Šta je novo?

FIFA 18

Ja ih ni ne kupujem, već samo ono što dobijem kao nagradu!

Poslednja izmena:
Ja uradio komplet marque matchup. Potrošio 25k i dobio Bentekea gold i neke anonimuse. Sramota

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Ma fifa je uzasna kada su packovi u pitanju. Npr ortak koji igra fifu je izvukao totgs Azara pre par dana. Imao je 105k, a za sledeci upgrade mu je trebalo oko 250k i iz ciste dosade kupio pack od 100k, a u njemu totgs azar, totgs rigoni i valjda ljoris.

Lik ne investira, smara ga trejd. Kupuje prvog igraca na kog naleti kada radi MM sbc jer ga mrzi da lista jeftinije. Igra casual i tako mu odgovara. Zvekne 100k na yolo pack, uzme azara, proda ga i kupi mesija, grizmana, if insinjea i ostatak druzine koju je zamislio, a neki trejduju danima i iz packova vade Basa Dosta. 😀

Sent from my A0001 using Tapatalk

Pa da, ali on posle toga nece izvuci nista vise cele godine, a mozda ni dve godine zaredom, a ako savladas trading osnove, ne moras vise da brines o coinima ni u jednoj fifi + imas dodatnu zanimaciju kada nemas pristup konzoli (trading je prakticno igra za sebe).

Tu se apsolutno slazem, zato evo i pokusavam da ugrabim jos koju 83 i 84 karticu, ali sam zakasnio za futmas investing. Mogu jos uvek koliko toliko povoljno da se uzimaju kartice, ali su cene poprilicno skocile.

Koja bio bila ok cena za 84 za hedzovanje u slucaju 83 katastrofe? Najjeftiniji je Draxler i onaj turcin oko 4000 ali mi i to deluje nekako mnogo. Mozda uzeti jedno 10-20 kom. Mozda neki discard IF, preporuke?

Ako sam dobro shvatio futmas traje od petka ili subote do njihovog bozica. Ako cene ne skoce odmah ili cak padnu retpostavljam da samo treba cekati neki dan u nedelji kada ce biti 84 rated sbc da bi se 83 koristili kao fileri?

Mozda bude i neki futmas crash kao i za TOTGS? Mada ne bi trebalo jer su sbc-ovi a ne packovi...

Inace nisam uspeo da osposobim remote play da bih kupovao preko dana, tako da cu probati jos malo da skupim veceras i sutra 83-jki ako ne skoce cene. Jos uvek idu za 1500-1600 sto je korektno mislim bez obzira sto smo proopustili priliku za 1100-1200. Za sada sam uspeo da potrosim "samo" oko 600k, a cilj mi je bio da ulozim 2 miliona.

U slucaju totalne katastrofe kakva je upotrebljivost 83-jki kasnije i post-futmas tajmlajn? Prerpostavljam da ide TOTY kasnije i verovatno neki promo packovi, lightning runde i sta ja znam. Pitam jer csk i ako se svi rasprodaju voleo bih da ovu foru sa unassigned pile-om koristim i kasnije, jer je mas bidovanje sada vec besmisleno.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Da li se isplati rasprodati skuplje igrače sada? Da li će im cena oko božića ići još dole, ili ne?
Ajmo iskusni. 🙂

posle par dana udjoh u stos sa FUT. Bas je zanimljivo i lako te uvede u osnove, kako sta. E sad, zanima me šta uzimati od pekova kad nakupim 5000-10000 koina ili da idem odmah na bidovanje igrača? Koliko sam skapirao, fora je da uklopim što više iz iste nacije koju sam odabrao zbog hemije i da jurim više lige pošto sam sada beton 😀

Da kopiram post lika koji je pobrojao profitabilne player packove iz SBCova

Hamburg - Wolfsburg (MM) 5k Premium Electrum Players pack (12.5k)
Ajax - PSV (MM) 6.3k Rare Gold pack (25k) had to list this because the price is too good to overlook it.
Marseille/PSG (Ligue 1 SBC) 21k Prime Gold players packs (45k)
Sunderland (Championship SBC) 11k rare gold pack (25k)
Wolves (Championship SBC) 8k Premium Electrum players pack (12.5k)
Ajax (Eredivisie SBC) 12k Premium gold players pack (25k)
AS Monaco (Petit SBC) 11k Prime gold players pack (45k)
Barcelona (Petit SBC) 8.6k Premium Gold players pack (25k)
Krasnodar (Russian League SBC) 7.2k Rare Gold pack (25k)
Lokomotive (Russian League SBC) 7k Premium Electrum players pack (12.5k)
Rubin Kazan (Russian League SBC) 13k rare Gold pack (25k)
Spartak (Russian League SBC) 7.1k Premium Electrum players pack (12.5k)
Zenit (Russian League SBC) 8.1k Premium gold players pack (25k)
Benfica (Liga Nos SBC) 9k Premium gold players pack (25k)
Porto (Liga Nos SBC) 11.1k Prime gold players pack (45k)
Sporting (Liga Nos SBC) 12.2k Prime gold players pack (45k)
The Puzzler (L&N hybrid) 6.3k Premium gold players pack (25k)
Intermediate (L&N hybrid) 6.6k Premium gold players pack (25k) + 1.5k
Tough (L&N hybrid) 7.7k Mega Pack (35k)
Hybrid Master (L&N hybrid) 11.6k Rare players pack (50k)
12000 coins on top for finishing all 4
Prime Nine (Hybrid leagues) 8.6k Prime gold players pack (45k)
Squad Goals (Hybrid leagues) 14.2k Mega pack (35k)
Finishing hybrid leagues cost: 33.2k pack value: 160k
Quads (Hybrid Nations) 4.8k Premium gold players pack (25k)
It takes eight (hybrid nations) 7k Prime gold players pack (45k)
National pride (Hybrid nations) 8.1k Mega pack (35k)
Finishing hybrid nations cost: 23.5k pack value: 170k
Monterrey (Liga Bancomer) 14.1k Prime Electrum players pack (25k)
Tigres (Liga Bancomer) 9.9k Premium Gold players pack (25k)
Basaksehir (Süper Lig) 6.9k Premium Electrum players pack (12.5k)
Besiktas (Süper Lig) 8.9k Premium gold players pack (25k)
Fenerbahce (Süper Lig) 8.8k Premium gold players pack (25k)
Galatasaray (Süper Lig) 10.4k Prime Electrum players pack (25k)
Kayserispor (Süper Lig) 12.4k Rare Gold pack (25k)

In my opinion finishing these is an absolute must.

Jel ima neko problem sa companionom. Od jutros ne mogu da uđem. Piše EA Services not available, check your internet...

posle par dana udjoh u stos sa FUT. Bas je zanimljivo i lako te uvede u osnove, kako sta. E sad, zanima me šta uzimati od pekova kad nakupim 5000-10000 koina ili da idem odmah na bidovanje igrača? Koliko sam skapirao, fora je da uklopim što više iz iste nacije koju sam odabrao zbog hemije i da jurim više lige pošto sam sada beton 😀
Možeš uklopiti i iz iste lige. Lakše je tako nego da juriš istu naciju. Preporuka je PL za početak. Kupovati pakove je bacanje coinsa i para.

Web i companio app su down jer ne rade serveri zbog odrzavanja.

Sta bre videh ono u SB-u 3 kartice rating 99 (plave) ? Jel sam istripovao il sam video 99 ? Ocetkase me na legendary ko nikad do sad u 17/18.

Zelene 99 su jedinstvene kartice koje se izdaju pravim igracima koji igraju FIFU i samo oni mogu da ih koriste.

Ne to. Mislimo na specijalan tim, sa kojim uvek prvo igras, na početku nove SB nedelje.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Pa i ja mislim a i on misli jer ne postoje druge 99 kartice? Njih stavljaju u te Sb specijalne timove na pocetku nedelje. To su pro player kartice.

https://www.fifauteam.com/fifa-18-pro-players-cards-list-guide/

Inace spominju da ce patchovati unassigned pile glitch. Bice fora ako izgubimo silne coine na taj nacin.

