Šta je novo?

FIFA '10

Ja sam jedan gol dao sa Del Pierom, drugog se ne sećam, ima na yt-u snimaka takvih golova.

šta se dešava sa zimskim transfers updateom. reklu su 24 februar, a još uvek ni traga ni glasa

Da, ali po USA vremenu tako da očekuj patch noćas. I biće u formi download latest updates a ne kao patch kad upališ igru pa je "obavezan".

Vidiš to nisam znao. Thanx

[YOUTUBE]x0XSIo1ZCeo[/YOUTUBE]

Hjerpseth nastavlja da se sprda sa online igračima na xboxu :d

Mnogo lepsih golova ima za Fifu 09. Ovi su mi svi nekako isti.

Kako je moglo da bude lepših golova u FIFI09 kada jedva da si mogao da daš gol van 16m a da nije slobodnjak?

Pa nije samo lepota fudbala u golovima van 16m.
U ovom snimku a i u vecina Fifa 10 snimaka, golovi su lobovi neki. 80% snimaka je tako. Reci da nije?

Gde su neki "normalni" voleji, makazice, golovi glavom... U Fifi 10 (snimcima) toga ni nema.

Pa ovaj Hjerpseth uvek takve golove daje, i u FIFI09 i u FIFI10 uvek su mu se akcije tako završavale - u njegovim snimcima je lepota kako dolazi do situacija za šut a ne šutevi, to je manje više rutina.

***, da PS3 ima neki fraps sistem za snimanje možda bi se nagledali i lepših golova, ovako moramo da trpimo manjinu sa HDTV karticama.

U svakom slučaju, glupo je i porediti FIFU09 gde su bila kašnjenja u kontroli lopte od pola sekunde pa si sve morao unapred da igraš i FIFU10.

Da li je bitno kakvi su golovi i sutevi, kad ti mozes na komandu da posaljes saigraca da trci uz aut liniju, i mozes da nacrtas kako ce izgledati korner ;) (ocigledan trol je ocigledan :D :p)

Sličnu (i debilniju) komandu imaš i u PESu ali dobro, ne očekujem od vikend igrača da poznaju više od toga da kocka služi za šut a X za dodavanje :)

A što se tiče crtanja kornera, fala bogu da možeš da nacrtaš kretanje igrača ako želiš - igramo simulaciju a ne arkadu. I da te iznenadim, možeš i kod slobodnih udaraca isto nacrtati kretanje igrača. Prošlo je vreme fudbala sa automata :)

Poslednja izmena:
Ocito nisi ni pogledao ijedan snimak :)
Moj savet pre nego sto nesto postujes bar pregledaj par snimaka boljih na YT naravno ne svakoga
ko okaci video.

Aj dokazi mi da nije onako kao sto sam rekao. Okaci mi nekoliko snimaka sa youtuba.

A ti meni okači nekoliko snimaka FIFE09 gde neko ne šutira lobove? :)

Da mozes da naredis igracu kako da se krecu npr pri slobodnjacima i sl. Ali to je valjda sve pod planiranjem akcije. Zar ne?

@kicba
Pa da si pogledao i ovaj snimak sto je wladymeer postovao video bi da je mnogo golova na snimku
dato iz driblinga i sprdnje sa protivnikom. Pa bar u FIFI mozes dati gol kakav pozelis dok se u PES-u cela igra svodi na trci sa jednim igracem daj for pusti brzo trcanje zalomi i sutiraj. Ako ne das gol lopta ce se bar odbiti na tvog igraca i dati opet gol.

Mada nije da FIFA nema mane ima ih dosta.
Npr wladymeer-e zasto je finese shoot tako mocan? :)
Najezim se kada vidim da se 90% situacija pred golom resi ovim sutem :)

Pa naravno da sam pogledao, i ne svidjaju mi se.Mnogo su mi nerealni nekako i ne divim se tome.Nisam ja jedini kojima se ne svidja Fifa 10. Ima nas pun ku... koji kazu da je Fifa 09 bolja, na Fifinom oficijalnom forumu.

Pogledajte ovu realnost i ove golove:

http://www.youtube.com/watch?v=vGJ9_RRsSgc

Pogledajte ovde kako lopta nekako ima svoju tezinu kao prava, za razliku od Fife 10.

http://www.youtube.com/watch?v=HnL3NLt1mWQ

Evo ima i ovde lepih golova:

http://www.youtube.com/watch?v=n7riC-_dbh0&feature=response_watch

Koliko je teze okrenuti se i uraditi nesto sa loptom, a ne kao u Fifi 10 skoro trenutno se okrenes i sta god hoces trenutno uradis sa loptom.

Zakljucak:

Meni se realnost svidja!

@kicba: Golove postignute protiv CPUa neću komentarisati mada i tamo ima lobova i to onih najtipičnijih. A za ovaj prvi video pročitaj šta kaže u komentaru:

I tried to focus more on passing and especially shooting... I wanted to do it a bit diffferently this time.

Dakle, baja snima svaku svoju utakmicu i pravi kolaže kakve poželi pri čemu. Uz to, sve šuteve koje je na onom snimku dao van 16 dao je sa C. Ronaldom i Rooneyem i to protiv Valdesa i Reine. A zašto nije šutirao sa nekim ko ima long shots od 80-90? Zato što u FIFI09 nisi ni mogao da daš gol sa tim igračima osim slučajno. Ta promena uz poboljšano kretanje je najveći napredak FIFE10.

FIFA09 je imala loše kretanje i nije bilo prostora za perverzije koje sada radi. Ali pošto još nisam upoznao ikoga ko je u stanju da i izbliza ponovi ovo šta on radi mislim da je glupo pričati na osnovu golova takvog igrača. To što je njemu sad interesantno da daje golove na bag pasivnog ofsajda kad igra 2na2, to je njegova zanimacija. FIFA09 je igrao 1na1 isključivo.

Evo ti snimak golova iz akcije (izuzev dva): http://www.youtube.com/watch?v=5veKHq0YQS0

zasto je finese shoot tako mocan?

Šta znam, snimci koje gledaš su sa najjačim igračima u igri koji imaju izuzetno dobre ocene i za curve i za finish i za shot power pa ako ih ostaviš 1na1 sa golmanom znaš i sam šta ti sledi :). Ali recimo sa igračima koji su OVR 85 (Drogba je npr 88 OVR) i niže imaš čiste prilike koje prolaze pored gola. Uglavnom dosta zavisi od toga da li imaš idealnu poziciju ili je neko uz tebe ili ti je lopta na pogrešnoj nozi. Probaj finese shot levom nogom sa dešnjakom pa mi onda reci jel i dalje tako "moćan" :)

Poslednja izmena:
Vladimire jedno pitanje. Da li su tebi ovi golovi koje sam ja gore okacio (3 klipa) lepsi nego bilo koji klip u Fifi 10? Meni jesu.

Poslednja izmena:
Nisu jer samo sa Rooneyem, C. Ronaldom i Gerrardom možeš zabijati takve golove. Već sa Tottijem bude problema da postigneš tako nešto. A oni famozni slobodnjaci po zemlji oko živog zida dok se živi zid nije mogao pomerati i da ne govorim. Ili oni legendarni napuni through ball do kraja sa pola terena a Torres će već sve sam da odradi :)

Jedino što meni iz FIFE09 nedostaje jesu centaršutevi. Mada, kada malo bolje razmislim, možda su bili na granici da budu arkadni ako naučiš da ih koristiš a ovi su opet možda i previše neprecizni.

Meni je FIFA10 korak napred. Ne možda veliki koliko bi želeli ali celokupan dojam je pozitivniji od FIFE09.

Poslednja izmena:
Ma dobro, pošto je FIFA World Cup obično za "široke narodne mase" to znači da će biti malo arkadniji, čak ga i ne radi ista grupa producenata - tek kad krenu najave za FIFA11 onda možemo pričati ozbiljno o gameplayu a FIFA WC će biti poligon za testiranje šta valja a šta ne.

Simpatičan mi je izlet golmana kod onog promašaja, pošto se to dešavalo u FIFI09 a na FIFI10 toga uopšte nema, biće da je za osnovu gameplaya uzet FIFA09 pošto vidm i da su centaršutevi sličniji toj verziji nego ovoj trenutnoj.

Poslednja izmena:
Danas sam okacio na youtube svoja prva 3 klipa da vidim kako izgleda. Snimano je telefonom.Ocajni su snimci.

Dakle u narednih nekoliko dana kacicu klipove kako ubijam protivnike u Fifi 10 sa slabim klubovima.Igram na Legendary podrazumeva se.

Ovo danas je bila cista proba, 2:0 protiv Chelsea,ubuduce bice sve preko 5:0. Posle ovoga (cim prebacim sa telefona) okacicu protiv Manchester UTD-a 5:0 (realno je trebalo da bude 10:0). Uskoro sledi sa Realom,Barcelonom,Liverpulom,Arsenalom,itd...... Pa ko hoce neka gleda :D

http://www.youtube.com/watch?v=wghFuaEU1SE
http://www.youtube.com/watch?v=PZGy5CpBxpI
http://www.youtube.com/watch?v=3PBpVR0Rbek

Zašto ne uploaduješ lepo snimke na easports u pravom kvalitetu, skineš ih odatle i staviš na yt, lepo bi se sve videlo.

Zato što igra pirate na xboxu :)

Samo zbog toga. Inace bih veoma rado uploadovao na EA Servere.

E ljudi, konto sam da igram manager mode ali iz najnize engleske lige pa imam pitanje da li se iko sjeca kada je igro postoji li onaj play off koji se igra na kraju sezone izmedju 4-7 pozicije kao u rl? Jer mi se ucinilo da sam jednom vidio da iz league two je samo jedna ekipa presla u one ili mi se to ipak ucinilo.

Evo ga još jedan QweQwe :D

Nazad
Vrh Dno