP. Zbog mnogo manjeg broja igraca u odnosu na klasican FUT, daleko vecu sansu si imao da izvuces neke bolje kartice. Dobijali su se i bonus gold packovi za klasican FUT.

Ko zna sta nas sada ceka, za 4 godine, FUT je dosta sazreo kao mod.

Zanimljivo...

Kako preteruju sa cenom za Lewandowskog 1m, pa da li vredi toliko?

Ne znam al papren je. Ja se opasno razmisljam da uzmem neku od verzija Wernera, privlači me if 85 za super sub ili da prodam otw Mičija pa da uzmem 87 ili 88 Wernera..
Kruse lud, prvi meč 4 gola, samo da je malo brži al kad se namesti ne maši.
Btw Nemci su fantastični, prezadovoljan sam prelaskom sa engleza, još malo da se uhodam sa formacijom.

Poslednja izmena:
Ja sad imam jači tim sa englezima nego što sam imao sa nemcima. Prodao sam Manea i promešao malo. Još da kupim MOTM Nemanju i to je to.
4a3403bd828c9388ff2195f5df1bfdee.jpg
b16b78275889ee3ab5221887bb409a50.jpg

@Boyan: Nesto se spominje da league SBC-ova nece biti do kraja sezone. Prilicno sam siguran da ce biti world Cup mode, bio je pun pogodak pre 4 godine.

Sto nisi terao makar do 11 pobeda, da imas i sledeci vikend da se mucis :D

Nisam ni palo na pamet ako mi verujes, ali svakako sam morao da odradim ovaj DKT za Negreda, pa je sve ispalo kako treba.

Nisam pokrenuo matchmaking curse posle desete pobede, pa sam mozda prekinuo lanac nesrece gde se spotaknem na 28 pobeda. :D

Ako ne budu izbacili league sbc sutra to je verovatno znak da ih nece ni biti, ali bi ujedno bio i najpodmukliji potez EA u posledenje vreme. Verujem da ce izbaciti jer nece sebi dopustiti da ne izbace BPL league sbc, a onda ostaje jos samo spanska liga za koju sumnjam da ce preskociti ako je ostala jedna jedina iz top 5.

Ostvarila ti se zelja za SBC :) Ja juce nisam uspeo da se dokopam Negreda, ali sam danas odradio drugi swap sbc, od ukupno 12 koje planiraju za April. Nadam se da cu uspeti bar 7 komada da sakupim zbog Zlatana...

Послато са Moto Z2 Play уз помоћ Тапатока

Morao sam nesto da promijenim i mogu reci da je Hadzi ubitacan. Daje golove sa obje noge, brz kao metak, ludacki dribling, ima topinu u nozi. Za sad mi najvise steka Pujol, ocekivao sam vise iskreno i bas sam se lomio koga da uzmem njega ili Nestu. Mozda probam i Nestu. Van der Sar je zestoko ispljuvan od nekih vidjenijih jutjubera ali meni je za sad fenomenalan, spektakularne stvari brani. Uzecu i Sevcenka umjesto Lukakua tokom nedelje.

fut.png

Poslednja izmena:
Ostvarila ti se zelja za SBC :) Ja juce nisam uspeo da se dokopam Negreda, ali sam danas odradio drugi swap sbc, od ukupno 12 koje planiraju za April. Nadam se da cu uspeti bar 7 komada da sakupim zbog Zlatana...

Послато са Moto Z2 Play уз помоћ Тапатока

Odradio sam Grizmana iako mi nije bio potreban i nije toliko isplativ s obzirom da vec ima nekoliko IF kartica, ali kad sam vec toliko cekao na sbc nisam zeleo da se uskratim za to zadovoljstvo. :) Packove cuvam za TOTKS koji treba da izadje uskoro.

Pokusam sam da krenem ponovo WL i nije vise to to. Igrao sam na silu, pokusao da posle 13-0 i odlicnog starta izguram celu wl, ali na 22-8 sam ugasio ps4 i digao ruke. Igracu je casual i for fun (mission impossible), svaku utakmicu cu igrati u drugoj formaciji, glupiracu se fitnes squadovima i slicno.

Taman sam se lepo skockao sa Nemcima i sada se pojavi ovaj SBC EPL i De Bruyne. Ne znam da li da se saltam ponovo ili da ostanem sa Nemcima...

Taman sam se lepo skockao sa Nemcima i sada se pojavi ovaj SBC EPL i De Bruyne. Ne znam da li da se saltam ponovo ili da ostanem sa Nemcima...

Ostani na Nemcima

Pa, ostaću. Žao bih mi bilo ovog tima!
c8857db9b5ec38e5f97bbb3429e6b71f.jpg

E, uzeo si Crespa, super. Meni je zver. SBC ili kupljen? Ostatak tima je takodje odlican.

Ja se nesto neckam sta da radim sa 2.2 miliona, sve kao cekam TOTKS i TOTS, a vreme prolazi i sve manje mi se igra.

@Boyan: koliko te je na kraju izasao Grizman? Cisto da uporedim trosak sa futbina od 600k i kada si spreman unapred.

Poslednja izmena:
SBC, odradio. Prezadovoljan sam napadom. Crespo je odličan!
Jako sam zadovoljan i ostatkom ekipe!
Nekog igrača odavde trenutno bih menjao samo nekom ikonom, i to možda, ili ako izadje neka IF kartica u medjuvremenu.
A kada ce biti TOTKS?
Sigurno će i tu biti crash marketa?
Odlično ti je stanje na računu, 2,2m... ;)

Ovde bih mozda menjao LM za Pires/Overmars ikonu, RM ne diraj jer ce se apdejtovati posle WC-a, dok obicne OTW kartice nece.

Ne znam kada je TOTKS, verovatno za max nedelju dana, a za crash nisam bas siguran, ali u maju ce sigurno biti...

Poslednja izmena:
Vredi li sad raditi rui costu za bundes tim? Nesto nisam zadivoljan sa tiagom 89 a radi mi se jos jedna ikona.
Inace, uzeo sam wernera 88, boless :)

TOTKS bi trebao da bude sad u petak ili eventualno onaj sledeci, ali s obzirom da Mesi nije usao u ovaj totw verujem da ce totks biti sad u petak i da je to razlog zbog kojeg je izostavljen iz totw.

I ja sam malo menjao tim uz standardno menjanje firmacije na startu. Probacu da bastenom jer se u fitnes timu pokazao da valja, a petit je vanserijski iako sam prvo hteo baby vieiru, ali nisam imao novaca. Sbc grizman ode na klupu i ceka sansu u drugom poluvremenu. :)

26ee8c26b1dd4c7e751ffc8d4d0d8a5c.jpg

Sent from my A0001 using Tapatalk

Vredi li sad raditi rui costu za bundes tim? Nesto nisam zadivoljan sa tiagom 89 a radi mi se jos jedna ikona.
Inace, uzeo sam wernera 88, boless :)

Dobar je 88 Werner? Razmisljam da ga uzmem umjesto Lewandovskog. Lewa je ubojit kad je udarac u pitanju ali slabo okretan i spor...

Dobar je 88 Werner? Razmisljam da ga uzmem umjesto Lewandovskog. Lewa je ubojit kad je udarac u pitanju ali slabo okretan i spor...

24 meča, 28 golova, brz, dobar dribling i fantastična završnica. Ja sam prezadovoljan, prvo sam probao if verziju i toliko se oduševio da sam sve dao za 88 i ne kajem se. samo da udje u šansu i znaš da je to to. Do sad najbolji napadač kog sam probao. Sad padaju cene, ja sam prošle nedelje dao 192k, sad ide oko 180k na PC.

24 meča, 28 golova, brz, dobar dribling i fantastična završnica. Ja sam prezadovoljan, prvo sam probao if verziju i toliko se oduševio da sam sve dao za 88 i ne kajem se. samo da udje u šansu i znaš da je to to. Do sad najbolji napadač kog sam probao. Sad padaju cene, ja sam prošle nedelje dao 192k, sad ide oko 180k na PC.
Evo piknuo sam ga za 179k, Lewa ode za 100k. Sad cemo vidjeti kakav je upgrade.
Inace sam ciljao IF Lewa ali je skup. I onda mi je zapeo za oko taj Werner.

Uzeo sam bio Piresa Prime 91, prevara od igrača, gori od očajnog Robena! Moj savet je dalje od njega ili ja ne znam sa njim ništa! Bailey je fantastično levo krilo. Probacu još Overmarsa 90, kada se budem organizovao sa koinsima.

Ovaj Werner Special je stvarno ubica [emoji4]

28 mečeva, 36 golova i 16 asistencija, igrao najviše fut dnevne turnire. Ja sam prezadovoljan, bukvalno samo da uputi šut i znam da ulazi, neverovatno.
Čekam crash da uvatim if Boatenga i goretzku. Običan Boateng i Vidal su mi baš slabi.

Vrh Dno