Šta je novo?

FIFA 11

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Gde gledam, plljunuti Riise :d :)

Pa ti zumiraj kameru šta da ti kažem, ovo je tele kamera na max zoom out, meni je bitnije da imam pregled igre a ne da razgledam igrače. Pretpostavlja se da umeš da razaznaješ igrače. A što se tiče svetla, uvek se možeš igrati sa brightnessom i kontrastom u igri, ja ništa nisam dirao tu.

Evo, pogledaj screenshotove, ovo je default kamera i može još da se zumira ako želiš a evo ti i Riise u krupnom planu, problem je što EA neće da dozvoli veće rezolucije pa je pitanje imaju li ove sličice smisla uopšte :)

Prilozi

• Roma1.jpg
    Roma1.jpg
    15.4 KB · Pregleda: 43
  • Riise1.jpg
    Riise1.jpg
    26.6 KB · Pregleda: 39
  • Riise2.jpg
    Riise2.jpg
    21.9 KB · Pregleda: 43
Da, u cemu je tu fora i sta je tu relevantno i tacno :) Sumnjam na ovaj Planet ruter, sa USB modemom sam mogao da igram PES 2010 cesto bez problema.. I jos sam platio za to go*no, olosi, 1400 dinara za najbedniji paket na svetu.

Mozda treba da pootvaras portove ili da podesis dmz mod?

Zahvaljujem :) Izbegavam da se igram sa ovakvim stvarima, ali probacu nesto..

Samo da javim da sam uspeo da DMZ-ujem PS3, ali nisam primetio nikakvo poboljsanje u online igranju, barem u pes-u, da ne gusimo o tome vise ovu temu, zahvaljujem na savetima, ako bude jos nesto trebalo pitacu u pes ili nekoj drugoj temi :)

Kad budeš hteo da igraš online sa svetom kako mu dolikuje, javi mi se da ti ostavim igru na par dana ;)

Samo da javim da sam uspeo da DMZ-ujem PS3, ali nisam primetio nikakvo poboljsanje u online igranju, barem u pes-u, da ne gusimo o tome vise ovu temu, zahvaljujem na savetima, ako bude jos nesto trebalo pitacu u pes ili nekoj drugoj temi :)

Nista, onda je do PES-a, ocajan je net code, ocigledno...:(

Aj da ne krivim samo PES, istina je da je ovaj moj internet paket najgori moguci, i ovaj ruter mi je malo sumnjiv. Imao sam skroz dobru partiju sa jednim englezom, skoro bez ikakvog laga, tako da ko zna kakav je net kod ovih drugih s kojima sam igrao, da li skidaju torente dok igraju, mozda igraju na wireless-u i slicno, i jos dodas na to moj spori net.. Duplirace mi Orion protok sad u ponedeljak valjda, pa da vidim ima li nekih promena sa 2Mb/192kbit.

Protok ti nije problem, ping je bitan, a to ti je verovatno ok... Ne verujem da je problem u ruteru, ako si stavio ps3 u dmz mod. Odigraj vise partija, pa vidi. Sa ostalim igrama nisi imao problema, zar ne?

Aj da ne krivim samo PES, istina je da je ovaj moj internet paket najgori moguci, i ovaj ruter mi je malo sumnjiv. Imao sam skroz dobru partiju sa jednim englezom, skoro bez ikakvog laga, tako da ko zna kakav je net kod ovih drugih s kojima sam igrao, da li skidaju torente dok igraju, mozda igraju na wireless-u i slicno, i jos dodas na to moj spori net.. Duplirace mi Orion protok sad u ponedeljak valjda, pa da vidim ima li nekih promena sa 2Mb/192kbit.

Sezam duplira net?

Otkad imam ovaj ruter igrao sam samo jos BC2 online, a tu nisam imao problema, osim problema sa samom igrom i njenim serverima..
Ping nemam pojma kakav je, svaki rezultat na Speed i Ping test-u je drugaciji..

@ Ceaser

Ma gde duplira, nego ima ona promo akcija da ti dupliraju net na 6 meseci za dzabe..

Malo me je 'utesilo' to sto je u Irskoj recimo ladno gora situacija nego kod nas, placaju 25 eura za 2Mb/256kbit... ko bi rekao.

Jaka nam uteha...

Kod nas trenutno ima dosta dobrih ponuda za net, samo sto nije sve dostupno svima i ne postoji prava konkurencija, ali resice se i to...

Ako neko igra PS3 verziju FIFE, slobodno se javite da odigramo koji mec, smorise me stranci :)

Mogao bi i Ivan konačno da doda malo takmičarskog žara u svoje FIFA iskustvo :p

Meni i dalje niko ne odgovori, da li se moze nekako nabaviti Creation Centar bez originala ili downloada sa Live, tj PSN???

Ne može, treba ti online pass code

Nazad
Vrh Dno