Šta je novo?

FIFA 11

nadam se da ce uzeti fazon koji koriste u ultimate team sistemu, odnosno da bude slicno onome sto je u world cup igrici bilo.
ako ne, uvek mozes svratiti na moj sajt, bice prvih mesec dana turnira dok ljudi ne nabave igru kad vec ne volis ligasko takmicenje :)
inace. postoji u fifi opcija za kreiranje internih liga + kupova ali nigde gde sam igrao to nije zazivelo kako valja i uvek se izbegavalo.

Poslednja izmena:
Naamloos-1.jpg

LOL
10 igraca Arsenala, di je 11i?

We Are10 :laugh:

Poslednja izmena:
cepanje.gif

Otišao do WCa :)

Stari problem FIFE sa učitavanjem sa diska, na svu sreću traje 2-3 sekunde pre početka meča. Naravno, ne svaki put.

Isto kao i do sad, nista novo.

Pazi fifa gameplay je jedno 300 god ispred pesa ali brate realno boje grafika je bas out dated :)
Razumem da ce neki reci bitan je gejmplej ali posle 3-4 god zar je toliko tesko da porade na grafici.

Grafika mi nije toliko bitna, i dan danas mogu da igram PES6 bez problema... :)

Uostalom šta očekivati od Kurira nego jeftine provokacije i gomilu lupetanja :p

Poslednja izmena od urednika:
Odigraj jednom tu FIFU makar da ima smisla što se ovako blamiraš kao japanski fanboy.

Dobre su te fore iz Kurira gde izostavljaš Be a Goalkeeper mode, more realistic passing engine a potenciraš ono što ti prvi gledaš kad uzmeš da igraš fudbal :cigar:

Naravno da su oduševljeni time kad nisu navikli da to dobiju od FIFE. Nema šta da ih oduševljava u gameplayu kad znaju da je to odradjeno savršeno.

Novine u igri je ono što ljude iznenadi. Zato su ljudi i oduševljeni kad PES konačno dobije nešto što miriše na prosečan gameplay i još ga onako sočno hajpuje sa frazama tipa "engineered for tripple rainbow flick" :d

A ovaj bolid što uporedjuje odbranu je sjajan, nemam reči - sve je objasnio :)

Poslednja izmena:
Sto ja :d Pa samo prenosim sta je njima najbolji deo igre :) I onda ti takve opise uzimas za ozbiljno i gadjas me sa metacritic ocenama :)

A po čemu se on razlikuje od tebe kad je najbitnija stvar kod tebe to što "PES ima dušu"? Ups, ja zaboravio, pa i ti si novinar :d

Neka ocenjuje po grafici, šta se brineš, takvim će PES onda dobiti 98% jer sabija FIFU ;)

Problem je što metacritic uzima prosek svih relevantnih medija, dakle i onih gde se ocenjivanje igrica malo ozbiljnije shvata i tu zapravo PES i gubi priču jer od takvih novina dobije po 60, 70% max :)

Dobro, odosmo u bespotrebni off-topic.

Besmisleno je da neko ko odbija čak i da proba neku igru ostavlja 3-4 posta po strani.

Neka nije novinar Kurira, ali se ponaša kao dotični, big deal :)

Poslednja izmena:
lol, ponasa :d

Pa da, ima dusu.. nemoj da ti je krivo jer nema mesta za dusu na Fifinom disku :D

U pravu si, nema ovu next-gen PES dušu zbog koje je gomila ljudi i prešla na FIFU već dušu starog dobrog PESa. Više prostora od old-gen PES duše ti i ne treba ;)

A sad ajd sjaši sa teme igre (pardon, SERIJALA) koju u životu nisi ubacio na disk jer postaje dosadno.

Poslednja izmena:
Fino igra komp(konzola :))

[YOUTUBE]mPNjTa4mo6k[/YOUTUBE]

Moram da priznam da sam malo pod gasom dok pišem ovaj post, ali me ovaj lik ngubod16 sa videom FIFA 11 v PES 2011 pt1 defensive AI oduševio.

Vrh Dno