Cemu cimanje oko fife 17 to je ionako mrtva igra...
Planiram možda da uzmem Hadzija, Van Bastena i Sirera, od ikona i da ponovo dovedem Sterlinga i Azara levo. Šta mislite?
Za tim B ovo je vrhunska postava, svaka cast. [emoji6]Nisu cene ni izbliza kao u Oktobru.Dybala je ceo oktobar kostao ~400k, sada je 170-180k.
Godine iskustva u ovom slucaju ne vrede, jer je vise coina na trzistu, sto zbog SB nagrada, koje ranije nisu postojale, sto zbog nesmetanog prebacivanja novcica sa accountova koje EA ne sankcionise dovoljno rigorozno.
Nema mesta panici, jos smo u januaru, prosle godine je bilo isto, mali pad u drugoj polovini februara, a osetni pad tek se moze ocekivati u martu.
Inace, MVB prime postaje fantastican kao centralna figura u mom timu B. Iz centralne pozicije je mnogo opasniji, a i stavio sam Engine umesto Huntera, jer mu je potrebniji boost za balans i pass nego za sut, a slicno je brz. Samo mu je sada skocila cena, ja sam uradio za 600k "od nule". Evo ga i tim:
![]()
Ja od kada primenjujem https://youtu.be/YA-6vXNOjvE mnogo bolje prolazim online
Obavezno sve bronzane rezerve!
Treba bataliti FUT ako je tako, koja glupost.
Posle ovoga sam ušao u finale na keca, živ bio! video sam da strimeri furaju bronzane rezerve ali nisam tome pridavao neki značaj..
Na 11 pobeda u kv turniru kvalifikujes se za wl?E dobro su se setili da stave WL auto kvalifikacije na 11 pobeda.
Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari