Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (scrypt)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cim poraste diff, kapaci ko nasi politicari preletaci odma prelete :)
Normalno da confirmacije idu sporo kad niko ne kopa, eto zasto shit coini treba da zveknu

Da li neko zna dobar PPS pool za feathercoin, cesto menjam pool-ove i ne svidjaju mi se PPLNS zbog wormup-a?

idi na Coinotron on je RBPPS, ali dosta brzo idu blokovi jer ima dosta minera, a sad konfirmacije nije bitno da li su za 2 sata ili 4, nece ti coini pobeci, cim u startu nije invalid blok nece ni postati invalid. Oni jos najpostenije rade FTC, ostali muljaju jako.

+1 za coinotron,kopam FTC kod njih nekih 2 meseca i nikakvih problema nije bilo,prezadovoljan sam :)

Probao sam vec Coinotron, ali mi za vreme za koje sam radio mining cinilo da mi ne isplati dovoljno.

Poslednja izmena:
Isplati ti dovoljno, veruj nam na rec. Tu i tamo uleti po koji orphan ali vredi kopati tamo FTC kada je isplativost 20-250% veca nego za LTC. To bi bio neki minimum. Na Orphane ode 5-10% tako da to imaj u vidu, zato i kazem da isplativost mora biti veca bar 20% od LTC da bi kopao jer je kopanje LTC na litecoinpool.org 5-8% bolje nego na coinotronu. Coinotron je generalno OK i vazi za pouzdan pool, a za FTC mislim da je najbolji.

Dobar je coinotron za kopanje FTC-a ali koliko sam video ne i za LTC, iako nema puno stale/reject share-ova dobija se i do 50% manje nego što bi trebalo, btw jel ima neko problem da ne može da povuče TRC sa coinotrona?

Poslednja izmena:
ajde bre ftc-u padni na 0.00087 pa da te kupim !!!

Dobar je coinotron za kopanje FTC-a ali koliko sam video ne i za LTC, iako nema puno stale/reject share-ova dobija se i do 50% manje nego što bi trebalo, btw jel ima neko problem da ne može da povuče TRC sa coinotrona?

Moze sa litecoin kopati na coinotronu. Stavis PPS i zabole te za Orphane i za pool luck, jedino sto je provizija 5% ;)

ajde bre ftc-u padni na 0.00087 pa da te kupim !!!

Ne brini, bice i toga. Posto se izgleda sveze pare slabo ulazu, samo se presipa vrednost sa jednog koina na drugi i to tako u krug. Posto BTC stagnira, morao je pasti drugi po vrednosti coin-LTC da bi razni drugi smeho-coini dobili na ceni. To sto su oni shit ili kako vec koini, ne znaci da se na njima ne moze zaraditi, naprotiv. I ne treba se vezivati posebno ni za jedan, nego stalno prebacivati na one koji su u usponu. Nije to uvek lako osetiti, posebno kod tih malih, oni nekako brze i skoce i padnu.

do sad sam uvek kada pocnem da se bavim berzom ispusio, ja kupim ono pocne momentalno da pada, ja prodam on skoci odmah da ga heeebem, sve to na sitno, sad zajedog g0vna pa sta bude, u principu ne trebas da budes mnogo vezan za novcice sto kazes i da te boli tuki da mozes da cekas da sve legne, na duze se isplati

Poslednja izmena:
izgleda nas cekaju :D , evo ga pump ? sta mislite koliki ce peak da bude

Svaki drugi dan kopanje ftc-a, još da nađemo parni isplativi coin pa da prebacujemo sa jednog na drugi :)

Pade diff sa 190 na 137, narednih 8 ipo sati, iskoristite :)

Ajmo ljudi za 15 min prelazak, pada dif sa 193.9532948 na 137.13869329293, noc je nasa :D

Gde kopate sada FTC? Ja sam kopao na fcpool.com ....no nesto im je riknulo...vidim da se smanjio broj rudara na 1/4 ....ima neko neku ideju ?

Ja na coinotronu, radi sasvim pristojno, samo sto ima 120 confirmations.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno