izzy
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.02.2010
- Poena
- 415
Meni radi normalno.fc.ltcoin ne radi. Ima li neko info šta je u pitanju?
Meni radi normalno.fc.ltcoin ne radi. Ima li neko info šta je u pitanju?
Dobri su osim sto su imali par ogromnih blokova, mene smorilo to.
Od svih poolova za FTC koje sam probao, jedino na fc.ltcoin.net koji je inace obelezen kao scamerski, dobio sam i povukao(ovo doduse sa zadrskom, obicno izmedju 22 i 23 vrse transfer) tacno i precizno koliko i treba po kalkulatoru, tako da cu da prihvatim rizik i vratim rudare tamo.
Jedno prosto pitanje:
Round Estimate
16.41358269 FC
Account Balance
15.67408276 FC
Ova dva kad saberem to je sve sto sam do sad zaradio ili moze da bude vise? Ovo mi je za 6 sati rudarenja, a trebalo bi da kopam 15 na sat po kalkulatoru. Pa pitam da zbam dal da menjam pool. Ja sam na fc.altpool.com
Balance i unconfirmed su onoliko koliko si zaradio do trenutnog shera, a life paid je ono sto si poslao na ftc wallet ili na neku drugu adresu.Jedno prosto pitanje:
Round Estimate
16.41358269 FC
Account Balance
15.67408276 FC
Ova dva kad saberem to je sve sto sam do sad zaradio ili moze da bude vise? Ovo mi je za 6 sati rudarenja, a trebalo bi da kopam 15 na sat po kalkulatoru. Pa pitam da zbam dal da menjam pool. Ja sam na fc.altpool.com
Balance i unconfirmed su onoliko koliko si zaradio do trenutnog shera, a life paid je ono sto si poslao na ftc wallet ili na neku drugu adresu.
Jednostavno odes na STATS, pogledas average, podijelis 1440 sa 7, 8 minuta (koliko je trenutno potrebno za resavanje bloka) i onda puta tvoja prosjecna zarada i to ti je +- 5% za 24h.
Ma brate pricam o fc.ltcoin pool-uKad odem na stats imam podatak da imam 7500khash i da zaradjujem dnevno oko 60 na dan, ovo nema veze s vezom. A maltene prvi sam nalisti po hashrateu..
Prelazim na fc.ltcoin.net ovi poolovi nemaju veze s mozgom..
Sad vidim da je bas baksuzan ovaj fc.altpool.com, ima gomilu blokova od po milionce, dok ovaj fc.ltcoin.net max 200k..
Jos dva dana i difficulty ide skoro pa duplo .... 221.10526498697
Nema veze tu je Frei coin, pa ona njega "krljamo" 4-5-6 dana, a dotle diff za Litecoin padne, pa onda njega 4-5-6 dana, pa nazad na feather coin i tako, u krug, a ASIC mineri neka vade BTC ...
![]()
Jel ovo znači da će cifra koja se podesi za auto payout tad biti povučena? Nervira me što je payout dugme sivo-neaktivno, nemam predstavu do kada treba da kopam da bih nešto povukao.
Nema potrebe dok god moze da se iskopa vise nego btc za dan, mislim da bude oko 130-140% isplativiji od btc-aJos da vas ukaki pa da LTC vredi isto kao BTC![]()
Meni pre danasnjeg diff-a sa 2600kHs pravio 125 FTC-a, sada je mislim oko 80Moze li neko da kaze freicoin FRC koliko se komada kopa dnevno i sa kojom snagom?
http://dustcoin.com/miningMoze li neko da kaze freicoin FRC koliko se komada kopa dnevno i sa kojom snagom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari