Šta je novo?

FIFA 18

Ja sinoc uzeo baby Crespa, i sta ja znam, bolje mi se pokazao 88 Kluivert.
Mozda je problem, sto je na hawk, videcu da ga prebacim na hunter.

Tak mi je preskup. Možda uzmem onoga sa 96 rejtingom, ali trenutno je Nojer prioritet. To za Yarmolenka se nebih složio, mada sad je to diskutabilno jer meni on ulazi sa klupe i menja Robena od koga je realno dosta lošiji.

Sve sam sigurniji da u SB postoji neki algoritam koji namešta igru. Kako objasniti da danas dobijem onaj featured squad a onda me rezbiju neki paceri gde je Sterling zlatni glavni igrač. Zabio mi je 5 komada a niko mu ne može ništa.

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Još samo Nojer
6d8f320896304b84d1bddc3ad4049e9c.jpg
6f10d638b55bce0bffe2293a96a94672.jpg

Da li je realno 🙂 Bezis mi za Vidala ! Ja hteo Hummela a da ostavim Sokratisa, ovako Boateng neplanirano ulazi, jos Vidala kroz 2 nedelje najdalje i kontam nema sta da diram. Kad naucim da igram moci cu i sa njima fino.
0224b8e18ca732d194f4474cbcdaa61c.jpg
6e985f166b9e1687309ea8eaddffeb8c.jpg

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Mozda je problem, sto je na hawk, videcu da ga prebacim na hunter.

Da! Ni slucajno nemoj Hawk. Hunter mu daje ogroman, kljucan boost na shooting i speed.

Sta mislite, da li ce pasti cena igracima, kada izadje TOTY, ili je crash vec u toku, kako neki kazu?

Otvorim 6 packa po 7500 tj 150 fifa points, izvucem 2x Jesusa [emoji23] 28k i odmah razmisljanje na Vidala.

Sta mislite, da li ce pasti cena igracima, kada izadje TOTY, ili je crash vec u toku, kako neki kazu?

Mislim da hoce...

Igracima koji su u toty ce porasti cena jer nece biti u pekovima njihove obicne kartice dok su deo toty, a ostalima bi trebalo da padne cena. Tako je barem bilo prethodnih godina.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Kako da zivi zid istrci prema izvodjacu?

Nisam znao to [emoji23] Udarate fitness kartice +30 posle svakog meca ? Ja bar da, mada danas sam prvi pit probao svaku drugu i nema razlike ? Cena im je vikendom 850, jedno vreme su bile 500..

@padawan

Jel ti Crespo promasuje zicere?
Sada sam odigrao utakmicu, i promasio je dva strasna zicera.

EDIT:
Sta je ovo, EA casti sa besplatnim paketima?

Poslednja izmena:
Dobio 81+ 2 igraca..gratis isto. Mustafi i jos jedan iz Juve, 10k instant zarada, back na 30k a bio na 0 jutros posle Boatenga lol.

U store my packs. Pise da je 28og decembra bio neki problem pa kao daju opet al ja sumnjam da sam nesto tada...

Gde u igri mogu da vidim spisak poteza i finti? Gde kupujete coine?

U customiye controls cini mi se.. ne kupujemo, verujem niko ovde.

Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka

Nemoj da kupujes coinse, moj dobronameran savet.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Prodao chemistry pozicije, CAM to CF i obrnuto cini mi se, uzeo 20k coinsa, kolko stvari ima u klubu.. ali tek sada nasao da na futbin moze da se uloguje i sinhronizuje tim, vide sve sitnice.. Mozda i uradim Rui Costu SBC za CAM kroz neku nedelju ali tu je kraj 🙂

Jesu svi ovde jutros dobili ove extra pakove, pošto ja nisam, a kum mi kaže da je on dobio 3 paka. Ne znam od čega to zavisi.

Ja dobio sinoć, sedam komada.
5x paketić sa 2 rare igrača, zatim neki, mislim da je od 15k, i jedan od 50k.
Najbolji igrač Pastore.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Pise nesto da su dobili samo oni koji su otvarali packove 28.12. Ne znam zasto...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Ma glupost.
Ja sinoc dobio, danas nista.
Bolje da nisu nista ni dirali, ni poklanjali, + sto neko dobije i 2x100k pakete, a neko neke bedne.

Završen Mein Deutscher Fußball Bund Manschaft. Par stranaca ali tako mora.
f44fea837e457bb5c0a23bdc2bcbd771.jpg

Završen Mein Deutscher Fußball Bund Manschaft. Par stranaca ali tako mora.
f44fea837e457bb5c0a23bdc2bcbd771.jpg

Kazi mi, Vidal vredi para, tako ? Imam 50k, od sb jos 40k, moram da izvucem od negde jos. Za sad mi Goretzka ok pa reko da pitam.

Vredi ali ne sad nešto da me možeš bez njega. Mislim da bi više vredeo u onoj uskoj formaciji. Goretzka je CAM a Vidal CDM. Ne mogu da se porede. Vidal doduše može da prođe i kao CAM a Goretzka ima jako loš Def rejting da bi igrao kao CDM. Najbolji CDM su Bender i Vidal. Imao sam Bendera pre Vidala. Bolji je Vidal. Jači je i dobro dodaje. Ali možeš probati Bendera Screamer karticu dok ne skupiš pare.

Nazad
Vrh Dno