Poslednja izmena:
Možeš uklopiti i iz iste lige. Lakše je tako nego da juriš istu naciju. Preporuka je PL za početak. Kupovati pakove je bacanje coinsa i para.

E ok, hvala za info. Ja se zaleteo na ove pekove i sada švorc. E sada, poenta priče je da se što više penjem iz bronze jel pa dokle doguram? koliko traje sezona, da li se restartuje na kraju meseca i kada krećem da igram sa ljudima? 🙂

Bojane jel planiras da radis prime Del Pjera? Kosta oko milion da se uradi, mislim da bi ti fino legao na CAM.

E ok, hvala za info. Ja se zaleteo na ove pekove i sada švorc. E sada, poenta priče je da se što više penjem iz bronze jel pa dokle doguram? koliko traje sezona, da li se restartuje na kraju meseca i kada krećem da igram sa ljudima? 🙂
Sezonu ti niko ne dira. Kad odigras limit u sezoni ili ispadas ili ostajes ili ides nqpred.

Weekend League traje samo za vikend, isyo limit utakmica i rankiras se na kraju. Da se kvalifikujes moras da pobedis jedan Knockout Cuo, to su 4 pobede za redom.

Squad Battles je najbolji za zaradu, 4 utakmica na dan, vikendom 12.

Ja ne znam dal su tolko jadne nagrqde u SP draftu ?

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Bojane jel planiras da radis prime Del Pjera? Kosta oko milion da se uradi, mislim da bi ti fino legao na CAM.
Definitivno ga radim samo je pitanje vremena. On je jedini zbog kojeg bih izbacio Mertensa iz tima i jedina ikona uz Nedveda koju sam zeleo da imam kada sam ove godine prelazio na ps4.

Plan je da uskoro uzmem Ronalda (i verovatno Bejla), nakon toga radim Costu kog cu koristiti dok ne skupim ostatak para za njega i taman cu Costu iskoristiti u tom sbcu.

Ne radite SP draftove nikako! Osvojio sam oko 15ak online draftova ove godine i mozda sam u svega 5 bio u plusu. Najcesce sam bio u minusu, a skoro uvek sam osvajao ili gubio u finalu.

Poz,ima ova dva timcica a i nisam neki igrac.SB igram na proff. i obicno budem gold 2,nekad gold 1 . Nemam coinsa i tako...
Do koje div. objektivno mogu doci sa ovim timovima ?team 2.jpgteam 1.jpg

Heh, EA je promenio price range za igrace Lila i sada ih kupuju po suludim cenama:

Screen_Shot_2017-12-15_at_00.33.22.png

Danas pocinje futmas, pa se nadam da ce biti nesto od 83'jki. :whip:

Jel igra neko igricu sa procesorom slabijim od Intel i3 generacije? Kupujem nov kompjuter i dvoumim se oko izbora procesora. Video sam da u System requirements igrice piše da je potreban procesor 3+ Ghz. Čisto da znam da li može i sa slabijim procesorom ili mora 3Ghz i više.

Dobar posao jutros napravio. Prodao IF Jesusa za 440k, a kupio ga sada za 359k. Onako iz zezanja to uradio.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sta da radimo sa 83-jkama? Za sada im ne raste cena...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Tek je prvi dan i osim Azpija za kojeg 83ke ne pomazu nista ne vredi da se radi. Polako, moramo da sacekamo bar jos 2-3 dana cini mi se. Valjda ce da izbace i nekog dobrog mid tier igraca.

Trebao sam da prodam OTW Mbapea juce, mnogo sam pogresio. Danas mu je pala cena za 70k u odnosu na juce i konstantno pada. Ukoliko sutra ne odigra dobar mec jos vise ce mu pasti cena i lagano mogu i u minus da odem sa njim...

Nazad
Vrh Dno