Šta je novo?

FIFA '10

Možda im serveri nešto ne rade, ne znam, ja sam iz prve preuzeo facu :)

Nego, jesi me ti dodao na PSN skoro?

Ko mi posle večerašnjih utakmica sa Ivanom bude rekao da gol van 16 nije moguć i da je lopta kao balon priliko šuta neka ide da pogleda Essienov gol protiv Barse - e pa isti takav mi je zabio Ivan u poslednjem meču :d

Ko mi posle večerašnjih utakmica sa Ivanom bude rekao da gol van 16 nije moguć i da je lopta kao balon priliko šuta neka ide da pogleda Essienov gol protiv Barse - e pa isti takav mi je zabio Ivan u poslednjem meču :d

Baci link, na koji gol mislis?

[YOUTUBE]NRlfBMY1ANI[/YOUTUBE]

Ovaj - identična putanja samo što nije bio volej nego sam mu pustio prostor - i da šutnuo je desnom :D

Pocetak sa tim golom je bio jako lep, ali je jadno kad znas da sledi siguran pakao :).

Lep je gol :)

Nego koje dugme da pritisnem da mi ne izlece sam golman?

*** jako mi je dosadno da igram protiv kompa.

2x trougao - ali time ne možeš da vratiš golmana već samo da ga zaustaviš da ne izleće dalje.

Ako ti je frka za igranje sa kompom, a ti kupi PS3 pa dodji kod mene na ligu :d

Pa iskreno, ako ne srede nesto da i dalje mogu pirati online preko xboxa, moracu da razmisljam o kupovini ps3 tamo sledece godine. Posto sad oko nove godine uzimam neki LCD 37" ;)

Ima li nekih novosti za Fifa World Cup 2010?

A možda je zbog Božića :)

Ako ima nekoga ko igra FIFU online na PS3 evo jednog linka koji vam može biti zanimljiv.

U pitanju je ex-YU online liga za FIFU i od 18.januara kreće treća sezona. Trenutno imamo ~36 prijavljenih pa ako ste zainteresovani za utakmice gde nećete svaki put igrati protiv Reala i Chelseaja i Barse u krug, prijavite se na ovoj temi:

http://www.gvosh.bb.rs/forum/index.php?topic=403.msg5401#msg5401

Poslednja izmena:
Nakon odigranih par utakmica,mogu reci da mi se vise svidja od PES-a,iako je grafika na PES-u bolja,gameplay je dosta bolji na FIFI.Sudjenje je 100 puta bolje nego na pes-u,nekako mi je zanimljivije igrati fifu nego pes sada.Fifu nikad nisam voleo,prosli deo nisam ni igrao,ali sad mi se cini da je fifa konacno presisala pes.

^To je verovatno samo da bi više unapredio svog VP-a, sumnjam da i u full utakmicama igra na pro-u ;)

Lakše se budže ocene na semi-pro a ionako taj ceo BAP ima smisla kada igraš protivi živih protivnika makar 5na5. Ja imam jedno 150 utakmica u BAPu od toga su 100 sigurno online i to je tek super kad naučiš svoju poziciju i igraš u skladu sa njom.

Ja bih ovu Fifu 11 ili Fifu World Cup voleo da vidim sa nekom sjajnom grafikom. Makar stavili igru i na 2-3 dvd-a pa da se instalira na hard itd... Grafika je losa u odnosu na pes, dno.

To će se desiti onda kada od'ebu XBOX - nemaju mesta na DVD disku za grafičke zanimacije nažalost. Da je blu-ray u pitanju druga bi priča bila.

Pa zato i kazem, da stave igru:
Za xbox 360 na 2-3 dvd-a, pa da se igra instalira na hard.
Za PS3 jedan BlueRay disk.

Ovog momka znaju ljudi sa FIFE09, evo nastavio sa kompilacijama i u FIFI10:

[YOUTUBE]5veKHq0YQS0[/YOUTUBE]

Za one koji nisu igrali i ovo im izgleda lako - nije ni izbliza kao što izgleda. I ne samo to, nego nije ni ovoliko efikasno što i njegov skor od 135W i 138L govori u prilog tome :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno