Šta je novo?

FIFA 18

U pravu si, nije mala. [emoji6]Ja sada imam preko 2m, pa se razbacujem! [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa kako covece 2m :D ti si ekonomski mag :D
Kupio sam 200k coinsa ali dzaba :(

700 utakmica odigranih u SB-u. Dosta se tu para zaradi. Malo trgovina, sreca je bitna, ali ja je nisam imao, najvise 70k od jednog igraca za gomilu pakova otvorenih koji su dobijeni od SB-a.
Takodje sam radio i SBC, to te savetujem. Radi one ADVANCED, moze tu da ti zapadne neki igrac.

Krenuo sbc ove nedelje u gold 2 sam trenutno da se i ja malo oparim :)
Otvorio sam ~30 packova nista jace od 80 nisam dobio...

Planiram možda da uzmem Hadzija, Van Bastena i Sirera, od ikona i da ponovo dovedem Sterlinga i Azara levo. Šta mislite?

Daj mi jos malo vremena sa Van Bastenom. Posto sam uradio Prime, moracu da ga koristim cele godine. Loan se pokazao ok, ali od tada se mucim, pogotovu u 2ST formaciji sa dva relativno spora centafora. Sada je zavrsio na klupi.

Dao je gol po tekmi njegov Loan, steta sto vise ne mozes da ga probas. Sada gradim oko njega fitness tim i nadam se da ce tu da zasija kao centralna figura.

Za Sirera kazu da je nizak, neagilan, 2* skills i da postoji razlog zasto toliko kosta, ali opet naci ces igrace koji se kunu u njega. Mene nesto ne privlaci.

Ako ces da radis MVB, noj ti je savet, umesto Sterlinga, uradi Promesa SBC na RW. Dobices brdo packova, sada je tenutak sa dobrim TOTW a zavrsices u najgorem slucaju sa 30-40k gubitka. Posto ima jak link sa Van Bastenom. To je kombinacija za tim B. Za tim A, kombo mi je Crespo-Messi.

Ako hoces moje msljenje - Crespo je i dalje kralj ikona. Naravno, ne racunam CR9 i Henry-a... Mozda je i Hernandez malo bolji jer je brzi.

Ne zaoravi i na CR7. Kazu da je bolji od svih ikona sem ovih najskupljih.

Poslednja izmena:
Hvala na savetima. Videću još šta ću. Čekam da cene krenu da padaju. Ovo je neverovatno koliko su skočile svima, uopšte ne znam zašto!

Ljudi, ajde vi iskusni, koji igrate godinama Fifu, je l je normalno da su ovoliko skocile cene?!
Cene su vise nego npr. u oktobru, da ne kazem da su najvise od kada je izasla Fifa...
Sta se desava, zasto su toliko visoke cene?

Nisu cene ni izbliza kao u Oktobru. :) Dybala je ceo oktobar kostao ~400k, sada je 170-180k.

Godine iskustva u ovom slucaju ne vrede, jer je vise coina na trzistu, sto zbog SB nagrada, koje ranije nisu postojale, sto zbog nesmetanog prebacivanja novcica sa accountova koje EA ne sankcionise dovoljno rigorozno.

Nema mesta panici, jos smo u januaru, prosle godine je bilo isto, mali pad u drugoj polovini februara, a osetni pad tek se moze ocekivati u martu.

Inace, MVB prime postaje fantastican kao centralna figura u mom timu B. Iz centralne pozicije je mnogo opasniji, a i stavio sam Engine umesto Huntera, jer mu je potrebniji boost za balans i pass nego za sut, a slicno je brz. Samo mu je sada skocila cena, ja sam uradio za 600k "od nule". Evo ga i tim:

m9m2k6.png

Poslednja izmena:
Nisu cene ni izbliza kao u Oktobru. :) Dybala je ceo oktobar kostao ~400k, sada je 170-180k.

Godine iskustva u ovom slucaju ne vrede, jer je vise coina na trzistu, sto zbog SB nagrada, koje ranije nisu postojale, sto zbog nesmetanog prebacivanja novcica sa accountova koje EA ne sankcionise dovoljno rigorozno.

Nema mesta panici, jos smo u januaru, prosle godine je bilo isto, mali pad u drugoj polovini februara, a osetni pad tek se moze ocekivati u martu.

Inace, MVB prime postaje fantastican kao centralna figura u mom timu B. Iz centralne pozicije je mnogo opasniji, a i stavio sam Engine umesto Huntera, jer mu je potrebniji boost za balans i pass nego za sut, a slicno je brz. Samo mu je sada skocila cena, ja sam uradio za 600k "od nule". Evo ga i tim:

m9m2k6.png
Za tim B ovo je vrhunska postava, svaka cast. [emoji6]

Sent from my A0001 using Tapatalk

Heh ma nije nesto, od kada sam prodao Mesija i Nejmara, mada tu je i dalje udarna igla - Crespo. Malo sam eksperimentisao sa Alvesom i Marselom TOTY (probao ih cak i na LW i RW), nikako da ubodem kombinaciju.

Razmisljam da krenem Quaresma SBC, jer prakticno nista ne kosta, a ne daju mi se neke silne pare na LW/RW kada imaju vrlo skroman ucinak od, u najboljem slucaju, 0.5 golova po tekmi.

E sada, razmisljam intenzivno o jos jednoj ikoni i Del Pjero se namece kao logicno resenje, al videcu jos. Steta sto sam zapostavio trejdovanje, jos od novembra... One 83'jke su mi ubile zelju za zivotom.

Ja i dalje ne znam šta ću. Razmišljao sam o Crespu, Hadziju i Klajvertu. Ali... vrtim se i ne znam. Zbog toga i ne igram.

Meni ce u četvrtak, dve nedelje kako ne igram, I mislim da je to to, za ovu godinu.
Nažalost, ne mogu da nadjem inspiraciju, ni za igranje, niti za trejdovanje.
Plus, primetio sam, da fifa loše utiče na moje zdravlje. Dok sam je igrao, imao sam konstantne bolove u ramenima, jako sam loše noću spavao...
Kako sam prestao sa igrom, svi ovi problemi su nestali.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Nije iskljuceno da je na nervnoj bazi. Dosta njih prekine zbog zdravlja. Steta, ipak... Bas me interesuje kako ce da izgleda World Cup DLC.

Pa, dosta me i fizički i psihički izmori.
Jednostavno, budem sav uzrujan, nervozan...
Kada ne znam da uzivam, onda je bolje i da je ne igram.

Ljudi, mali savet šta da igram posle SB koji me je malo smorio jer ništa spec ne izvlačim. Hoću FUT da cepam ali ljudi imaju nerealne ekipe i jedva dobijem prvi krug, o plasiranju na WL ni ne razmišljam a privlači me.
Koga da dovedem, kako da zaradjujem više samim tim pravio jaču ekipicu. Ovako tapkam u mestu, malo SB, malo online season ali nikako da napravim neki iskorak..

Poslednja izmena:
Uzeh Hadzija 91, Crespa 87, Lukakua OTW...
Pa da probamo malo tako posle duzeg vremena, valjda cu se pokrenuti.

Posle ovoga sam ušao u finale na keca, živ bio! video sam da strimeri furaju bronzane rezerve ali nisam tome pridavao neki značaj..

Svaka cast ;) Ja nikako da osvojim turnir :(
Cela poenta fife je da je plasticna kao i uvek, ne boris se protiv protivnika vec protiv algoritma :( a to smara. Ali i kao takva je nazalost bolja od pesa. Napravio sam pauzu od 10 godina od fudbala, ali kod fife se nista ne menja.

Pozdrav svima, citam vas poslednjih mjesec dana pa sam odlucio da vam se prikljucim i u diskusijama :)

FUT igram od oktobra, napravio sam dvije sasvim dobre ekipe, po 85 i 84 ovr ali naravno to treba spustiti na 81 ili 82 sa bronzanim zamjenama, sto mi je suludo ali ekipa koja ima veci ovr igraci toj ekipi underperfomuju. Opet kazem to mi je suludo ali je tako. No da se ne lazemo, oni koji imaju po 4-5 ikona koliko god da slabije igraju imaju ogromnu prednost, ti igraci su jednostavno jaci, brzi, bolje sutiraju. Kasniej cu odraditi ss pa cu postovati kako izgledaju moje ekipe, jedna je PL, a druga Primera.

Posto sam na pc verziji wl meceva imam 25, kvalifikacije su mi lagane, bukvalno od druge nedelje kako sam poceo da igram sam bez problema stizao do finala, u finalu sam imao dosta poraza ali na kraju bih se svakog vikenda kvalifikovao, problem je sto ne stizem da odigram meceve, samo sam dva vikenda odigrao 20ak meceva i oba puta bio na gold 2. To je ok rezultat, ali svaku utakmicu koju izgubim igram na noz, bas zna da bude frustrirajuce kako ih gubim, a u gotovo svakoj imam vise sansi i suteva od protivnika. Online divizije slabo igram, u trecoj sam, osvojio sam svaku bez ikakvih problema i nijednom nisam ispao iz divizije, niti vidim kako je to moguce posto su ovi protivnici za sada bili bas smijesni. Nadam se da ce u trecoj, drugoj i prvoj biti ozbiljniji protivnici, jer su u wl gotovo svi ozbiljniji od ovih s kojima sam se do sada susretao u online divizijama. Protivnici na turnirima su isto mnogo laksi od protivnika u wl. Ako bude imao vremena ovog vikenda odigracu svih 25 utakmica da vidim mogu li doci do 17 pobjeda, to mi je neki sledeci cilj. Sto se sb tice elite 2 ili elite 1, sve zavisi koliko utakmica odigram, ali bolje su nagrade u wl, mnogo je manje utakmica, naravno teze je ali ko uspije tu da dodje do elite 3 npr. nagrade su fantasticne.

Najveci problem su coini naravano, moje ekipe ukupno vrijede milion maksimalno, ja pokusavam preko preprodaje igraca i prije je to mnogo lakse islo nego sad. Kupujem special igrace za barem 5000 jeftinije od buy now cijene i onda ih prodajem, ali sve je teze i teze, mnogo je lakse bilo prije samo mjesec-dva dana. Vec sam se pomirio s tim da Ronalda i Mesija necu moci da kupim, cekam da padnu cijene Kanteu i Pogbu, kao i Bejlu, a do tada da skupljam malo-po malo.

E dobro su se setili da stave WL auto kvalifikacije na 11 pobeda.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Ne, nego 11 pobeda u WL, i automatski si kvalifikovan za sledeću WL.

Da, ta izmena se odnosi na prvu sledecu WL, dakle ovu prvu sada u februaru. Ja sam se juce kvalifikovao, update je malo promenio gameplay, koji je cini mi se sada sporiji i zahteva metodicnu igru. Meni to izgleda odgovara, tako da sam dobio 7 lakih utakmica ali sam nesrecno izgubio jednu u prvom finalu zbog cega sam morao ponovo da igram 4 zaredom. ;( Nadam se da nikada vise necu morati da igram proklete kvalifikacije...

Uzgred, dobili smo dve nove prime ikone, Inzagija i Dzej Dzeja. Sa ovim prvim se sprdaju kako je daungrejdovani Imobile/Icardi, a Okoca deluje fino za CAM, mada kazu da je bolji za RW. Mene i Pipo zanima, jer daje strong link sa raznim italijanima i mogao bi da bude solidan poacher.

Poslednja izmena:
Dal su konacno popravili transfer filter za SQUAD Fitness ? ***e koji je smor bio kupovati squad kartice u moru player fitness kartica.

Sent from my Lenovo TB2-X30L using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno