Šta je novo?

FIFA 18

Ja cu da prekinem neko vreme sa FUT-om, igrao sam sinoć nekoliko online season utakmica i nerealno je koliko je namešteno protiv mene. Onda upalio sezone(obicna fifa) i skroz druga priča - igrivije, realnije - kao i godinama unazad 🙂

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ja cu da prekinem neko vreme sa FUT-om, igrao sam sinoć nekoliko online season utakmica i nerealno je koliko je namešteno protiv mene. Onda upalio sezone(obicna fifa) i skroz druga priča - igrivije, realnije - kao i godinama unazad 🙂

Ja sam npr zbog toga i uzeo fifu ali se navukoh na fut žešće. KAd me smori i ja ću da krenem sa Premier ligom i nekim andredogom 🙂

Gotivan bi bio da je malo realniji, ovako masim 1 na 1, stative precke pogadjam(namešteno) i dobije me noob. Licno sam daleko od nooba - prvak Srbije 2013te na online prvenstvu.. U online normalnom modu je dosta bolja situacija, manje bagova. Krenucu online turnire da igram.

Ovo je uzas 5 put gubim finala ili polufinala i nikako ne mogu da se kvalifikujem za fut ligu. Znaci ****ne stative, precke, puma golmani protiv mene 🙁
****m ti igru gde ne brinem da li je protivnik bolji vec da li ce da me pusti igra da je igram...

Jedino sto mogu da ti kazem je da ne odustajes. Kada se plasiras u WL trebace ti samo 11 pobeda od 40 utakmica, ili 7 ako si na PC-u sto je vec totalno dostizno. Mada sam se ja prilicno namucio sada za vikend. Timovi i konkurencija u WL su strasni.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Poslednja izmena:
Meni ova WL, bila najbolja do sada. Falila mi je jedna pobeda, za Elite 3, tj završio sam sa skorom od 17/8.

Meni ova WL, bila najbolja do sada. Falila mi je jedna pobeda, za Elite 3, tj završio sam sa skorom od 17/8.

Svaka čast!
ja jedva izvukao 10, baš je teško, zahteva mnogo truda, koncentracije i živaca. Šteta za tu jednu pobedu, mogao si da izvučeš totw pack..
Kada stižu nagrade, meni stoji da se nisam kvalifikovao za sledeći WL a imao sam preko 7 pobeda neophodnih za to?

Poslednja izmena:
Četvrtak, u 19h, stizu I nagrade, i dobices obaveštenje da si se kvalifikovao, za narednu WL.

Probao sam Hagija 91, Sevcenka, Crespa 87, Owena, Shirera...Ikone ništa posebno, ali ništa! Razočaran! Jedino Hagi mi je dobar i to onaj jeftiniji 89, zbog brzine. Vrteo se tamo vamo i u svim tim transakcijama pukao oko 100k ili možda malo više preko 100k. Onda sam presekao i vratio nekolicinu bivsih igrača, plus neke promene... Sada ću imati malo volju jer imam jedno 3-4 nova igrača, plus provereni stari. Evo jako izgleda sada moja ekipa.
509c0e7c77def7153bc0c8e0f90419f9.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja se zarobio sa baby Van Bastenom.
Ako bih ga sada prodao, pukao bih 40k.
Ipak mi ne leži, takav tip igrača, ima dobar šut, ali je mnogo neagilan i spor.

Isto tako, cak i Crespo 87, je malo dete za npr. Aguera.
Od ikona izgleda samo oni vrhunsku od preko 1,5m vrede.
Pukao sam ja na te kombinacije mozda i svih 150k.

Ja sam za sada, jako dobro prolazio što se tiče prodaje tih ikona, ali sada sam se malo prevario.
U međuvremenu sam dobio, rešavajući ovaj dnevni SBC, jednog Kielinija, i 2x Mbape.

Probao sam Hagija 91, Sevcenka, Crespa 87, Owena, Shirera...Ikone ništa posebno, ali ništa! Razočaran! Jedino Hagi mi je dobar i to onaj jeftiniji 89, zbog brzine. Vrteo se tamo vamo i u svim tim transakcijama pukao oko 100k ili možda malo više preko 100k. Onda sam presekao i vratio nekolicinu bivsih igrača, plus neke promene... Sada ću imati malo volju jer imam jedno 3-4 nova igrača, plus provereni stari. Evo jako izgleda sada moja ekipa.
509c0e7c77def7153bc0c8e0f90419f9.jpg

kakaf je sif sterling ? sif young ? menjaj golmana 😛 čitam da je if smajhel krš 😀

Ja sam tog IF Smajhela, prodao posle par utakmica.
Kao da sam drvo postavio, katastrofa od golmana, barem kod mene.

kakaf je sif sterling ? sif young ? menjaj golmana 😛 čitam da je if smajhel krš [emoji3]

Sterling je najbolji RM u celoj PL. Young je odmah iza Valensije if. Smajhel je uzet trenutno. Vraćam se na POGS Llorisa, prvom prilikom. A za pocetak će biti obican Lloris. A pre svega, prizicu šansu Smajhelu koju utakmicu.

Kul. Probaj kurtou. Jeftin je sad.

Odvalila me fifa lik mi je prodao foru znaci stavio je 3 bronzana igraca u startnu postavu i odmah ih zamenio sa top igracima 🙁 igra mi je dala opak hendikep

*****izam.
Ja stavljam na klupu, sve najbolje sto imam,a EA svakako nekome dodeli hendikep.

Ljudi stavljaju u tim bronzane da bi smanjili team rating i tako kontrolisali taj cuveni hendikep. Googlajte bronze benching.

Ako je na startu ubacio tri jaka umesto tri bronzana to je zasto sto sa njima nije mogao da izvuce full chem ako bi bili u startnoj, pa je istovremeno odradio full chem i manji team rating sa bronzanim igracima.

Ukoliko je mogao full chem bez tih bronzanih onda je prosto ***** sto ih je ubacio u tim i iskoristio sve tri izmene na pocetku.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Fantazija!
A kazite mi ovaj Ederson OTW, kakav je golman?
Ja sam imao LLorisa POGTS, fenomenalan je bio...

De Gea, pa 2 mesta prazno, pa onda Ederson i Kurtoa. Sve ostalo nije vredno pomena u PL.

S obzirom da sam do skoro imao Calcio odbranu sa Handanovicem na golu nemam iskustva sa PL golmanima, ali protiv Edersona sam imao najvise muka. Nakon njega Kurtoa, a svi ostali golmani su bili prosek ili ispod njega.

De Gea je game changer, tu nema dileme. Ono sto on odbrani nogama Handanovic ne bi uspeo ni iz 10 pokusaja. Preskocite neki upgrade u polju i uzmite De Geu, necete se pokajati.

Uzeh upravo Curtou, a mogao sam i If Edersona...

Haha, ne mogu da verujem za Salaha, definitivno je na PC-u bolji pack weight jer ima manje igraca.

Ako je na startu ubacio tri jaka umesto tri bronzana to je zasto sto sa njima nije mogao da izvuce full chem ako bi bili u startnoj, pa je istovremeno odradio full chem i manji team rating sa bronzanim igracima.

Subs sa klupe dobijaju 5 chem.

Haaa. Juče smo pričali o golmanima i ja se odlucio za Kurtou. Sada na poslu, ugrabio malo vremena i videh da je Stanković odradio MM i dobio Salaha. Pa rekoh ajde i ja posle 2-3 meseca da odradim jedan SBC. I odradio sva 4 u MM i u glavnom RARE electrum players packu, gospodin De Gea. [emoji4]
cd69c999b645e9179e2f32acf03ca491.jpg

To ti pricam.
MM je dobra stvar, ja nikada nisam u minusu, a uvek može da uleti neki dobar igrač.

Sada je na tebi, da li hoces dobrog golmana, ili coinse.

Nazad
Vrh Dno