Šta je novo?

FIFA 18

Evo odigrah 2 tekme bez The Polish Goal Machine jer je dobio crveni i obe izgubih. Nije problem što sam izgubio već što nisam šansu stvorio. Probao sam Origia, Gnabryja, Millera, Krusea na ST i ništa. Ne znam dal da probam crnog Wernera ili Rafaela, mada oni zlatni su bezveze.

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Sinoc kupio TOTY Bonucija, ali ga jos nisam probao.
Sada resio ovaj 81+ SBC, i iznenadjenje:

Heh, da li je uopste moguce da neko ima toliko srece kao ti? :) Youtuberi ne mogu da dobiju TOTY iz ne znam koliko stotina hiljada poena - mislim da su kombinovano trojica otvarala (Castro i jos dvojica) oko 700.000p i izvucen je jedan TOTY igrac.

Inace, nesto lupaju da je Bonucci los zbog slabe akceleracije, i da se u igri ne vidi razlika u odnosu na NIF. To mi zvuci blago nemoguce, ali ja sam eto isto tako odlucio da se "malo" pojacam sa dve TOTY zveri, ali na fullback pozicijama. Zato sto je CB statican i maltene sve sam radi, a ovu dvojicu hocu u napadu, pa makar po cenu da ostanem otvoren za kontre, tu mi ionako nema pomoci. I Marcelo vec u prvoj tekmi da gol, a Dani Alves prvi napad u drugoj tekmi leti po terenu ruse ga u sesnaestercu i penal. Haos! :) Niko ne ocekuje bekove da ulecu sa strane, a meni su Nejmar i Mesi bili preslabi, odguravali ih svi redom i iz nekog bizarnog razloga ni sutevi nisu ulazili. Razmisljam da Nejmara vratim u ekipu, ali videcemo, sada sam ozbiljno presusio sa coinima jer sam povrh svega odradio i Prime Van Bastena. Nakon 20 meceva isprobavanja, ispalo je u proseku tacno 1 gol po utakmici, mada nije na nivou Crespa i ne volim te relativno neagilne 3* napadace, ali se nadam da ce se ipak pokazati. Sredina mi je haos slaba (Casemiro i Verati su uzas), a Pirlo i Djovinko rasturaju, pogotovu ovaj drugi, postao mi je najbolji golgeter sa CAM pozicije i pitam se ima li uopste smisla da radim Del Pjera SBC jer mi je to kao sledece u planu... a Pirlo igra kao ikona, zao bi mi bilo da ga stucem u neki SBC.

Evo ga tim:

344t8pv.png

Odlican ti je tim, ali i meni Verati bode oci. :) Bolje stavi nekoga drugog, pa makar i na 7 chem.

Sve do sada bio sam skeptican kada ljudi pomenu scripting, momentum i slicne stvari, ali od malocas sam uveren da postoji.

Imao sam niz od 7 pobeda u wl i pada mi se protivnik sa jako kvalitetnim timom. Bundes trio i United trio u odbrani, a napad PSZ trio gde izbacuje Kavanija i ubacuje najnovijeg Sona. Tim za respekt. Krece utakmica i na kick off mi odmah daje gol tako sto se dodaje na sticno, sutira za 16 metara i pogadja stativu pri cemu natrcava moj Alex Sandro, udara ga lopta i ulazi u gol. Nema veze, desava se kao. Vidim da je dobar igrac, ali da nije bolji od mene i krecem agresivno kako bih izjednacio sto i cinim posle dva tri napada i tu krece haos. On vise ne moze da se sastavi, na silu sutira sa 20 metara bez uspeha. Ja izlazim 1 na 1 sa Ronaldom, driven shot i u stativu. Odmah sledeci napad uzimam loptu, finesse shot sa Bejlom i udara u precku. Nema veze, i dalje imam inicijativu, bolji sam. On i dalje ne moze da se sastavi, forsira duple pasove koje lako citam. Ponovo izlazim 1 na 1 sa Ronaldom, njegov Farman vec izleteo poprilicno i probam lob, ali sta? Pravo u stativu ponovo. Tu vec krece nervoza i strah da necu uspeti da dam gol. Kraj utakmice, 85. minut i ja sa Bejlom probijam po strani, Ronaldo sam u sesnaest i dobija centarsut na trepavicu i sam samcat pogadja u stativu. Lopta se odbija do njega. Dva dodavanja i pas u prazno za Sona, lik sutira i od stative ulazi u gol. Poslednji napad iz ocaja, on uzima loptu i zadrzava vreme. Na sve to sam imao i 2-3 izlaska 1 na 1 gde Farman brani kao da je sa druge planete. Prosto imam osecaj da mi igra nije dozvolila da postignem gol.

Vikend liga je takva kancer sredina da to ne moze da se opise. Sve manje igram iz zabave, a sve vise u nadi da cu izvuci nesto iz packova iz kojih dobijam samo Dzeka, Sniderlina i Pepea Reinu...

Lako resavam te pehove, uz pomoć sreće, naravno.
Sada, kada sam napravio peh sa boatengom, u roku od 24h sam, u ovim SBC zadacima dobio Radju Naingolana I Alabu.
Inace, dobro sam se razboleo, i ovo je prvi vikend, bez i jedne odigrane utakmice.
Mogu reci, da i nije los osećaj.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Haha @Boyan obicno ne volim te "one night in a band camp" price koje su se svima desile bezbroj puta ali iz opisa se bas nazire agonija. :D

Tebi generalno odlicno ide i u ligi i u sezonama tako da samo lagano - izvucices nesto pre ili kasnije, ali zvuci kao da ipak kudikamo vise uzivas od mene, sto je i najbitnije.

Ja sam na kraju prodao Marsela i Alvesa. Nisam mogao da se probijem do gola i uhvatio sam sebe da previse silujem igru po bokovima a necu da mi bekovi od milion i po coina sede u odbrani, toliko bas bogat nisam. Da ne pricam kako su me standardno rejpovali sa meta timovima tako da je svejedno da li je Marcelo ili Lukaku na LB. Alves se posle nije ni video. To su ipak samo jako dobri bekovi za timove od 5-6 miliona.

Pa sam vratio Mesija i Nejmara, i puko mnogo na tome. Mesi mi je skandalozno igrao i promasivao za sve coine ali ima neki flaire koji nemaju ostali. Navraga mu je skocila i cena. Neymar kilav kao teka i mrzim ga jer je ukrao Cavaniju penal ali prosto ne vidim bolje resenje.

E pa posto sam zaglavio sa prime MVB do kraja sezone, a pokazao se jednostavno uzasno u paru sa Crespom koji je jos dodatno postao nevidljiv kao duh, resio sam da se vratim winger formacijama i da pravim 2 tima sa dve target man ikone. U prvom ce biti prime Crespo jednog dana a u drugom MVB zvezde tima. Oni jedino sijaju iz te centralne pozicije. U paru se potpuno gube trcanjem po strani i losim pozicijama a stay central instrukcije ne pomazu. Nedopuativo je da nemaju produktivnost od 1 gola po utakmici.

Danas sam ceo prokleti dan resavao ruski league SBC da bih upario Promesa sa MVB u drugom timu (a razmisljam i o prime Overmarsu). Rostov je sam za sebe kancer jer kosta preko 30k! Ali sam na kraju maltene na nulu izasao. Bez obzira na lose packove, jednostavno na kraju uvek ispadne zanemarljiv trosak za veoma solidne SBC igrace. Bar za ove jeftine. Na francuze i italijane i ne pomisljam. U Promesa se kunu. Malo me privlaci i Quaresma. I Al Soma ali je on neuklopljiv ako nije bukvalno okruzen ikonama.

Od netrejdabilnih ikona, strasno me privlaci prime Del Pjero. Preterano ga hvale i cini mi se da cu morati jos da se cimam sa trejdovanjem i ubudzim ga u prvim tim. Kako se tebi pokazao @Boyan? Ne brine te 83 pace, kazu da je 87 bolji?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Ja generalno nisam pace whore igrac, ali jedina pozicija gde zelim da igrac ima brzinu je CAM sto kod prime Del Piera nije slucaj. Nije on spor, sta vise sa hunter hemijom se skroz zadovoljavaci, ali posle Mertensa koji je kao metak trebalo mi je malo vremena da se naviknem na manju brzinu. To je jedini deo gde su neke druge verzije te kartice bolje, a sve ostalo prime ADP dobija samo tako. Kartica je fenomenalna, lik sutira i levom i desnom, finishing mu je neverovatan. Driven ili finesse, svejedno je. Stavio sam mu stay forward i free roam i tacno zna gde treba da se nadje. Mozda je meni malo tesko da budem objektivan s obzirom da mi je to najomiljeniji igrac, ali sve ovo sto sam ja napisao videces i na redditu sigurno. :)

Ukoliko ti brzina ispod 90 na CAM poziciji nece praviti problem onda je ADP kartica koju zelis na toj poziciji. Mozda ti je overkill da koristim MVB u drugom timu, pa moze opcija da ti bude da ga iskoristis za ADP. Malo ce ti biti zao jer si mogao jeftinije da prodjes, ali vreme leti i dok skupis milion coinsa za njega stigao je kraj sezone i fifa krece polako da umire.

trebalo bi da je dobar !

IF zaha ili on(SIF wilson) ?

IF zaha ide za ispod 50k na PC.

Poslednja izmena:
los sut ima taj zaha
uzeo wilsona pa javljam...
neki jeftin golman do 30-40k? premier liga

Poslednja izmena:
hart ili begovic - obojica su žešći OP, i onda kurtoa, nista izmedju... llorisa i ceha zaobidji.

Poslednja izmena:
harta imam ali mislio sam da je tek prosecan, dobro si mi rekao da ne bacam pare na ovu dvojicu ;)

meni ludacki brani sa cat hemijom :D probaj i begovica, odlican je

Meni je na basic, ajde probacu ga sa cat pa da vidim sta ce da radi :)

Ne mogu da se kvalifikujem za vikend ligu nikako pa se pojacavam da probam do petka nesto da uradim :(

Poslednja izmena:
A kakvo je stanje sa golmanima u seria a? Imam donarumu, a razmišljam da uzmem bufona ili handanovica. Jel probao neko sta vredi?

Ja imam Handanovica. Sta znam, ne skida neka čuda, nije kiksara. Ne znam kakva je situacija sa bufonom, pre bih uzeo Chiellinija da ga uparim sa Bonucijem

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ja na stoperskim pozicijama imam Benatiau, Barzaglia i Manolasa. Pa ih rotiram, Manolasa sam uzeo pre nedelju dana i bas sam zadovoljan sa njim, radije stavim njega nego Barzaglia.

Da li komande na fifi mogu da se nameste da budu kao na pes-u? Ako moze kako? Do sad smo samo pes igrali...
Da li je za fifu potreban neki patch,ako jeste koji? Koliko znam oni imaju sve licence za imena i klubove? Uz igru ide i neku V1.3 to je neki oficijalni patch?

Gledam nekog ST za Premier ligu. Jesus me je smorio a menja ga Vardy, hocu nekog OP.
Nakrcao sam 170k coinsa pa gledam da li stekati za neku ikonu duze vreme ili vec sad if nekog..

Poslednja izmena:
Meni je Lloris ubedljivo najbolji golman...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja ga koristim vec 1000 utakmica :)

Da li komande na fifi mogu da se nameste da budu kao na pes-u? Ako moze kako? Do sad smo samo pes igrali...
Da li je za fifu potreban neki patch,ako jeste koji? Koliko znam oni imaju sve licence za imena i klubove? Uz igru ide i neku V1.3 to je neki oficijalni patch?

Komande samo promenis sa standard na alternate i to su ti pes komande. Ako pitas za piratsku verziju onda verujem da niko ne zna odgovor na to jer mislim da vecina nas igra konzolama/pc-u, a update radi EA i oko toga ne moras da brines ako uzmes original.

Ja koristim Handanovica i sve me vise i vise razocarava. Dve utakmice brani kako treba, pa pet brani kao lokalni golman iz opstinske lige. Odradio sam Lava Jasina loan sbc pa cu da ga probam i odradim njegov sbc ukoliko vredi. Jako je nizak za golmana, ali kazu da ume da skine ono sto ni De Gea ne moze. U suprotnom De Gea ce na gol, a Handanovic u fitnes tim.

Probajte Oblaka, Bolji je od Nojera i Ljorisa zajedno. Treba mu doduše par utakmica da uđe u pravu formu.

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Razmišljam se da batalim Seria A squad i predjem na neku drugu ligu? Bundes, primera iliFPL

xaxa ne verujem. Vi o Buffonu i ja odradim sbc gold upgrade iz dosade kad ono medjutim :D

20180123_223223.jpg

Koliko ce mi uticati na hemiju ako ga ubacim u premier tim? untreadable je ali ga svejedno ne bih prodavao.. treba iskoristiti takvu legendu :)

Nazad
Vrh Dno