Šta je novo?

FIFA 18

Pa to je problem, kod mene, jako sam nestrpljiv.
Mada, lepe sam pare uzeo na bonuciju, tu sam cekao i isplatilo se.
Uzimao sam ga za 40k, a odlazio je za 60+.

Da li mislite, da je 2k dobra cena, za 83 igrace?

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Na PS4 je 2k sada najjeftiniji bilo koji 83 igrac.

Poslednja izmena:
Proveri na futbin ili gde vec prate pc cene, verujem da su na pc skocile na 4k ako su sada vec 2k. Cak i da ih uzimas za 2, a prodajes za 3.5 to je opet 1200+ profita po kartici sto je sjajno. Ja bih uzimao jer sve preko 500 je bombona kada je mass bid u pitanju.

Malo je kasno za investiranje, ali hvatamo poslednji voz, ***. Nedavno sam uzimao Forsberga za 950 na mass bid, ali da me covek pita zasto tada nisam uzimao vise ne bih znao sta da mu kazem...

Sent from my A0001 using Tapatalk

Bojane, zemljace, kada je to cudo sa tim 83 igracima, koji je to dan?

Svaki veci event kada se ocekuje neki jaci sbc poput onog totw od pre par dana. Kazu da ce u petak da izadje totgs tim, a sa njime nadam se i neki sbc. Ukoliko nicega ne bude tada onda ce definitivno biti za katolicki bozic ili u fifi futmas. Svaki dan po nekoliko player sbc-a koji zahtevaju veliki rating tipa 85+, a tu mi upadamo sa ovim 83 investiranjem. Tako je barem bilo prosle godine.

Ja kupih sada oko 45 kartica, nemam vise kinte, da li da prodam npr. Sanea za 220k i ulozim u te igrace? Ali kako kada nemam mesta, hmm :trust:

Ne bih da bude da vas lose informisem, pa da svi zajedno odemo u ogroman minus, ali po logici stvari i desavanja iz prosle godine ne postoji sansa da ne izbace neke jace sbc. Kod svakog veceg sbca 83 i 84 igracima je cena rasla sto ce i sad biti slucaj. Pitanje je samo kakve ce sbc EA izbacivati.

Koji Sane je u pitanju? Ptg? Ukoliko ga ne koristis toliko i mozes da nadomestis prazninu drugim igracem onda mozes da ga prodas i ulozis dalje, ali bi mi bilo zao da te nenamerno zeznem. I da, sumnjam da ce on dobiti totgs karticu, ali proveri mu statistiku i vidi vredi li cekati petak. Mozda pokida u ovoj poslednjoj utakmici. Faktora milion. 🙂

Veceras oko 23h kad dodjem kuci podelicu reddit post sa tim glitchem kako uzeti bezbroj igraca i cuvati ih u unassigned pile, pa ces moci da ih uzimas vise.

Poslednja izmena:
Moze. Da Sane POTG je u pitanju. Pa uzeo bih Sanceza onda umesto njega i ulozio tih 100k jos u kartice. Ne znam, nisam pametan.
Hvala tebi u svakom slucaju, pomazes nam svima. 😉

Poslednja izmena:
Sada je dobar trenutak, za kupovinu 83 igraca.
Mnogi resavaju MM, i evo, vec sam par komada uzeo po 1.3-1.5k.

Edit:
Resavajte, onaj Gold upgrade SBC, cesto se dobije dobar igrac.
Ovaj je najnoviji:

Poslednja izmena:
Uh gold upgrade je untradable. Ako bih nasao foru da bez mnogo utroska coina radim upgrade sto da ne... Ovako... 3300 minimum za upgrade...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/7cg7su/you_can_invest_in_an_infinite_amount_of_cards_not/

Evo reddit posta sa uputstvom za mass biding.

Kupio sam prosle nedelje OTW Mbapea za 950k pre meca sa Strazburom posto je bio jedini ST u ekipi (Kavani na klupi) u nadi da ce mozda dobiti IF karticu, pa kroz nekoliko dana i TOTGS, ali su ligasku utakmicu izgubili uz njegov postignut gol, a u LS trenutno ima 4 gola i 3 asistencije racunajuci i ovaj protiv Bajerna od pre par minuta. Verujem da ga to kvalifikuje za TOTGS i tu ocekujem masan profit jer OTW kartice poprilicno dobiju na ceni kada dobiju upgrade. Ne bi me cudilo da ga EA ne ukljuci u TOTGS i pored ovako dobre statistike, ali se nadam da se varam.

A sad nazad na bidovanje 83 igraca. 🙂

Uf, nisam siguran da sam skontao kako se ovo radi... Btw, koji su jeftine 83'jke?

Uspeo sam da se kvalifikujem za WL, ali ce ova biti sou program ako EA ne ukine sledecu WL ili ne ispravi glitch... Sve vise nailazim na ovakve savete:

Get a unlimited data phone contract and set your ps4 up on a 4g connection and if you lose just ring your phone and have another go

Dakle recept za EA katastrofu je sto SVI sada znaju za glitch, i stvarno ne znam kako ce iz ovoga da se izvuku.

Osvojis 50 igraca na bid, ides assign all i ugasis fifu. Kada je upalis ponovo tih 50 igraca ce biti u unassigned pile i sada ponovo sakupis 50 (ili koliko vec hoces) igraca i ides assign all, ugasis fifu i tako u krug.

Ako planiras neki drugi mass biding osim 83 obustavi to jer kad udjes u unassigned pile valjda vidis 50 poslednjih igraca, pa je tako meni zarobljeno jedno 70ak nonrare igraca koje flipujem za 300 coinsa profita. Do njih cu doci tek kad malo rasprodam ove. 🙂

U pravu je Stankovic sto se tice bidovanja. Napunio sam pile iz dva mass bida s tim sto ih uzimam za 1500-1600.

Iskreno se nadam da ce ili obustaviti WL ove nedelje ili da ce makar ubaciti neki privremeni fix jer ako krenu svi da koriste glitch to onda vodi u propast. Btw Krasiju je skinut rank iz WL i MNOGO mi je drago. Neopisivo su mi antipaticni i on i Ovvy.

E fala, razmislicu malo da l' se isplati sad to raditi. Klasican mas bid je prakticno nepostojeci u ovoj fazi Fife za mene.

Gledano kroz profit moralo bi da se isplati. Pitanje je da li ce se isplatiti u toku TOTGS ili tek za futmas sto znaci da jedno 20ak nema snajpinga.

I jos jedna JAKO BITNA stvar koju je tvorac ove metode zaboravio da napomene. Ne mozes otvarati packove dok se ne resis svih itema iz unassigned pile-a sto znaci da ako je neko cuvao packove za TOTGS, a ujedno i investirao u 83 morace da ih proda pre nego sto otvori te packove. Problem ce biti ukoliko ne bude nikakav sbc u toku TOTGS jer to znaci da 83 igracima nece nesto mnogo skociti cena, ali to je malo verovatno.

Hm, jos jedna jako bitna stvar je sto sa unassigned itemima ne mozes izgleda vise da izadjes iz Fife na regularan nacin, sto je neophodno ukoliko zelis da koristis web i mobile app. Izbidovao sam onog svedjanina Forsberga za 1500 i hard resetovao Fifu a po povratku i u pokusaju da izadjem - nema nazad ako ne quicksellujes. Nice played, EA. Ovo je super fora za one koji non stop vise ispred konzole... Futmas je daleko, ako ne bude nista prekosutra, Forsberg mora da ide po diskontnoj ceni.

Ja kupio, oko 50 tih kartica, prosečno su me izasli, negde, oko 1.3k.
Mislim da će moći da se napravi neki profit, ako i ne prodje, nije neko pucanje.

Ja kupio, oko 50 tih kartica, prosečno su me izasli, negde, oko 1.3k.
Mislim da će moći da se napravi neki profit, ako i ne prodje, nije neko pucanje.

Forsberga? Cudi me da je jeftiniji za PC.

Koji target price sada staviti, jer moram da ih stavim na transfer. Kontam da je 3500 neki plafon a realno bilo bi ok i 2500. 😀

Da, mora hard reset i mora da prodje 15ak minuta ako hoces da koristis app ili webapp. Bice da je ova metoda samo za one hardcore trejdere koji slabo igraju, a vecinu vremena provode igrajuci se na marketu.

Iako verujem da cemo napraviti profit bez obzira na to da li bude bilo nekih jacih sbca za totgs sumnjam da cu ovo opet raditi pre toty promocije. Tek ce tada ponovo da se isplati.

Ne samo Forsberga, govorim generalno, za 83 kartice. Ali, da, Forsberg je medju najjeftinijim karticama.

I još nešto, ja se i dalje čudim IF Alesandriniju, i njegovoj ceni. Ode kartica ladno, na 90k, a bila je 20.

Poslednja izmena:
mora hard reset i mora da prodje 15ak minuta ako hoces da koristis app ili webapp.

Aha, znaci moze da se koristi posle 15 min web i mobile app? Pa onda to menja stvar. 😀

I još nešto, ja se i dalje čudim IF Alesandriniju, i njegovoj ceni. Ode kartica ladno, na 90k, a bila je 20.

Nije toliko cudno, jutjuberi ga vole, nije vise u packovima, nema jos SIF. Statistike opravdavaju cenu, samo je bio nerealno jeftin.

Poslednja izmena:
Znam to, i ja sam ga voleo, ali što je mnogo, mnogo je.

Ja kupovao Gueya, Kagawu, Forsbega i Dosta, prosečno po 1700-1800 coinsa.
Pa sad, koliko profit da bude, neka bude. Na kraju krajeva za po 2000 cu ih sigurno prodati.

Coinse na 83 igracima ne bi trebali da izgubimo. Pitanje je samo sta ce EA raditi za totgs. Od toga zavisi da li cemo ih prodavati za 2000-2500 ili za 3500+.

Bas Dost! To bi bila osveta za sve trol packove 😀

Znam to, i ja sam ga voleo, ali što je mnogo, mnogo je.

Ne znam, ima slicne karakteristike i cenu kao Insigne, ne bih rekao da je overpriced (oba su oko 60k na PS4). Jedino ga hemija malo zeza ali sa popularnoscu 4-3-2-1 dolazi do izrazaja, a franzuci imaju dosta dobrih i ST i CM-ova za linkovanje.

https://www.futbin.com/18/compare/15601/15803

Ja jos ne mogu da prezalim, bio je 14k u jednom momentu sa evidentno bolesnim statistikama.

Na pc, trenutno, samo 4 komada, i svaki je 90k.
Ni ja ne mogu da prezalim, a lepo su ljudi pricali, da se dobro uklapa, da je MLS liga pri kraju, nece dobijati nadogradnju...
Samo da sam poslusao, kakav bi to profit bio.

Apsolutno SVI igraci Ipsvica i Midlsbroa su pricefixovani na ~10k. Uzas. Tako da je upitna isplativost ovog MM-a. Samo na PC-ju nisu.

Na koliko 83 kartica ste vi stali? Ja ne mogu preko 150 trenutno, ali razmisljam da grunem vecu kolicinu kada budem imao pristup konzoli.... Nadam se da ce bozic-Forsberg stici pre Futmasa! 😀

2zxDa-6JxQR-1.jpg

Uzgred izas'o TOTW12.

https://www.futbin.com/18/totw/TOTW12

Nista posebno interesantno za mene... Koman deluje ok. Nemci dobili nekog OP ST-a. Young SIF deluje fino.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno