Šta je novo?

FIFA 13

Jel vam radi origin? :(

^ Pao svima.

Ja imam slican problem. Doduse na Dual Shock 3 povezan usb kablom na komp, uvek mi se desava da bek igrac sam od sebe otrci u aut, kontrole mi ne reaguju uopste u tih par sekundi. Jednom na utakmici se ovo desi

Ako koristiš DS3 tool za njega, odradi update na poslednju verziju. U nekoj od prethodnih verzija iz nekog razloga je bagovao njegov softver na taj način.

Strasan problem imam, i ne znam kako da ga resim.
Naime, kad igram sa npr Realom, i od default strategije hocu da zamenim nekim igracima pozicije, primera radi Xabi Alonsu iz RCM u CDM, pa Higuainu iz RS u CF, Ronaldu iz WF u RS itd.. desi se u jednom trenutku da mi izbaci poruku, da ne mnogu dva igraca na istoj poziciji da igraju, i uopste ne znam o cemu se radi, poruka je glupost jer, prvo ne moze igra da mi zabrani da igram sa dva napadaca RS,LS ili sa RDM, LCM.... nakon te poruke, kada recimo izadjem u prvi ekran strategije, vidim da mi fale pojedini igraci na terenu, recimo ima ih 9.
Ovo mi se desavalo u Fifi12, isto tako odjednom, i evo opet sada. Ja sam sokiran greskom koja se desava, da ne mogu

^ Pao svima.

Ako koristiš DS3 tool za njega, odradi update na poslednju verziju. U nekoj od prethodnih verzija iz nekog razloga je bagovao njegov softver na taj način.

Hvala ramo, odigrao sam jednu tekmu i sve je ok, sutra cu jos testirati ali mislim da je otklonjen taj problem. :)

Juce odigram jednu tekmu sa mojim cekicarima protiv arsenala, na pro, vodim 2:0 i od 70min cpu ai poludi, primim dva gola iz tri napada i krenem sa polovine i vratim loptu golmanu (dug pas) i on je opusteno pusti u mrezu... kako sam poludeo.

Stigao sam do finala lige sampiona ali kad se zavrsi tekma i nakon one animacije na kraju utakmice igra crash. Znaci dal pustio da se sve zavrsi ili sisnuo X samo izadje iz igre. Kad simuliram mec prodje sve ok ali ne mogu da dobijem tekmu na simulaciji :p Neko zna resenje?

sta im znaci ovo loading origin.please wait. i to tako stoji ?

Zna li neko kako da korisitim JSL ligu sa Creation Center-a u Menager modu?

Upropastili su igru sa ovim sudjenjem i retardiranim golmanima.
Sada sam sa namerom ukllizao ravno u igraca koji je ulazio u kazneni,izbijam loptu,kad ono,sudija svira penal i jos mi daje crveni.Gledao sam usporeni,i ono je smesno,verovatno su mislili da malo unesu realnost,pa su ubacilli i sudijske kradje.
Idemo dalje,golman odbija svaku loptu koja ide po sredini,bez obzira na jacinu suta.
Da ne pricam kada lopta jedva stize do gola,ali ide ka stativi,golman se baca,jedva je kao nesto brani,odbija u korner ili protiviku na noge a komentatori vriste o sjajnoj odbrani.
Ja igru igram,i igracu,zato sto nema bolje,ali ovo zna da izbaci iz takta.

^ I ja sam to pomislio više puta. :d

Ogbonna je bio životinja i u prošloj Fifi, sad vidim da je samo postao bolji :)

Ne moze mu niko nista, tj ne moze im niko nista! :) Chiellini, Ogbonna i Perea rasturaju i najbrzi napad! :D

Zamolio bi nekog da mi objasni kako se penali brane posto mogu golmana samo levo-desno da pomeram

Sa desnim analognim stikom. Ne znam da li je to moguće podesiti na tastaturi.

Na gameapadu igram. Nece. Kod mene je caka da kada ukljucim 'analog' taster onda mogu na kurzurima gamepada da odredjujem taktike ...defense, balance, attack,... i gore dole. Tada desni stik ne radi. Kada iskljucim 'analog' taster tada desni stik sluzi sa sutiranje isto sto je *****no skroz a kurzori nicemu ne sluze tj. nema komandi na njemu.
Usao sam u practice i odredio da branim penale. Mogu da se krecem levo desno ali kada pomerim stik golman se ne baca nego tek kada izadje iz ekrana za pucanje penala onda se kao baci.

Rusi, moras da kopiras fajl "ButtonDataSetup" koji se nalazi u Documents iz FIFA 11 u folder FIFA 13 koji se takodje nalazi u Documents. Ako nemas FIFU 11 ili slicno,Uploadovao sam ti taj fajl.Samo ga skines, i kopiras u folder FIFA 13 u documents. i to je to.

I kod mene kad dodju pojedini drugari, sa nekim kineskim gamepadovima, ne mogu da brane penale nikako..... kako da resim to?

Rusi, moras da kopiras fajl "ButtonDataSetup" koji se nalazi u Documents iz FIFA 11 u folder FIFA 13 koji se takodje nalazi u Documents. Ako nemas FIFU 11 ili slicno,Uploadovao sam ti taj fajl.Samo ga skines, i kopiras u folder FIFA 13 u documents. i to je to.

Hvala na trudu ali nazalost ne radi.
Ubacio sam u c:\Users\.....\Documents\FIFA 13\
ali nista se ne desava i dalje kada hocu da branim.

Gamepad jeste jeftin GIGAtech ali drugar ima od oko 4000din wifi i tamo ne radi. Treba videti i kod njega sa ovim fajlom da li ce proraditi.

Rusi fajl "ButtonDataSetup" kopiraj u folder gde ti je instalirana igra.Trebalo bi da tamo imas vec fajl pod imenom "ButtonDataSetup" i pregazi ga.

Koja je najbolja taktika za Ultimate Team? Igrao sam kratko na Fifi12 i nije islo lose, al mi se cinilo da nikada becu napraviti dobru ekipu...

- gledaj da ti chemistry bude bar 75, da su ti igraci na prirodnim pozicijama, da im je formacija koju forsiras prirodna i tako to.
- ne kupuj nikako one packove jer su ti sanse da dobijes na lutriji vece :)
- posjecuj sajt http://www.futwiz.com/ kako bi znao koliko se krecu igraci, da te ne deru dzabe :)

Mozda je bilo ali sam propustio, zanima me jos od prosle fife.
U cemu je fora onim ukupnim ocenama igraca, jako cesto nemaju previse veze sa pojedincanim atributima. Npr Kaka ima sve 40-60 a onda ukupna ocena mu nekako 82, a postoje i obrnuti slucajevi, svi atributi 75-90 a ukupna ocena recimo 70...

Za ukupnu ocenu se gledaju samo atributi koji su najbitniji za poziciju na kokoj igrač igra. Barem mislim da je tako.

Rusi fajl "ButtonDataSetup" kopiraj u folder gde ti je instalirana igra.Trebalo bi da tamo imas vec fajl pod imenom "ButtonDataSetup" i pregazi ga.

Postoji fajl buttonData.ini od 94Kb koji se nalazi u folderu FIFA 13\Game\ taj sam obrisao i prebacio tvoj pa sam ga i preimenovao kao buttonData.ini, nazalost opet ne radi.

Poslednja izmena:
Probao i taj .ini :( ne vredi. Nece pa nece. Ubacio sam ga u folder igre \game\
Ovo mi je skroz *****ana, sve ostalo radi, sve se da podesiti na gamepad-u ali sam penali ne rade.

Vrh Dno