Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (scrypt)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja kupio nesto sitno po 0.00008 i prodje mi sell na 0.00014900. Kako uvijek na sitno dobro ubodem a kad idem na krupno onda potonem :D

dobro si to odradio...na sitno se i moze ubosti lepo...svaka cast

majku mu
0.00007
Volume: 71378 FTC / 5 BTC
Server Time: 07.06.14 03:05

Ode FTC u bunar, ne treba ga ni gledati vise, do pre 10-ak dana neko je odrzavao cenu, ici ce ovo dosta nize....

hehehe mozda ako uvedu ltc pa moze jos da ljosne dole, na mintpalu vidim nema ga u ltc marketu

ma feder ce kao i do sada da najavi skok btc-a i ltc-a, cete vidite...znaci, dok god ne padne na 0.00001 i ne krene gore nema nista od skoka btc-a....tako je bilo i ranije i sada ce!!!

ftc bug.jpg

Al' sam se iznenadio veceras kad sam se ulogovao na cryptsy. Provalim da odjedom imam dosta vise estimate btc-a i onda vidim ovaj but. Malo preko 647 ftc je skoro 1.5 btc :D

Ma carevi, otisli su 1000 koraka napred u odnosu na bilo koji alt...ja kazem da ovo ide jako gore ali jako!!!

nisam citao sta je linkovao nesic ,ali toliko si siguran u to ? toliko da se sada natovaris ftc om ?

pa napravili su ATM za FTC sto je super i ispred drugih altova. Community odlican, 3.coin po pojavljivanju, ima vec i tradiciju, pozicije u odnosu na druge altove ogromne...ceka se momentum samo :)

ajde da aminujemo to jednim pivom onda :) odo do friza

Ma carevi, otisli su 1000 koraka napred u odnosu na bilo koji alt...ja kazem da ovo ide jako gore ali jako!!!

Hebes mi sve, toliko si bio istrajan u cuvanju steka i opusteno ali opusteno siguran da ce ftc da doceka svoj trenutak da si zasluzio da se omastis.

Svaka cast, ovakvog torbarenja nema ni kod sajbera, izdominirao si :D

Puno srece svima, po meni je to najveci promasaj u najavi.

Hahaha, ma jako malo imam, preteklo od ranije. Za ove pare ga necu prodavati sigurno jer ne vredi nista, neka propadne slobodno.

Toliko je propao da mu nema povratka na neku ozbiljniju cenu, samo lud bi tu ulozio pare. Uredu da je pao i zadrzao se na 0,0002, pa da cekamo pump na recimo 0,0007. Ali da skoci sa 0,00007 na 0,0007 to je vec jako jako tesko, negde izgubis negde dobijes. Mada je vise onih sto gube, zato se rigovi i prodaju masovno.

@saj

ima ima!!!

tako su govorili i kada je bio 0.00001, da umire, da ce ga ugasiti sa btc-e i otisao na 0.000220!!!

ljudi ga kupuju, pre nekih mesec dana je lik kupio sa 120 btc-a jako mnogo FTC-a, mozda slucajno kliknuo :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno