Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (scrypt)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo je zez što skok od 50% tom liku donosi profit od 60 BTCa a vi ovde ne priznajete ništa ispod 2000%

FTC ima svoj trend pumpa koji potraje i po dve-tri nedelje tako da tu samo treba biti pametan kada izaci!

Ljudi opusteno. Kad krene btc i ltc krenuce i ovo. Ja sam svojevreno hteo sa Zeljkom da se kladim i da je pristao bila bi to epska opklada. On je tvrdio da ce ftc da pukne a ja sam govorio da ce pre doci do cene od 1$ nego sto ce puci. Hteo sam da se kladim u 1000 ftc-a. Mesec dana kasnije ftc je vredeo astronomskih 1.2$. Nije nemoguce da cena skoci 10-15x. Pa 10x ja prognoziram i za ltc pa nista. Sve je to ok racunica.
Jedina je razlika sto ftc-a imam jedva malo vise nego ltc-a tako da me za ovaj novcic bas briga.

Stvar je sledeca, na coinmarketcap-u je FTC na 23.mestu a treba medju prvih 5 u peaku...lako je izracunati koliko ce ga napumpati :)

secam se te opklade...ovaj put ide na 2$ ladno!

Poslednja izmena:
Toliko je propao da mu nema povratka na neku ozbiljniju cenu, samo lud bi tu ulozio pare. Uredu da je pao i zadrzao se na 0,0002, pa da cekamo pump na recimo 0,0007. Ali da skoci sa 0,00007 na 0,0007 to je vec jako jako tesko, negde izgubis negde dobijes. Mada je vise onih sto gube, zato se rigovi i prodaju masovno.

Pa ima vece sanse nego onaj prevarantski maxcoin.

@saj

ima ima!!!

tako su govorili i kada je bio 0.00001, da umire, da ce ga ugasiti sa btc-e i otisao na 0.000220!!!

ljudi ga kupuju, pre nekih mesec dana je lik kupio sa 120 btc-a jako mnogo FTC-a, mozda slucajno kliknuo :D

To je vjerovatno isti lik koji je prosle godine pokupovao skoro sav ftc :DUntitled.jpg

Poslednja izmena:
Ne znam koliko ce da mu pomogne ali da mu odmogne ne moze. Ovo je ocajnicki pokusaj da vrate neke minere.

Pa jedino neko za 1000 BTC da otkupi velik deo FTC i kad se pojave mineri da krene da pumpa... to je ejdino resenje...

Nisam pametan i dalje je na scrypti, to se moze desiti posle pumpa, ja tako vidim, mozda gresim.

Ma ftc je promenom bloka odavno postao neprofitabilan za kopanje a ima solidnu mrezu i diff mu raste. Dosta ljudi ga solo kopaju tako da bih rekao da ce biti dobar.

Poslednja izmena:
To uskoro moze biti posle pumpa ali kontam da ce se gpu rudari vratiti na ftc promenom algo-a. Ljudi uglavnom znaju sta rade ne verujem da stihijski rade.

hahah cist scam forkovan na 51% centralizacijom, kakav je to crypto coin gde ga par ljudi 100% kontrolisu (centralizovana kontrola blockchain-a), manite se corava posla ako imate sacekajte taj mali pump i istresite :)

Pa dobro poznato je da ga ne volis ali cu te demantovati ovako...novi trend odredjenih valuta. Verujem da ce za par godina biti valuta koje kontrolisu firme i bice vezane za akcije tih firmi. Sony, samsung i drugi vec odavno posmatraju ovo sve a to ce biti pravi centralizovani sistemi. Ovde ce tek biti promena.

Au brate, ala ste vi prsli...Posluzio je svrsi i sad je napusten od onih koji su ga koristili da otmu sto vise BTC-a. Kao i mnoge druge valute. Da li ce se vratiti? Ko zna, ista verovatnoca kao i za bilo koji drugi, kako bi rekao moj drugar 50% su sanse. Ili ce se vratiti, ili nece :)

koji je ovo uopste algoritam, nekih mesec dana nisam pratio desavanja

Jel uspeo neko da sinhronizuje ovo cudo, zapuca se na manje od pola i tu stoji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno