Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (scrypt)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
gde kopate ftc? na kom poolu osim coinotrona, ne primaju nove korisnike?

hvala, tamo se i registrovah :)

Poslednja izmena:
ftc pump pocinje, bar mislim

edit false alarm

Poslednja izmena:
onako solidno, dok je velika isplativost, posle me bole brige :p

Bilo bi super da se poveca isplativost FTC-a da malo rastereti LTC mrezu da ne odemo na 3000 do NG :D.

Pa super, upumpaj ti stotinak btc-a i onda nema frke :)
Isplativost ce uvek biti negde na granici isplativosti ltc-a, nekada malo veca, nekada malo manja ali uvek prati ltc. Neko se svojski trudi da ostane tako.

Ja mislim da ce ovo uskoro da pukne, BTC vec danima ne moze da pretera 1050 na stampu koji je po meni jedini realan jer tu mozes da unovcis kopanje, voleo bih da gresim ali posle proslog vikenda gde se videlo kako brzo sve moze da se sroza ako kitovi to hoce. Videcemo sta ce biti pred bozic ali......

Ako krene BTC da puca, bice siguran samo $..., sve je prenaduvano, i LTC

Nisam bas siguran da ce btc da puca. Jeste da su cene visoke ali sto i da ne budu takve? Svesni smo i da ce biti jos vece. Problem je u nama sto smo navikli da skupljamo mrvice s poda pa nam sad sve izgleda previsoko. F**k that!

Ja mislim da ce ovo uskoro da pukne, BTC vec danima ne moze da pretera 1050 na stampu koji je po meni jedini realan jer tu mozes da unovcis kopanje, voleo bih da gresim ali posle proslog vikenda gde se videlo kako brzo sve moze da se sroza ako kitovi to hoce. Videcemo sta ce biti pred bozic ali......

U startu si pogrešio :) stigao je na 1100$
Nadam se da i u ostatku prognoze grešiš :p

Ortak i ja mineujemo u smislu da grejemo kucu sa tim, 250khash sve ukupno, koliko treba otprilike GiveMeCoins-u da isplati nesto. Pise tamo da estimate oko 4 coina dnevno treba da bude, znaci 24h, sa cim vi mineujete :D?

Imam radeon 4870 negde u ormaru. Da li da se patim da je ubacujem u mašinu tj. hoće li uspeti nešto FTCa da izrudari?

Imam radeon 4870 negde u ormaru. Da li da se patim da je ubacujem u mašinu tj. hoće li uspeti nešto FTCa da izrudari?

Nemoj da se maltretiras bolje je prodaj i uzmi nesto iz serije 5, ta grafika se greje ko luda i trosi dosta struje. Pritom nesto smesno mozes da iskopas.....

Još jedno pitanje pošto sam nov... Kako da ubacim pare u celu priču? Recimo da hoću da kupim FTC za 100€, kako tih 100€ da ubacim u opticaj? Nigde nisam našao da može sa Paypala ili Skrilla da se uplati.
Unapred hvala na odgovoru.

Edit: Ja ipak ne mogu da prodajem. Ako neko zeli da proda FTC u vrednosti 100e neka se javi Salvante-u. Eventualno mogu da vam budem posrednik ako se ne poznajete.

Poslednja izmena:
Razmisljam se da iskopam recimo oko 100 FTC da se nadju. Razmisljam, kada litecoin previse tezak za kopanje, deo snage ce se sliti na drugi alt i tad bi vrednost FTC mogla da skoci. Ili da samo kupim 100 kom na BTC? Sta kazete?

Poslednja izmena:
Za dva dana. Trenutno ja isplativije kopanje FTC, ali šta znam...nisam pametan...glup sam

Poslednja izmena:
pa ne znam ili kopaj ili kupi, ali racunaj da dobijas 25% manje ftc-a od onog sto bi trebalo,
ma najbolje da kupis, a ltc kopaj i cuvaj

sta meni masina ima da ne bude podesena ako od snage koju imam dobijam 24% manje nego sto bi trebalo

Presao sam sa LTC na FTC barem na kratko, pa me zanima jel FTC moze da se mijenja samo za BTC?

mozes i za druge, na bter cini mi se ili na craptsy ako ima

hvala, tamo se i registrovah :)

Jesu li ti ista podesavanja za Litecoin i Feathercoin? Nikako da dobijem pravu meru za Feathercoin...jedno pokazuje na cgmineru a sasvim drugo na pool-u. Do sada sam kopao litecoin i te vrednosti su bile uglavnom uskladjene

Pa isto je sve. Samo obrati paznju, mozda si ltc kopa pps a ftc rbpps ili sta vec pa ti se zato kao ne uklapaju cifre.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno