Odlican ti je tim, ali i meni Verati bode oci. 🙂 Bolje stavi nekoga drugog, pa makar i na 7 chem.
Sve do sada bio sam skeptican kada ljudi pomenu scripting, momentum i slicne stvari, ali od malocas sam uveren da postoji.
Imao sam niz od 7 pobeda u wl i pada mi se protivnik sa jako kvalitetnim timom. Bundes trio i United trio u odbrani, a napad PSZ trio gde izbacuje Kavanija i ubacuje najnovijeg Sona. Tim za respekt. Krece utakmica i na kick off mi odmah daje gol tako sto se dodaje na sticno, sutira za 16 metara i pogadja stativu pri cemu natrcava moj Alex Sandro, udara ga lopta i ulazi u gol. Nema veze, desava se kao. Vidim da je dobar igrac, ali da nije bolji od mene i krecem agresivno kako bih izjednacio sto i cinim posle dva tri napada i tu krece haos. On vise ne moze da se sastavi, na silu sutira sa 20 metara bez uspeha. Ja izlazim 1 na 1 sa Ronaldom, driven shot i u stativu. Odmah sledeci napad uzimam loptu, finesse shot sa Bejlom i udara u precku. Nema veze, i dalje imam inicijativu, bolji sam. On i dalje ne moze da se sastavi, forsira duple pasove koje lako citam. Ponovo izlazim 1 na 1 sa Ronaldom, njegov Farman vec izleteo poprilicno i probam lob, ali sta? Pravo u stativu ponovo. Tu vec krece nervoza i strah da necu uspeti da dam gol. Kraj utakmice, 85. minut i ja sa Bejlom probijam po strani, Ronaldo sam u sesnaest i dobija centarsut na trepavicu i sam samcat pogadja u stativu. Lopta se odbija do njega. Dva dodavanja i pas u prazno za Sona, lik sutira i od stative ulazi u gol. Poslednji napad iz ocaja, on uzima loptu i zadrzava vreme. Na sve to sam imao i 2-3 izlaska 1 na 1 gde Farman brani kao da je sa druge planete. Prosto imam osecaj da mi igra nije dozvolila da postignem gol.
Vikend liga je takva kancer sredina da to ne moze da se opise. Sve manje igram iz zabave, a sve vise u nadi da cu izvuci nesto iz packova iz kojih dobijam samo Dzeka, Sniderlina i Pepea Reinu...