Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (scrypt)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E tako, krenuli su orphani... ode i ovo u k*rac.

Ma kakav k*rac, ode ovo sa jucerasnjih 0.0013 na bezmalo 0.002, skok od 50% za jedan dan! Samo napred :)

Stvarno nisam vjerovao da ce otici ovoliko visoko. Ja prodao 50 komada po 0.00128 :S:

ja 750 komada po 0.00130!! Ovo je bolesno kako poleti valuta preko noci!! Ostaje samo da se nadam da ce i ltc jedan dan ovako :S:

Nema tu mesta nervozi ovo sad nije logicno i vrlo je opasno ulagati sada. Sada je na delu logika svi kupuju i cena ide gore. Kao za BTC u aprilu, sto znaci da ce da se "prospe" samo tako. Strpljenje je ovde najbitnije. Rudariti, prodavati i nista vise. Mi smo mahom RUDARI, a ne TRGOVCI.

Izgubio si dolar : )

Dolar po dolar, sto dolara :D

Nema tu mesta nervozi ovo sad nije logicno i vrlo je opasno ulagati sada. Sada je na delu logika svi kupuju i cena ide gore. Kao za BTC u aprilu, sto znaci da ce da se "prospe" samo tako. Strpljenje je ovde najbitnije. Rudariti, prodavati i nista vise. Mi smo mahom RUDARI, a ne TRGOVCI.

U FTC sigurno necu ulagati nego samo prodajem iskopano. Bilo je i prije pumpanja FTC-a samo sto cijena nije isla ovako visoko.

sta misle ovi sa vecim zalihama, prodati sad pa cekati da se sroza?

Istovarajte se, da mi koji ga nismo kupili niti kopali, kupimo povoljno, na 0.001 makar, pa da cekamo opet da se dize :)
Moje misljenje, ako saceka ova cena dan-dva, napravice se zidina i sa jedne i sa druge strane, kao prosli put s tim da je cena isla gore. Ulozeno je dosta BTC, sad neko treba to da vrati, a zarada duplo. Ako su hteli da furaju cenu jos, mogli su bez problema, jer nije bilo nikakvog otpora, nego su stali ovde, cekaju da se zidina ponovo napravi i krenu sa istovaranjem. Par njih drzi oko 50% coina, tako da obazrivo u svakom slucaju

dok mi se sinhronizuje walet ima da ostarim, i onda ima da se istovarim hard

sta mislite na koliko ce da bude peak?

Poslednja izmena:
Na bter je zapelo na 0.00234 i mislim da ce tu i ostati neko vrijeme prije nego sto krene dole. Mada to je samo moje misljenje, mozda i grijesim.

Spram ponude i traznje lako moze biti i 0,034 samo sto je to u praksi jako tesko. Bilo bi dobro da ostane 0,02 i da ne pada ispod tog nivoa.

to da kupis, ali da prodas je na 116, sad dok prodju 100 konfirmacija ima da prodje ihihi, samo da se odrzi na ovoj ceni

Ovo je najbolji coin koji sam video majke mi. Cena tacno prati diff i to je vrhunska stvar. Videcemo samo dokle ce biti tako.
Stvarno mi je drago da se ovo desava ftc-u jer je on jedini koji stvarno nesto vredi od alt valuta najvise zahvaljujuci developerima koji se stvarno trude da promovisu coin kako dolikuje. Voleo bih da ltc ovo dozivi, da mu napumpamo diff, da mu skoci cena a ostale banana valute nek propadaju slobodno.

Kao i do sada pasce ispod 0,001 i tu ce tavoriti mesec-dva.

Smara čekanje. Šest sati je prošlo i koini nisu stigli sa jedne adrese na drugu.

Pa kad je šitkoin...čak i onaj moj kitakoin je brži...zato je dgc zakon !

Da, zakon, osim za kopanje izgleda. Difficulty mu seta samo tako.

DGC je identican shit coin ali ima najvecu podrsku autora do sad.... koja ga drzi da ne potone za sad

sta mislite dokle ce da pada ftc? mozda nazad na 0.0009?

Ja sam stavio buy order na 0.00084 :D

@GoranM : DGC jeste šitkoin, ali je do pre par dana bio skroz korektna alternativa za rudarenje, stim što mu se diff menja čini mi se na 900 blokova, pa mora malo da se obrati pažnja i na to...sad je florin nastupio, ali kod njega je diff change na 90 blokova, znači konstantno dežuranje ;)

Nemoj da mi dirate dgc, za razliku od ostalih novcica on bar ima neku alternativu i dobar je za kopanje pogotovo kad je diff 2.

ima li neko objasnjenje kako je ftc pao sa 192 na 141 a onoliki je buy order?

Ja sam gledao na BTC-E kada je pao...povuceni su BUy orderi, dosat njih svi u istom trenutku, tj. minutu. Pola njih tamo trguje botovima, nesto se dogodilo i botovi su povukli ordere. Posle je brzo palo dole... a obim trgovine je bio smesno mali. Toliko o tome.

znaci to mu je, buy order je i dale kao planina a sell je autoput, ajde sad neka padne na 0.0009

Trenutno nemoze biti vise od 0,00179 po onome kako stoji, mada za LTC je to 0,0086 pa je opet 0,027

Kako dansa sporo idu konfirmacije, poslao sam coine i putuju vec 6 sati...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno