Šta je novo?

FIFA 15 PC IGNITE

• Začetnik teme Začetnik teme rolo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sta je sa AA na Fifa-i 🙁

Gledajuci FIFA face, jedino sto mi pada na pamet je 😀

The-Walking-Dead-Season-4-Behind-The-Scenes.jpg

Nemoj da se ljutis ali po ovoj statistici ja bih pre rekao da ti ne znas da igras. 😀
Cetiri puta sutnuo cetiri gola dao + posed lopte. To sto ti sutnes 20 put a ne mozes da das gol to ipak govori nesto. 😀

Jedino ako su ga stvarno us*ali golovi to je onda druga prica, kao sto svi znamo statistika mnogo toga moze i da sakrije prvenstveno.

To za posed lopte procitaj drugu recenicu. Vodio sam 3-1 i onda klasika, sta god da uradim lopta zavrsi kod protivnika. A golove sam primio posle njegovih genijalno izgradjenih akcija. Dvaput sto je sutnuo bezveze, lopta jednom prosla kroz noge golmanu a jednom prosla iznad njega dok je on bez ikakvog razloga stajao na 7 metara od gola. Ostala 2 moji bekovi sto imaju 80 physics se lagano odbijaju od njegovog napadaca. A sto se tice golmana u mog izgleda uso Ivan Randjelovic a u njegovog Brando iz Porodicnog Blaga. Zbog ovoga sam i batalio trinesku posle samo 40 sati

Da li neko ima slican komp kao ja Fifa mi koci,secka odigrao oko 50 tekmi i skoro sve su iste...i to na Quality low ,MSAA OFF , fps lock 60 i Disable windows aero theme
Cpu:Intel Core2 Quad Q9300 @ 2.50GHz
graf:Gtx 460
Ram:4gb ddr2
e sad ploca mi je P5KPL-AM i cuje se pistanje kad se preoptereti na FIFI ,da lI vredi zameniti plocu,dodati ram,clock cpu?

Koju formaciju koristite?
Ja nikako da nadjem pravu.

Ja dijamant wide formaciju tj 4-1-2-1-2, sa prodornim krilima koji hrane napadace centarsutevima ili ofanzivni vezista koji pronalazi napadace ili krila I daje loptu u prostor, eventualno neka kombinacija 😀 Od kad igram FIFU ozbiljno (od 12-ce) samo mi ova formacija lezi, probao dosta drugih, al ne vredi 😛 E sad ako si defanzivno nastrojen, po meni najbolja je 4-2-3-1, mozes dobro da se branis, ali I veoma brzo da se odigra kontra sa brzim krilima ili natenane izgradi neka akcija sa kvalitetnim zadnjim veznim... Bar to meni lezi, a ti probaj, iskljucivo od nacina igre ti zavisi formacija, ja uvek igram za gol vise 😀

Дајте да организујемо 2на2. Са буразером играм и добијамо баш скоро све па рекох ако има расположених нека се јаве🙂.

Evo ga i moj tim, konacno kompletiran, subotic me ukenjao, dobio sam ga u onom pakovanju koje se dobija kad uradis manager tasks, i malo sam se prevario za markovica jer sam mislio da je LM natural, ali trener siske je izvukao hemiju do 100
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=OSnt7OpVnLnkv:pc

He he, bas volis Srbiju i Italiju 😉 Dobar tim samo Vidic rupa kako igra u poslednje vreme 🙂

Nisam do sad igrao fifu nesto ozbiljno ali mislim da cu probati ovu.

Poslednja izmena:
Pa Srbija je Srbija, dosta dobrih igraca za male pare, isto se moze reci i za italijane, iako nisam neki fan serije A, ali su mi se poklopile kockice i stvarno mi se svidja tim i veoma sam zadovoljan
Rossi je op u igrici, svaka tekma 3-4 gola, samo jos jurim markizija za cm, mada je malo skuplji za moj dzep. I od kad sam poslusao savete od @rama sto se tice odbrane primim po gol max na tekmi i to neki evrogol sa tipa 25 metara a dam po 3-4

Balzak budi online vcrs da licno proverim tu tvoju stamBenu odbranu i ubitacni napad, necu birati najjaci tim dont worry 😉

Evo i mog tima, ostalo mi nekih 7000 i nakupujem ugovora za to, sad planiram skupiti za Candrevu i Mertensa pa laganica igranje.

9a7ec23e5a1075e5436c05e4edfec794.jpg

Svaka vam cast kako skupite toliko coina za dobre igrace, ja jos nisam potrosio preko 1500 za jednog igraca, a ne da ima fantasticnih za par hiljada vise to je neverovatno 😛 Za Isca bre ne mogu da skupim, haha :d Imate ubitacne timove, svaka cast! 😀

Moras imati jedan rezervni fitnes tim da ne bi trosio na fitnes kartice, igraj onaj starter kup za easy money i zlatni spil. Evo i mojih ljubimaca, Brazilci kidaju sa njima sam krenuo i osvojio kup za 2k
e4asy4ah.jpg

5ete7ezy.jpg

u3urasar.jpg

Tacno mi zao sto dadoh pare, ostadoh sad u 7 diviziji ni kriv ni duzan, pet utakmica za redom mi puca veza dok vodim, pa poludicu majke mi.

@zikaBg odmah da se ogradim, dobra je za 7-8 diviziju 😀
Usput, koji je najbolji nacin za punjenje fitnesa igracima, da budu svezi uvek

Poslednja izmena:
Pa napisao sam ti, igraj 3 tekme sa prvim timom pa onda 1 odigraj neki bzvz turnir sa rezervnim timom dok su ti ovi prvaci na klupi i u rezervama taman da im se vrati fit. Inace imate u onom katalogu da kupite razne iteme koje dobijete u futu pa ih prodate a imate i one bonus coinse za odigrane meceve, ja sam ih imao 3x po 1000 coinsa na 10 meceva i 5x po 200.
Bolje od futa po meni su friendly seasons sto igras sa prijateljima, isto dobijas coinse a usput igrate kao sezonu pa ko osvoji titulu igrajuci medjusobno. Cak je i gameplay sporiji u odnosu na Fut. Ko je raspolozen nek mi pise dok sam online. Da bi se odigrala tekma mora se imati ukljucen "origin in game" i onda se klikne na join iz chata a prethodno da te pozove protivnik u fifi.

Ok, to sam i radio do sad, nego sam mislio da postoji jos neki nacin, izuzev fitnes karti

Ma na svakoj poziciji po dva igrača i rotacija posle svake utakmice, svi spremni i svi fit.

Fitnes menadzeri umanjuju trosenje fitnesa igraca kupi ih i store in club.

Ok, sad skupljam menadzere, pa cu posle preci na fitnes trenere.
Sta mislite dal da idem na markizija ili pirla, markizijo jedan od najkompletnijih igraca u igrici al je skup, dok je pirlo pirlo

ljudi bre vise ne moze da se sacuva postignuti gol nema replay ??? wtf !!!

fitnes kartice su veliko bacanje para tako da to sa trenerima ne preporucujem.

Uzeo sam danas novi gamepad, ali imam problem, dugmici su skroz pobrkani, tipa na O iliti B mi je accept, X iliti A mi je back itd, kako to da namestim da mi bude normalno? u settingsu mi je sve normalno

Nazad
Vrh Dno