suppa™
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 25.06.2009
- Poena
- 169
Evo ga još jedan QweQwe 😀
Stvarno ne znam sta si htjeo reci jer nisam upoznat sa terminom QweQwe?
Qwe kao pitanje?
E ljudi, konto sam da igram manager mode ali iz najnize engleske lige pa imam pitanje da li se iko sjeca kada je igro postoji li onaj play off koji se igra na kraju sezone izmedju 4-7 pozicije kao u rl? Jer mi se ucinilo da sam jednom vidio da iz league two je samo jedna ekipa presla u one ili mi se to ipak ucinilo.
Ma jok, još jedan koji igra na xboxu pa ne može online :d
Mislim da ne postoji taj play-off, gadno su uradili manager ove godine. Kapiram da će na tome najviše poraditi za FIFU11.
Mislim da postoji play-off za niže engleske lige. Znam sigurno da postoji za Championship, ali ako si sasvim solidan igrač nemoraš da strahuješ da ćeš biti u poziciji da se boriš u play-off utakmici za ulazak u viši rang takmičenja.
Inače MM je tolika katastofa da ti se smuči igranje, ali je ipak bolje odrađen nego prošle godine.
Evo nekoliko saveta za MM:
- Prvo isključi Autosave, jer se igra ukucava nakon završene utakmice pre MoTM
skina
- Gledaj da što pre unaprediš fitness, negotiation i scout level do 10
- Najbolje skautske destinacije su Južna Amerika i Evropa
- Skauti sa levelom 10 dovlače super igrače za "tepsiju ribe"
- Pazi da ne preteraš sa kupovinom ekipa bi trebalo da ima 27-30 igrača
- Forma igrača je urađena bog zna kako. Neobaziri se previše na nju sem kod napadača. Ako nisu "u zelenom" dešavaće se da promašuju zicere i šutiraju ko babe.
Pa ti onda otpusti Jesus Navasa, ionako je nebitan igrač :d
A Chelsea nisu ništa posebno napucali, Drogbu digli na OVR 88 što i zaslužuje. A do FIFE11 Ivanović ako ovako nastavi biće 100% napucan na 82 OVR najmanje
🙂
Navas ide na doboš a pojačaču negotiatora i skauta, jer to do sad nisam radio
Napokon jedan konkretan video u vezi WC 2010
http://gdc.gamespot.com/video/6253272/
@goxy
što nisi lepo napisao kakvu formaciju i taktiku koristiš pa da vidimo kako da ti pomognemo oko izbora igrača.
Nažalost zbog obaveza oko posla i ćerkice, nisam u mogućnosti da napišem jedan duži post u vezi manager moda, Ali obećavam sam sebi da ću sa vama podeliti svoja zapažanja vezana za taktike, formacije, igrače i ostalo u MM. Pozz svima
Napokon jedan konkretan video u vezi WC 2010
http://gdc.gamespot.com/video/6253272/
@goxy
što nisi lepo napisao kakvu formaciju i taktiku koristiš pa da vidimo kako da ti pomognemo oko izbora igrača.
Nažalost zbog obaveza oko posla i ćerkice, nisam u mogućnosti da napišem jedan duži post u vezi manager moda, Ali obećavam sam sebi da ću sa vama podeliti svoja zapažanja vezana za taktike, formacije, igrače i ostalo u MM. Pozz svima
Kupi B. Mendyja iz Hull Cityja ili Fritza iz Werdera za desnog beka. A za krilo vidi uzmi Eliu ili Pitroipu iz HSVa ili Podolskog iz Kolna.
Parker ako je onaj iz West Hama ti je slab za CDMa, bolje uzmi nekog Borowskog, Etuhua ili tako nešto.

Zato imaš u opcijama da izabereš loptu i zato ja uvek za svaki slučaj držim narandžastu u slučaju da pada sneg.
Ako ja na običnom CRTu vidim tu loptu normalno i to na max zoom out ne vidim što bi tebi to bio problem - ne vidim što bi se bela lopta videla bolje od narandžaste kad je sunce 🙂

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari