gluuuuupoooost
E ova FIFA je baš krš,dao sam joj još malo ''fore'' i koliko je god igrao sve mi je sve gora i gora. Prvi utisak da je možda malo bolja od prethodnika je totalno pala u vodu.
Sad mi se čini da je blago gluuupa,game play je očajan,ni jednom ni da se čovek pošteno namuči,a jedine šanse za gol koje protivnik pravi su toliko nenormalne i nerealne,slobodni udarci sa nenormalnih distanci i toliko slabi a golman odraguje kao da mu je neko šutnuo sa 2m iz punog trka.Šutevi glavom sa 20-ak metara jačinom R.Carlos-ovog šuta iz free kicka.Igrači koji su sa loptom brži od metka,nek mi neko dokaže da jedan debilni defanzivac=drvo može da trči ''SA'' loptom brže od tehnički boljeg ofanzivca ili veznog,e u to ne verujem...a ovde može bilo koji,za napadače da ne pričam,prepišavaju koga god požele:wall:
i da...umro sam od smeha za promenu strane,igrač sa jenog boka okrenuk licem ka aut liniji daje dijagolu oko 60m na drugu str. tačno igraču u noge(u prevodu iz okreta). Kičma bi mu pukla 5 puta da to pokuša da uradi delimično uživo.
A kad ne mogu da pridju golu ili da bar naprave šansu onda komp pribegava malopre navedenim primerima... Glupost. I sve to world class nivou,koji world???
Retard World Class Level,ili ti RWCL:d
Tako da je misija FIFA2007 završena pre nego što je i počela.
PES rulez. još malo i eto ga.:banana: