Šta je novo?

Fifa 07?

BuNnY_nIsH

Slavan
Učlanjen(a)
05.10.2005
Poena
320
Ima li kakvih nagovestaja????

Kao i obicno, stize pocetkom jeseni.

.....

e ***, aj malo ranije.... :)

Koga uopste zanima budjava FIFA koja se nije promenila u zadnjih 5 verzija :D

hehe, kao i mene naravno.......

Чекај да Звезда уђе у лигу првака, па да нас виде и у игри !

U tom slucaju mogu da cekam i do sledece godine novu fifu samo da nas ubace u igru

Igrao sam ja svaku verziju. Mogli bi da pauziraju godinu-dve i konacno naprave igru koja ce da lici na nesto.

Agilni je napisao(la):
Znaci nisi je igrao od "flipera 2002." kao i većina koji pljuju.

Naravno da jesam. Igrao sam sve fife od 97 pa na ovamo pa mislim da sam dovoljno upucen da dam ocenu kvaliteta :)

Ja sam igrao WC2006 i težak krš... Težak.
Zbog toga me FIFA07 praktično i ne interesuje, sumnjam da će uspeti da naprave veći pomak.

A ovi što čekaju CZ u LŠ, pa jedino u igri će i moći da je vide tamo :D

Poslednja izmena:
Zna li se bar mesec izlaska 2007-ice?
A za Zvezdu,bice u LS ne samo u igrici,prolazimo sigurno Milan:)

kUdtiHaEX je napisao(la):
Koga uopste zanima budjava FIFA koja se nije promenila u zadnjih 5 verzija :D
I mene. :)
Ali me zato PES uopste ne interesuje. :p

Poslednja izmena:
pro evolution je zakon brate ali ima problema nece da mi igra umrezeno pokusavam izbacuje mi da ikucam neku sifru a ja ukucam moju sifru moj nick ili tako neshto i nece ako neko zna nek mi odgovori na [email protected]

www.exxtreme3d.co.yu je napisao(la):
Neverovatno ali istinito, EA Sports su najavili da ce igra FIFA 07 izaci tokom septembra 2006. Razvojni tim EA Canada radi i na ovom nastavku.

Znaci eto nove FIFA-e vec u septembru.:eyebrows:

stize ali da li je igrati...

FIFA u septembru PES6 takodje,pa da vidimo koja igra će biti omiljenija medju igračima.... Ja dajem glas za PES:banana:

Ima li Meridian Super Lige u ovogodisnjem izdanju?

Igra izlazi pocetkom oktobra a sto se meridian superlige tice... cisto sumnjam!

iskreno... fifa je ruzna igra, sa losom animacijom igraca, arkadna suvise zaa moj ukus, lopta kao da je od papira, svaki superstar je ujedno u igri i superheroj kakve ocene i mogucnosti ima, golovi se lako daju... golmani sluze za ukras...

da li ce se nesto promeniti? ne... zato jer EA ne zna da napravi postenu sportsku simulaciju, ali tu se ogranicavam na naslove kao sto su NFL, jer ga nisam igrao i NHL seriju koja mi je skroz ok...

ceo svet igra pes(we), ujedno ja nisam cuo nijednog fudbalera, koji zna kako treba da izgleda fudbal kad vec ima ljudi koji ne znaju da kaze da je igrao fifu...

ako se neko seca, nasi "plavi" momci se trosili na we toliko da je stankovic poludeo u nemackoj i razbio dzoj :D sigurno mu nije prvi :D

a meridijan super lige ce biti kad se u nasem fudbalu bude zaradjivalo kao u svetskom i kada nesto u doticnom zaista i uradimo...zznaci kad nasi entuzijastni naprave patch...
cekam fifu ko lanjski sneg...

Poslednja izmena:
29. septembar 2006 izlazi verzija za PC, za xbox 360 negde pocetkom novembra. Jedina razlika u odnosu na Fifu 2006 je u aktuelnim transferima i malo sminke, engine isti i dalje losije od bilo kog PES-a. Ali Fifa za Xbox 360 - potpuno druga prica. Nova grafika, novi engine, sam vrh,. Ovo Vazi i za ostale sportske simulacije ukljucujuci i PES. Preporuka za Pc fudbal fanove: Pro Evolution Soccer + Superpatch i Bog da vas vidi. E sad sto se Liga tiche, jedina novostu u odnosu na proslu Fifu je cela Ruska liga, a u rest of world ce biti neki argentinski klubovi isl... Nema nasih, razloge ne znam, ali kad mogu da stave Poljsku ligu mogli su i nasu, jer je u savkom slucaju bolja od poljske a i belgijske. Ali to je EU, kad budemo tamo bice nas i u Fifi, negde 2020.

Poslednja izmena:
Demo

Da li je neko igrao Demo. Skinuo sam sa EA Sports sajta originalni demo i prilikom instalacije imam nenormalnu stvar,da mi odbije instalaciju uz poruku da kaaaaoo nemam DirectX 9.0c,a imam ga,što je najveći problem. Instaliran i igram ostale igre sa njegovom podrškom,čak me šalje na Microsoft-ov sajt da skinem novu verziju,skinuo sam i tu verziju i opet ništa. Zato i pitam da li je neko igrao,i da li je imao neki sličan problem...

Nazad
Vrh Dno