Haha @Boyan obicno ne volim te "one night in a band camp" price koje su se svima desile bezbroj puta ali iz opisa se bas nazire agonija.
Tebi generalno odlicno ide i u ligi i u sezonama tako da samo lagano - izvucices nesto pre ili kasnije, ali zvuci kao da ipak kudikamo vise uzivas od mene, sto je i najbitnije.
Ja sam na kraju prodao Marsela i Alvesa. Nisam mogao da se probijem do gola i uhvatio sam sebe da previse silujem igru po bokovima a necu da mi bekovi od milion i po coina sede u odbrani, toliko bas bogat nisam. Da ne pricam kako su me standardno rejpovali sa meta timovima tako da je svejedno da li je Marcelo ili Lukaku na LB. Alves se posle nije ni video. To su ipak samo jako dobri bekovi za timove od 5-6 miliona.
Pa sam vratio Mesija i Nejmara, i puko mnogo na tome. Mesi mi je skandalozno igrao i promasivao za sve coine ali ima neki flaire koji nemaju ostali. Navraga mu je skocila i cena. Neymar kilav kao teka i mrzim ga jer je ukrao Cavaniju penal ali prosto ne vidim bolje resenje.
E pa posto sam zaglavio sa prime MVB do kraja sezone, a pokazao se jednostavno uzasno u paru sa Crespom koji je jos dodatno postao nevidljiv kao duh, resio sam da se vratim winger formacijama i da pravim 2 tima sa dve target man ikone. U prvom ce biti prime Crespo jednog dana a u drugom MVB zvezde tima. Oni jedino sijaju iz te centralne pozicije. U paru se potpuno gube trcanjem po strani i losim pozicijama a stay central instrukcije ne pomazu. Nedopuativo je da nemaju produktivnost od 1 gola po utakmici.
Danas sam ceo prokleti dan resavao ruski league SBC da bih upario Promesa sa MVB u drugom timu (a razmisljam i o prime Overmarsu). Rostov je sam za sebe kancer jer kosta preko 30k! Ali sam na kraju maltene na nulu izasao. Bez obzira na lose packove, jednostavno na kraju uvek ispadne zanemarljiv trosak za veoma solidne SBC igrace. Bar za ove jeftine. Na francuze i italijane i ne pomisljam. U Promesa se kunu. Malo me privlaci i Quaresma. I Al Soma ali je on neuklopljiv ako nije bukvalno okruzen ikonama.
Od netrejdabilnih ikona, strasno me privlaci prime Del Pjero. Preterano ga hvale i cini mi se da cu morati jos da se cimam sa trejdovanjem i ubudzim ga u prvim tim. Kako se tebi pokazao @Boyan? Ne brine te 83 pace, kazu da je 87 bolji?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk