Prvo ti ne smeta da siris negativne predrasude (niko ti se ne smeje zato sto je blago zabrinjavajuce), a onda ne valjaju. Nesto ovde does not compute.
Ne smeta mi da kazme da je zemlja ravna ... To mi nije negativna predrasuda to je predrasuda za glupe ljude ...
. Zasto si uopste postavljao, mozda si se osecao usamljeno medju gomilom “fejsbucana” pa si hteo da dokazes da ima vas jos... nema predaje!
Postavljao sam zbog jednog topica u podforumu Internet prezentacije i programi
gde je neko reko da citiram kolko me secanje sluzi : 98% OVOG foruma koristi facebook.
E ZATO SAM POSTAVIO anketu.
Ako ne verujes da je zbog toga nece mi biti problem da ti nadjem taj topic i taj post da vidis...
NEMA PREDAJE (sta ti to znaci nemam pojma al eto i ti si , pa aj i ja da stavim)
Mislim, ajde napravi molim te anketu koliko ljudi ima aftermarket kuler, jel bi tih (recimo) 50% moglo da se preslika na stanje u srbiji? Na benchmarku se okuplja specifican sloj ljudi, zaljubljenika u tehnologiju, entuzijasti... Takvi rezultati su validni pokazatelj u okviru jedne socijalne grupe i podkulture.
Stanje u Srbiji je da Vecina slusa GrandSHOW....
ZAbole me za vecinu u Srbiji.Daleko bilo da me to zanima
Zasto sam postavio ovde tu anketu u kojoj je ucestvovao Benchmark populacija.
Procitaj jos jednom topic pogotovu prvu stranu, ako ti ne vude jasno zasto je ova anketa samo clanova bencha idealna , citiracu ti postove koji su me naterali da je postavim
Da se ne mucis HINT :"naprednije i one koji koriste fejsbuk"
Ne osudjujem ja tebe sto ne koristis fejsbuk, naravno. Ali mi se cini da to radis iz pogresnih razloga. Postujem, sve dok neko takav mene kao korisnika ne diskriminise.
E bas tu gresis....
Ne treba mi razlog da nesto NE BIH KORISTIO.
Facebook nije nesto default daleko bilo da jeste, pa da mi treba razlog da ga ne koristim.
JA NEMAM razloga da GA KORISTIM.
Znaci meni ne treba razlog da ga ne koristim ...
Vec jednostavno nedostatak razloga da koristim poor excuse for social life je dovoljan zasto tamo nemam profil.
Na primer :
Koji je razlog zasto ja imam kompjuter star 5-6 godina ? mnogo glupo pitanje
KOji je razlog zasto nemam profil na LAST.FMu
Ja jednostavno nemam razlog/potrebu da imam noviji kompjuterom i profilmo na LASTFMu i zato nisam kupovao, znaci ne treba mi razlog da nesto ne bih imao, dovoljan je NEDOSTATAK Razloga/potrebe za necim.