Po povodu PhysX-a, njega vec uveliko koristi gomila plug-inova za Mayu i 3ds max, tako da sigurno nece propasti, iako ce sada svi u jedan glas da kazu kako se desktop grafichke kartice ne kupuju zbog toga...
Fizike, 3D? To, u ovom trenutku, ne može biti presudan faktor za kupovinu. Niti će biti, narednih X godina.
Ovog puta pohvala za Chinaskog za dva umerena i razumna posta. Mada mi mozda i ovo obrise jer po njemu ja nemam pravo izrazavanja na ovom forumu jer nismo istomisljenici.![]()
Tu se grdno varas. DirectX je puno veci 'brend' i utice na veliki dio ljudi tako da je sigurno bitan faktor za kupovinu. Kakva je korist od njega je sasvim druga prica.
3D stereo je trenutno mnogo veci 'brend' nego DX - posle Avatara su svi poludeli za 3D-om...
Da, brend je u ustima hordi "papagaja" koji su odgledali rip verziju na svom vga mon od 12k din:laugh:...
Mislim kakve veze ima sad avatar sa 3d gaming-om na pc-u, pa sa dx-om.... nema kljucne veze ni sa nv, jer POSTOJI ALTERNATIVA! ko da samo oni nude 3d dozivljaj, koji moze da se proba i oseti sa iz3d i naocarima od 50 dinzdi, ajd ti si i imao priliku da vidis to, mozda i da kupis, ali ovi ovdasnji sto se pale na to kao opciju koja nudi nv, za koju treba izdvojiti 500e!? mislim stvarno...
Physx čak radi bolje sa ATI karticama ...
O čemu ti nindža? :eyebrows:
Ima na forumu u nekoj temi da 5870+9800 daju bolji skor sa uključenom fizikom od 285+9800...
pa da, a fiziku radi 5870?
Daj da vidimo to cudo ?
Da 3D nije brend, AMD ne bi sada pokushavao da napravi svoju verziju "preko noci"... I ne treba ocenjivati trzishte 3D po stanju na "brdovitom Balkanu".
Imam ja jedno pitanjce, koje se namece ovako samo od sebe...
Zasto svi ljubitelji NV tehnologija (fizika, CUDA, 3D...) kojima nije bitna ni potrosnja, ni (John) cena, ni DX11, lepo ne furaju neke tri-sli GTX285 kombinacije i da ih bude bas briga i za Fermija i za ceo svet. Cenim da bi takva kombinacija bila jaca i od famozne 480 karte, imali bi monstruozno jaku masinu za naucne svrhe i zabavu, a moguce je imati je jos juce, dakle bez ikakvog cekanja i neizvesnosti. Mozda cak i za manje para...
Iskreno me zanima odgovor, nije nikakva provokacija.
Mozda nekom i nije palo na pamet, pa mu ovo i pomogne...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari