Šta je novo?

FIFA 13

U offline mod-u, protiv koga god da igras, svi su isti, nema puno razlike. I Rochdale iz engleske 4 lige, takodje tribla, pas igra perfektna, snalazenje ko da su najbolji klubovi. I namestanja slajdera nije mnogo pomogla bas. Izgleda da je ovo samo za online i covek vs. covek. Glupost.
Znaci ipak je istina da FIFA i dalje pati od tih decijih bolesti. Ja sam tu glupost pokusao da izlecim sa podesavanjem pass error-a, recimo protiv York City-ja je na 70, Manchester Uniteda 58 recimo, mada nisam jos testirao.

Imam narodnu reloaded verziju igrice i ne mogu da namestim da mi se igrac krece na stelice, a na ostale dugmice na tastaturi mogu... Da li jos neko ima ovaj problem?

Meni posle danasnjeg update-a sve radi bez problema. Ranije sam imao problem da mi se u UT zapuca kad treba da igram turnir ali sad bez greske. Veceras dva golden turnira, dva prva mesta ali sam samo prvi put dobio pack kao nagradu. U cemu je fora?

Pa samo se jednom dobija pack posle samo pare :D

Ma daj, koja glupost :D Nisam ni igrao turnire ranije, uvek mi se zaglavljivao kad treba da nadje protivnika. Zbog paketica ih sigurno vredi igrati a sad ni sam ne znam sta mi je bolje, liga ili turnir?!

Kako raditi finte? Gledao sam tutoriale i vecina poteza ide preko RS, a meni to sluzi samo da igrac povuce loptu u stranu. Jedino sam uspeo nesto da uradim drzeci LT i mlatarajuci RS :d I kad udjem tamo gde se namestaju kontrole, uopste nema RS. Inace, gamepad je Saitek Cyborg, izgledom isti kao gamepad od X360 :)

Treba da drzis LT, i onda radis to sa desnim analogom.

Jao kako su zasrali igru ja neverujem isti je ***** dal igras protiv fulhama, norwich-a, southampton ili protiv chelsea, arsenala, untd... I onaj first touch je skroz unistio trough lopte u prostor, jednostavno igram sa City-em carrier mode dam tevezu loptu u prostor on dok je primi protivnicki igrac mu je vec na ledjima ili je preskoci kao da je neprima nego da je pusti ispred sebe pa se ukopa u mesto strasno sta uradise od odlicne igra koja je bila 12-ica.

Poslednja izmena:
JA sam prvo u 12ici provalio tu boljku, igrao 1-1 sa nekim treceligasem i sa MU, glupost. Mislim ok, moze to da se desi i u RL, ali nije u pitanju rezultat, u pitanju je nacin na koji timovi igraju - isto.

@rolo
jesi li probao da to resis sredjivanjem slajdera za pass error i defence marking? Recimo ako igras protiv nekog treceligasa stavis mu pass error oko 70, marking 50, a protiv MU error 58, marking 70. Trebalo bi to da resi stvari.

Nisam a iskreno i da menjam slidere za svaku tekmu mi je napinjanje.

10 sekundi posla, bukvalno. :)

Moram priznati da je ovo korak unazad za fifu u odnosu na 2012. igranje na pro nivo tezine, i poluvreme 3:2, gde igraci prolaze kroz odbranu kao nož kroz puter. Lopta kao da klizi po parketu ,a ne po travi. :-(

Moram priznati da je ovo korak unazad za fifu u odnosu na 2012. igranje na pro nivo tezine, i poluvreme 3:2, gde igraci prolaze kroz odbranu kao nož kroz puter. Lopta kao da klizi po parketu ,a ne po travi. :-(

Potpuno imam isto misljenje. Fifa 12 je licila na pravi fudbal, a ovo je sada obicna igricica.

Prebrza je.Kako da smanjim seckanje,imam solidan komp iz 2010 god. procesor i3,graficka 1 gb 5770 ati radeon,msi pa opet nekad secka...da li je to zbog servera ili nesto drugo?ima li pomoci?

Poslednja izmena:
Vraćam loptu golmanu, držim šut, i on je propušta u mrežu. Unistall, da se malo odmorim od ovoga. Ne sećam se da je 12 imala takve trenutke ludila.

Vraćam loptu golmanu, držim šut, i on je propušta u mrežu. Unistall, da se malo odmorim od ovoga. Ne sećam se da je 12 imala takve trenutke ludila.

Sigurno nije zato što si držao šut, možda si držao R1 ili L1 ili neki shoulder button. 100% nije zbog toga što si ti rekao, nebulozno je i ne vidim zašto bi se to desilo, meni se nikada nije desilo, apsolutno nikada ni u jednoj FIFI tako nešto.

Meni se ovo isto desilo, tako da sada je moguce uraditi ovako nesto :) Od tada vise ne vracam golmanu loptu.

Ok je recimo da je golman promašio loptu. To razumem, ajde, mada bih opet popizdeo. Nego, ja držim šut, znači, hoću da je ispuca iz prve, a on je propusti i krene da trči za njom. Nije prvi put da mi se to desilo, ali je prvi put da je ušla u mrežu, pre bi uspeo da je stigne, pa ispuca iz okreta. Problem je što igrač ne radi ono što sam ja pritisnuo. Ne da nije uspeo, jer je loš, nego nije ni probao, i uradio nešto potpuno drugo.
Koje je dugme za propuštanje lopte? Nešto ne verujem, ali ko zna, možda sam to pritisnuo slučajno, mada, kao što rekoh, nije prvi put da se to desi.

za propustanje lopte ti je finese shot, nesto ne radis kako treba, nisam imao takav problem a imam 60+ sati fife 13 iza sebe...

Poslednja izmena:
Mozda je golman stajao na pogresnoj nozi... ne moze slabijom da ispuca! :d

Da i ja iznesem problem za koji jos uvek nemam resenje...Imam orginal i cesto mi se desava da izgubim kontrolu nad igracem kojeg vodim.Radi mi samo RS i u tih par sekundi "ludila" ne radi ni jedno ostalo dugme...nece da doda,sutne,nabaci.Imam Logitech F710 i nove baterije u njemu.Ima li neko slican problem?
Isto se desavalo i u demo-u...:wall:

Poslednja izmena:
Imam i ja isti joypad i ponekad imam isti problem, u raznim igrama, tako da nije do igre same. najverovatnije nesto zaklanja signal, zato najbolje koristi onaj produzni kabl i preko njega prijemnik postavi blize mestu gde drzis joypad dok igras i gledaj da ga nista ne zaklanja.

Da i ja iznesem problem za koji jos uvek nemam resenje...Imam orginal i cesto mi se desava da izgubim kontrolu nad igracem kojeg vodim.Radi mi samo RS i u tih par sekundi "ludila" ne radi ni jedno ostalo dugme...nece da doda,sutne,nabaci.Imam Logitech F710 i nove baterije u njemu.Ima li neko slican problem?

Ja imam slican problem. Doduse na Dual Shock 3 povezan usb kablom na komp, uvek mi se desava da bek igrac sam od sebe otrci u aut, kontrole mi ne reaguju uopste u tih par sekundi. Jednom na utakmici se ovo desi

Ja sam ranije igrao sa njim, ali mi se to stalno dogadjalo, on stalno ima problema sa vezom, na kraju sam sedeo pored recievera, al ni to ne pomaze previse. Onda sam digo ruke od njega i uzeo xBox wirelles kontrolere za pc i oni rade perfektno.

Nazad
Vrh Dno