***, treba biti te srece!
Da se ja pitam, ja bih ga prodao!![]()
Samo?! Ocekivao sam minimum 60k da mozes da dobijes...
Kako si krenuo sve pare ces potrositi na pakete pa ces posle kukati!![]()
Kako cu sad slatko da vam razbijem idilu...
Pojavio se neki offline c*ack by skidrou, kazu da igra radi ali je izbaceno brdo stvari. JA nisam ni igru skinuo, tako da ne mogu da testiram. Anyone?
Daaamn, naseo sam na fejk torent kao *****. Ipak nema za sada validnog leka.
Ja bas danas gledao, nisam nasao nijednog trenera... a i ne secam se da je bilo trenera koji imaju tu opciju. Treneri imaju samo foru da dodaju neki % na passing, defending, shooting, itd. A menadzeri imaju tu foru sa ugovorima ali oni imaju samo +3%.Kupovanje fitnesa je bacanje para. Na svakoj poziciji po dva igrača i rotirajte ih posle svake utakmice. Što se tiče ugovora najisplativije ih je nabavljati preko trade-a, osim preko vikenda kad su skuplji. I koristite onu foru koju sam ranije naveo sa skupljanjem trenera koji daju bonus na contracte, doduše to tek kada formirate jednu ekipu, pošto za to treba dosta investiranja...
Ja bas danas gledao, nisam nasao nijednog trenera... a i ne secam se da je bilo trenera koji imaju tu opciju. Treneri imaju samo foru da dodaju neki % na passing, defending, shooting, itd. A menadzeri imaju tu foru sa ugovorima ali oni imaju samo +3%.
Ceo dan mi ne rade serveri...jel' i kod vas isti slučaj?
Rade ovih dana na serverima jer imaju dosta problema sa korisnicima ciji su nalozi lock-ovani za onu WebApp... ja sam jedan od njih.
A sto se menadzera tice, nisam znao da to tako moze. Valjda to samo ide na onog menadzera koga stavis kao glavnog, tj onda vazi samo npr 3%. Sta da drzim Fergusona, Vengera, Leva, itd. u klubu zbog ugovora...
Rade ovih dana na serverima jer imaju dosta problema sa korisnicima ciji su nalozi lock-ovani za onu WebApp... ja sam jedan od njih.
A sto se menadzera tice, nisam znao da to tako moze. Valjda to samo ide na onog menadzera koga stavis kao glavnog, tj onda vazi samo npr 3%. Sta da drzim Fergusona, Vengera, Leva, itd. u klubu zbog ugovora...
Super, to uopste nisam znao... Pretpostavljam da isto vazi i za one trenere? Mogu da dodam 2-3 koji imaju po 15% za npr passing, shooting?
Prilikom trazenja protivnika, pronadje ga i samo ostane u areni pred pocetak utakmice bez IKAKVE mogucnosit da se vratis u glani meni, iskljucis igru... samo alt f4. :S: I tako sto puta... krajnje frustrirajuce. Sto bi jos i bilo u redu da ja ne igram lepo zavaljen u kauc na velikom televizoru sa bezicnim dzojpedom, znaci, moram da nosim u krevet i tastaturu sa sobom.
.
A kakva je fora sa onim crnim slicicama u UT?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari