Slayer je napisao(la):ali priznaj da je lepsi osecaj kada sam skines DVD....![]()
![]()
type;
Amon_Ra je napisao(la):I da li cete uspeti da odgrebujete tu extended verziju sa sve 5.1 zvukom. Jeli Sale?
Sasa je napisao(la):hehe, mrzelo me
Decryptovao sam fajlove na hard, i eno ih stoje
Sacekace da nadjem malo vremena.
Mislim, pogledao sam sad i tu extended, prosirio gradivo i sad mi ne treba nista vise, cekam svetski trgovinski centar
Pozdrav!
p.s. sarkazam, obzirom da tamo neki ****** traze od PJ da promeni naziv drugog dela LOTR.
Cineman je napisao(la):Ne mogu ti opisati koliko je lep osećaj. Znajući da ćeš ti odraditi taj film u DivX-u, a ne neki ko zna koji tiponja, koji to postavi na netu sa nekim svojima natpisima, i ko zna čime. Lepo ovako, uzmes DVD, izripujes, i polako radiš posao koji već treba da se uradi!!!
Ma ono uživancija, čovečeeboom
![]()
Slayer je napisao(la):ohoho, ljudi mi vec veruju, a na forumu sam tek nekih godinu dana....cccc. A sta bi sa onim "Don't talt/trust to strangers"???
Okupljanje ti je bilo sada u ovu sredu!!!Shumaher je napisao(la):Poz
Pa mozhda bi bilo bolje tri ,shta kazhete ,
kad ce biti sastanak benchmarkovca u Ns voleo bih da dodjem
Cineman je napisao(la):Bilo bi previše da je na 3 diska, morate dvaput da ustajete sa fotelje ili kreveta![]()
Cineman je napisao(la):Bilo bi previše da je na 3 diska, morate dvaput da ustajete sa fotelje ili kreveta
Na 2 diska sa AC3 zvukom, ispašće odlično...
Tokom sledeće nedelje očekujte da sve bude usklađeno i naštelovano!!!
pa ti bi trebao da budes majstor za toCineman je napisao(la):Ljudi, samo da vam javim da mi sutra stize DVD LOTR extended. Do tada kada budem proveravao ovaj thread, hteo bih da se usaglasite oko jedne stvari. Da li da radim LOTR na 2 ili na 3 diska. Da li da radim sa MP3 ili AC3 zvukom...
Toliko od mene,
vidimo se sutra...
Cineman je napisao(la):Ja sam verziju od 171 min. radio na 2 diska, i ako su mi neki govorili da zbog kvaliteta slike bilo dobro na 3 diska, ali to je previše.
Znači ovako, Lord of the Rings: Fellowship of the Ring - Extended Version, biće na 2 diska sa varijabilnim MP3 zvukom. Biće Engleski i Srpski titl...
Kada to završim, ko hoće da mu donesem master, pa posle neka on reže ostalima, ko bude hteo?!?
Cineman je napisao(la):Ja sam verziju od 171 min. radio na 2 diska, i ako su mi neki govorili da zbog kvaliteta slike bilo dobro na 3 diska, ali to je previše.
Znači ovako, Lord of the Rings: Fellowship of the Ring - Extended Version, biće na 2 diska sa varijabilnim MP3 zvukom. Biće Engleski i Srpski titl...
Kada to završim, ko hoće da mu donesem master, pa posle neka on reže ostalima, ko bude hteo?!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari