Šta je novo?

FIFA 11

U demou nikad nisu najnoviji transferi, ko zna koji je to build, a sigurno ce biti sve kako treba u full verziji.

I ne samo to, nego prvog dana kada izadje igra bude update za sve one transfere koji se odrade do 13. septembra.

Fin je demo jako.

Probao sam oba demo-a jutros . I kao sto je bio slucaj sa prethodnih par izdanja , FIFA je i dalje par svetlosnih godina ispred PES-a .

Be a goalkeeper mod mi se dosta svidja , iako mi je Kaka zabio nekih 50 golova :) . Posto su mi '' klan '' ( tj. Clubs ) utakmice u FIFA 2009/2010 bila glavna okupacija , jedva cekam da vidim kako ce to ispasti 11vs11 online .

Jos se dvoumim da li da budem , CAM kao do sada , ili da se oprobam u golmanskim vodama :D .

Igra mi nekako izgleda i fludinije nego pre . Pasovi i sutevi su nekako prirodniji . Drago mi je sto ce ''ping-pong'' pasovi biti izbaceni . Skok igra takodje izgleda da je unapredjena .

Kako se izvode penali ? Odigrao sam nekih 10 utakmica i imao sam 0 penala pa ne znam :d... Da li se izvode kao u FIFA 2010 ili FIFA WC ?

Ljudi,kako da demo igram preko flasha?Znaci,probao sam da prebacim onaj folder content na flash i kada sam u dashbord-u,nema nicega.Taj isti folder sam narezao na disk i radi,ali preko flasha nikako.Ne znam sta da radim.Moze odgovor na PM

Ljudi,kako da demo igram preko flasha?Znaci,probao sam da prebacim onaj folder content na flash i kada sam u dashbord-u,nema nicega.Taj isti folder sam narezao na disk i radi,ali preko flasha nikako.Ne znam sta da radim.Moze odgovor na PM

I mene ovo interesuje.

Kako kažu, FIFA11 PC verzija bi trebala da bude dosta slična FIFI10 sa PS3, nisam probao pa da mogu da potvrdim.

Ja sam probao vrlo kratko, to je to otprilike...

FIFA 11 za konzole je sa novim promenama otisla nekoliko bitnih koraka dalje u odnosu na tu verziju, ali dobro je da je na PC-u bar nesto normalno konacno izaslo.

PS: cekamo tvoje utiske, Vladimire :)

Mah, od mene neće biti nekih opširnih utisaka po pitanju FIFE, sa njom se već protekle 4 igrice zna na čemu smo. Znam kako rade, znam da osnovu čuvaju i samo je nadogradjuju, zato je i postala dosadna za testiranje, nema šok sistema :)

Pa sta ima veze, sto da je preterano menjaju, kad je dobra, dovoljni su tweakovi :)

a demo je, svaki je imao probleme koji kasnije budu ispravljeni. Zato me i nervira što obe kompanije pošalju raniji build za demo a igra izlazi za 15 dana.

A i ako ne budu ispravljeni izadje patch čim se nešto utvrdi kao ogroman exploit (crabwalk u FIFI09 recimo).

Fifa ladno ove godine bolja od pesa.Igrah demo dva sata i svaka cast EA.A ti Vlado mogao bi da sredis Partizan i Zvezdu u igru kad vec nema reprezentacije :)

Težak posao Miloše, licence čine svoje a prodaja ovde je jako slaba da bi mi bili interesantni EAju... :(

Retko šta je ovde zaista novo, ali jeste nova kompilacija driblinga... Šteta što ne postoji neki jeftin način da se snimaju utakmice online :(

Bilo bi im u interesu barem da imaju timove koji igra LŠ

Slažem se ali njihovo pravilo poslovanja kaže da moraju da imaju FIFPro licence ako žele da ubace neki klub. Jedini izuzetak do sada je bila Holandija pa je i ona regulisana za FIFU10.

Poslednja izmena:
Isprobao demo upravo.

Zaključak: centaršutevi se vratili, igra glavom bombonica, dodavanje zakomplikovano taman koliko treba, radovanje nikad veselije nego sada (vidi link ispod i ne, nemam pojma kako sam to uradio :d), a konačno se neko setio da ubaci i gradaciju prilikom sprinta pa tako za one koji imaju sprint na R2 ne moraju uvek trčati punom brzinom jer ista zavisi od toga koliko jako držite R2.

A da, blesavo radovanje: http://www.easportsfootball.co.uk/media/play/video/36463818

Jedino što me brine jesu dueli, bojim se da će snagatori previše silovati igru. I još uvek nisam isprobao slobodnjake kako valja ali biće vremena i za to.

I naravoučenije: **** onog ko pravi AI za legendary. OK, kapiram da treba da bude baja, ali nema smisla da bude nepobediv ako povede :d

Odigrah i ja nekoliko utakmica.
Za sada sam zadovoljan, dodavanja su zeznutija, ostalo je manje-vise isto.
I dalje je ostala retardirana basketaska animacija za kretanje u odbrani.

buahahahahah briši post dok može :D :D :D

edit: e da, to sam zaboravio da napomenem, šutevi sa distance su mi jako mlaki... možda za nijansu bolji od FIFE09 ali gori čak i od FIFE10. FIFU WC neću ni da spominjem. Nadam se da će to regulisati.

Poslednja izmena:
Jel se ovo default dobacivanje u demou najcesce koristi medj' ljudima?

Dobacivanje? Dodavanje na X ili šta?

Pa da..

To je default. Samo nisam siguran pošto nema nekih ocena na kojima se uveliko bazira finalna verzija da li uopšte ima pro pass sistema i drugih dodataka. Ono što vidim to je da u poredjenju sa starijim igrama mnogo teže ide dodavanje na prvu sa igračima koji nisu tog profila.

Ali, najiskrenije, nijedan demo osim za WC me nije kupio 100%. Ovaj mi se svidja čisto zato što nagoveštava da će ponovo moći da se igra glavom na nešto redovnijoj bazi.

Nazad
Vrh Dno