Šta je novo?

FIFA '10

Ista Fifa 10!

@kicba
Taj intro video je mator barem jedno dve nedelje.

Evo novih filmića

Neka dva holanđana pikaju fucu i nešto žlabraju. Pa ko razume holandski ...

Part 1
Part 2

Prikaz menija i igrača

Kicba sat vremena posle FIFE WC:

Ova FIFA je sr***e! FIFA09 zakon :d

btw, priča se da će u FIFI11 ubaciti slajdere za gameplay preko kojih će biti moguće editovati postojeći gameplay pa ćete tako moći da dodate recimo "malo više jačine za šut" ili da smanjite "uspešnost golmana u 1na1" i sl. - idealno za sve one kojima i dlaka smeta :)

btw, priča se da će u FIFI11 ubaciti slajdere za gameplay preko kojih će biti moguće editovati postojeći gameplay pa ćete tako moći da dodate recimo "malo više jačine za šut" ili da smanjite "uspešnost golmana u 1na1" i sl. - idealno za sve one kojima i dlaka smeta :)

Odnosno - sto bismo se mi mucili i optimizovali, neka se igraci snalaze :).

Dal neko zna kad ce demo da se pojavi?

Bilo bi odlicno da ubace slidere,pa ko sta voli arkadu ili sim.U NBA 2K10 sam napravio idealan slider set,sa vrlo realisticnim gameplay.:)

Odnosno - sto bismo se mi mucili i optimizovali, neka se igraci snalaze .

Odnosno, onaj ko hoće next-gen PES, eto mu arkada preset, onaj ko hoće simulaciju, eto mu pa nek podešava slajdere :p

Iskreno, po meni je to dobar potez jer drugačije se FIFA igra kada je upoznaješ i kada je poznaješ. Kada je "saznaš" tačno osećaš šta bi bilo bolje da je drugačije i sa ovim slajderima to i možeš uraditi i to bez ikakvih patcheva koje treba čekati da neko izbaci. Još ako to ostave i za online, divota :)

Poslednja izmena:
Mene nervira sve u Fifi 10 PC, PES2010 PC je ovaj put pojeo Fifu10 PC!!!

E moj Cvele... :)

Cisto da pitam kako je igrati FIFU online, jer stabilnije nego kod PESa?

Ne znam kako je kod PES-a, ali sa 1025\128 Kb\s radi odlicno na xboxu.

Takodje. Toliko je stabilno da mozes igrati i sa ljudima "preko bare" i opet imati manji lag nego u 50% utakmica na PESu. Jedino ako si na NAT2 konekciji a nemas DMZ imas malo gimnastike oko otvaranja portova ali kada to sredis, stvarno je iskustvo identicno onom sa offline. Stavise, primetio sam da pojedini sitni bugovi postoje samo u offline utakmicama :)

Dok nisam igrao FIFU 09 online nisam ni znao sta znaci igrati utakmice "bez laga" i cak sam bio ubedjen da bolje od standardnih PES6 utakmica tesko da moze sa nasim vezama, ali eto, moze :)

Ako zelis da se uveris kako to ide online, mozemo da se dogovorimo da svratis do mene posle 13tog kad mi prodju ispiti ;)

Poslednja izmena:
Priča se, priča da demo dolazi :)
Neki kažu sutra, a neki prekosutra. Ipak mislim da je realnije da će biti sredinom sledeće nedelje.
Videćemo...

Evo nekih novosti u vezi FIFA serijala za ovu godinu

FIFA 11

(From Wikipedia, the free encyclopedia)

FIFA 11 (also known as FIFA Soccer 11 in North America) is the 19th title in Electronic Arts' FIFA series of football video games. Developed by EA Canada, it will be published by Electronic Arts worldwide under the EA Sports label. It will be released in September 2010. Israel and Serbia will be featured in the game for the first time and the UEFA Champions League will also be featured in the game. The game will be compatible with PlayStation Move. The game is currently 45% complete. It will be the first game of the series not to be released on PlayStation 2 since FIFA 2000.

Wikipedia, sjajan izbor za gluposti :)

Isuvise je rano da se prica o licencama pouzdano tako da ne nasedajte na provokacije, jos uvek se ne zna hoce li ruska liga biti potvrdjena za next-gen a kamoli da se zna nesto o novim licencama za reperezentacije u igri koja je bila i ostace klupska jos neko duze vreme :)

U prevodu, raspitacu se ponovo oko svega pa vam javljam kad i ako dobijem odgovor (za javnost)

Stavio da se skida.. Wladimire, ovo rade isti ljudi kao Fifu, odnosno kao i sledecu Fifu, ili sta.. sta da zakljucim na osnovu ovog demoa?

Attack 76, Mid 78, Def 78, 4.5 zvezdice, nismo losi :).
Sama igra nije losa na prvi pogled(dovoljno je izmenjena u odnosu na Fifu 10), svidja mi se sto su meniji PES-ovski i sto su treneri odlicno odradjeni.

Poslednja izmena:
Wladimire, ovo rade isti ljudi kao Fifu, odnosno kao i sledecu Fifu, ili sta.. sta da zakljucim na osnovu ovog demoa?

Ne bih znao reći. Po onim snimcima koje sam video pre demoa rekao bih da je igra u suštini ono što FIFA i jeste ali za neke detaljnije analize ipak bih morao da isprobam igru, a pošto sam upravo otišao za SD, do srede nema ništa od mojih utisaka :d

Da li se to meni cini, ili je grafika nesto mutnija u odnosu na Fifu 10 ?

Jos mutnija od vec mutne FIFE? :)

Nazad
Vrh Dno