Šta je novo?

Fellowship of the ring - Extended edition

Inace, mislio si na "IVTC Frame-offset"???

I da li cete uspeti da odgrebujete tu extended verziju sa sve 5.1 zvukom. Jeli Sale?

ja cu rado skinuti, ali mi niko ne da DVD!!!

Već imate gotovu verziju od 200 min. da nađete u BG. Doduše je MP3 zvuk, ali...

Pozdrav, Cineman

P.S. Zamisli, Cineman zna šta je to IVTC Frame-offset!!! :D :D
Valjda se moraju znati osnovne stvari u bilo kojem zanatu :)

ali priznaj da je lepsi osecaj kada sam skines DVD....:D :D :cool: type;

Slayer je napisao(la):
ali priznaj da je lepsi osecaj kada sam skines DVD....:D :D :cool: type;

Ne mogu ti opisati koliko je lep osećaj. Znajući da ćeš ti odraditi taj film u DivX-u, a ne neki ko zna koji tiponja, koji to postavi na netu sa nekim svojima natpisima, i ko zna čime. Lepo ovako, uzmes DVD, izripujes, i polako radiš posao koji već treba da se uradi!!! :D

Ma ono uživancija, čovečee :D boom ;)

Amon_Ra je napisao(la):
I da li cete uspeti da odgrebujete tu extended verziju sa sve 5.1 zvukom. Jeli Sale?

hehe, mrzelo me
Decryptovao sam fajlove na hard, i eno ih stoje :)

Sacekace da nadjem malo vremena.
Mislim, pogledao sam sad i tu extended, prosirio gradivo i sad mi ne treba nista vise, cekam svetski trgovinski centar :)

Pozdrav!

p.s. sarkazam, obzirom da tamo neki ****** traze od PJ da promeni naziv drugog dela LOTR.

Sasa je napisao(la):
hehe, mrzelo me
Decryptovao sam fajlove na hard, i eno ih stoje :)

Sacekace da nadjem malo vremena.
Mislim, pogledao sam sad i tu extended, prosirio gradivo i sad mi ne treba nista vise, cekam svetski trgovinski centar :)

Pozdrav!

p.s. sarkazam, obzirom da tamo neki ****** traze od PJ da promeni naziv drugog dela LOTR.

I sad' ti je naravno cim da odes do Slayera da nam to sve lepo prebaci na DivX sa sve 5.1 zvukom. Ajde nemo' da si cava :)

Cineman je napisao(la):
Ne mogu ti opisati koliko je lep osećaj. Znajući da ćeš ti odraditi taj film u DivX-u, a ne neki ko zna koji tiponja, koji to postavi na netu sa nekim svojima natpisima, i ko zna čime. Lepo ovako, uzmes DVD, izripujes, i polako radiš posao koji već treba da se uradi!!! :D

Ma ono uživancija, čovečee :D boom ;)

ohoho, ljudi mi vec veruju, a na forumu sam tek nekih godinu dana....cccc. A sta bi sa onim "Don't talt/trust to strangers"???

Slayer je napisao(la):
ohoho, ljudi mi vec veruju, a na forumu sam tek nekih godinu dana....cccc. A sta bi sa onim "Don't talt/trust to strangers"???

Aaa, ajd malkice promeni ovu tvoju rečenicu :D
Sorry, ali nisam baš razuemo ovu tvoju rečenicu!!!

"Znajući da ćeš ti odraditi taj film u DivX-u, a ne neki ko zna koji tiponja, koji to postavi na netu sa nekim svojima natpisima, i ko zna čime."

Na ovo sam mislio......a onaj engleski deo posta je malko gramaticki neispravan, ali morao je da s ubaci u kontekst..:)

OK, ja ću u ponedeljak da pokupim tu produženu verziju pa ću da odradim sa 5.1 zvukom. Kažite mi samo da li da radim film na 2 ili na 3 diska. Što se mene tiče može i 2. Na vama je da kažete!!!!

Razmislite...

Pa tri

Poz

Pa mozhda bi bilo bolje tri ,shta kazhete ,
kad ce biti sastanak benchmarkovca u Ns voleo bih da dodjem

Re: Pa tri

Shumaher je napisao(la):
Poz

Pa mozhda bi bilo bolje tri ,shta kazhete ,
kad ce biti sastanak benchmarkovca u Ns voleo bih da dodjem
Okupljanje ti je bilo sada u ovu sredu!!!

Znači, za sada jedan glas za 3 diska, 'ajmo ljudi...
Dalje...

Dva diska je sasvim dovoljno.....belive me!!

I ja bih radije 2 diska

Bilo bi previše da je na 3 diska, morate dvaput da ustajete sa fotelje ili kreveta :D
Na 2 diska sa AC3 zvukom, ispašće odlično...

Tokom sledeće nedelje očekujte da sve bude usklađeno i naštelovano!!!

Cineman je napisao(la):
Bilo bi previše da je na 3 diska, morate dvaput da ustajete sa fotelje ili kreveta :D

Eeeee... debeljuco... :D

A ispasce dobro zato sto ga dekoduje P4!?? :D :D Ajde cuti bolje da ne bih svima rekao kakvu si glupost odvalio..

Zar ne bi bio bolji kvalitet da je na 3 cd-a? Nego kada sredis tu kompresiju - javi. :)

Cineman je napisao(la):
Na 2 diska sa AC3 zvukom, ispašće odlično...

Tokom sledeće nedelje očekujte da sve bude usklađeno i naštelovano!!!

*****i to sa AC3 zvukom. To uradi za Sasu, a nama daj obican Joint STereo.....jebote pa moja zvucna je PUNOLETNA!! Nema ni A od AC3 podrske.....

BTW, bilo bi bolje na 3 diska ali bice maltene isti k.... na dva diska kompresija ce biti oko 950, i jos ako se radi u 3 pass-a, ima da bude mnoooogo dobro.....RIGHT???

Ljudi, samo da vam javim da mi sutra stize DVD LOTR extended. Do tada kada budem proveravao ovaj thread, hteo bih da se usaglasite oko jedne stvari. Da li da radim LOTR na 2 ili na 3 diska. Da li da radim sa MP3 ili AC3 zvukom...

Toliko od mene,
vidimo se sutra...

Ako bi razlika u kvalitetu filma bila primetna onda po meni ima potrebe raditi ga na 3 cd-a, u suprotnom uradi ga na 2. Zuk uradi da bude 5.1

Radi na 2 diska, jer nije bas neka razlika na tu duzinu......majke mi :D :D

I radi mp3 zvuk, to ja bar mislim vecini odgovara.....

Cineman je napisao(la):
Ljudi, samo da vam javim da mi sutra stize DVD LOTR extended. Do tada kada budem proveravao ovaj thread, hteo bih da se usaglasite oko jedne stvari. Da li da radim LOTR na 2 ili na 3 diska. Da li da radim sa MP3 ili AC3 zvukom...

Toliko od mene,
vidimo se sutra...
pa ti bi trebao da budes majstor za to :) ja sam za 3 diska ako je bolji kvalitet filma

Ja sam verziju od 171 min. radio na 2 diska, i ako su mi neki govorili da zbog kvaliteta slike bilo dobro na 3 diska, ali to je previše.

Znači ovako, Lord of the Rings: Fellowship of the Ring - Extended Version, biće na 2 diska sa varijabilnim MP3 zvukom. Biće Engleski i Srpski titl...

Kada to završim, ko hoće da mu donesem master, pa posle neka on reže ostalima, ko bude hteo?!?

Cineman je napisao(la):
Ja sam verziju od 171 min. radio na 2 diska, i ako su mi neki govorili da zbog kvaliteta slike bilo dobro na 3 diska, ali to je previše.

Znači ovako, Lord of the Rings: Fellowship of the Ring - Extended Version, biće na 2 diska sa varijabilnim MP3 zvukom. Biće Engleski i Srpski titl...

Kada to završim, ko hoće da mu donesem master, pa posle neka on reže ostalima, ko bude hteo?!?

Bitan je 5.1 zvuk, ostalo manje-vise. Dakle hocemo 5.1 bre! :)

Mozes doci i do mene pa da srezemo to, naravno neka se jos neko javi, mozemo se o svemu dogovoriti.

Cineman je napisao(la):

Jooj ljudi zar opeth!!! Ajde ako svi hoce AC3 zvuk, udri AC3 a meni ako ti nije tesko daj DVD pa cu ja sam uraditi. A ako odlucis da ipak radish u MP3 formatu, nemoj raditi variable jer nije bas najbolji, nego ga odradi u 2 pass-a....

Pošto se vi ne možete dogovoriti, onda ćemo ovako:

Napraviću 2 verzije Lord of the Rings, znači, možete birati da li ćete sa MP3 zvukom (2 diska), i sa AC3 zvukom (najverovatnije 3 diska, ali možda bude i na 2)!!!

To je to...

Amone, javi mi se na pm, da se dogovorimo oko preuzimanja filma!!!

Vrh Dno