Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (scrypt)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Htedoh reći, sajt ne radi. Rudar kopa, ali nemam feedback. Jel tebi sajt radi?

Poslednja izmena:
Dobri su osim sto su imali par ogromnih blokova, mene smorilo to.

Sve je to isto, bio, video... brooka. Problem je sto je Difficulty sa kojim svi racunaju 82.9, a u praksi to je izgleda daleko vise jer nemoguce da bas svi poolovi imaju los luck.
Prosto je ovakva matematika:
Veliki pool sa 1,219.783Mhash/s "resava" 48 blokova za 275minuta. ispada da nalazi blok svakih 5.73 minuta. Po toj matematici nalaze 251 blok za 24h. Ispada da 1 Mhash/s nalazi dnevno 0.206 blokova ili 41 coin. Onaj kalkulator pokazuje da treba 48.5 Sada od toga odbite "invalid blokove" koje vam svaki pool prikaci onako sa uzivanjem (stale/invalid + jos malo onako u "zavrsnoj svodjenju matematike") i eto vas na recimo 35FC/danu sa 1 Mhash/s. Onda ni ne cudi ako svi gledamo u digitron i racunamo sa 48,5 a praksa je u zoni 35-37, a to je prilicna razlika. I dalje je to bolje od LTC ali nije 3x vec pre ~2,2x

Poslednja izmena:
ja sa 1.4Mh imam otprilike 45FTC dnewno cisto

Jedno prosto pitanje:
Round Estimate
16.41358269 FC

Account Balance
15.67408276 FC

Ova dva kad saberem to je sve sto sam do sad zaradio ili moze da bude vise? Ovo mi je za 6 sati rudarenja, a trebalo bi da kopam 15 na sat po kalkulatoru. Pa pitam da zbam dal da menjam pool. Ja sam na fc.altpool.com

Od svih poolova za FTC koje sam probao, jedino na fc.ltcoin.net koji je inace obelezen kao scamerski, dobio sam i povukao(ovo doduse sa zadrskom, obicno izmedju 22 i 23 vrse transfer) tacno i precizno koliko i treba po kalkulatoru, tako da cu da prihvatim rizik i vratim rudare tamo.

Jel ovo znači da će cifra koja se podesi za auto payout tad biti povučena? Nervira me što je payout dugme sivo-neaktivno, nemam predstavu do kada treba da kopam da bih nešto povukao.

I ja se razmisljam da se vratim na fc.ltcoin.net, lepo prikazuje koliko zaradjujes i koliko je leglo a koliko te jos "ceka". I cifre su koliko i treba po kalkulatoru. Povuko sam dvaput pare, valjda jednom dnevno samo salju, a ceka se neki security da srede i radice i normalno.

Samo cekam da mi neko odgovori na post iznad pa da vidim sta da radim.

Jedno prosto pitanje:
Round Estimate
16.41358269 FC

Account Balance
15.67408276 FC

Ova dva kad saberem to je sve sto sam do sad zaradio ili moze da bude vise? Ovo mi je za 6 sati rudarenja, a trebalo bi da kopam 15 na sat po kalkulatoru. Pa pitam da zbam dal da menjam pool. Ja sam na fc.altpool.com

Najbitni je parametar koji ti kaze koliko okvirno novcica imas na dan - toliko koliko pise toliko i dobijes. Nekada bude i malo vise, zavisi od srece. Ja sam isto bio nervozan i sumnjicav pa prekinuo ali samo treba sacekati.

Jedno prosto pitanje:
Round Estimate
16.41358269 FC

Account Balance
15.67408276 FC

Balance i unconfirmed su onoliko koliko si zaradio do trenutnog shera, a life paid je ono sto si poslao na ftc wallet ili na neku drugu adresu.
Jednostavno odes na STATS, pogledas average, podijelis 1440 sa 7, 8 minuta (koliko je trenutno potrebno za resavanje bloka) i onda puta tvoja prosjecna zarada i to ti je +- 5% za 24h.

Presao pre 6 sati na http://fc.ltcoin.net i za sada radi sasvim korektno. Zaradio sam i vise nego sto treba. :)

diff skace za oko 1h za ~50% sad cemo da vidimo kako ce da odreaguje na cenu

Balance i unconfirmed su onoliko koliko si zaradio do trenutnog shera, a life paid je ono sto si poslao na ftc wallet ili na neku drugu adresu.
Jednostavno odes na STATS, pogledas average, podijelis 1440 sa 7, 8 minuta (koliko je trenutno potrebno za resavanje bloka) i onda puta tvoja prosjecna zarada i to ti je +- 5% za 24h.

Kad odem na stats imam podatak da imam 7500khash i da zaradjujem dnevno oko 60 na dan, ovo nema veze s vezom. A maltene prvi sam nalisti po hashrateu..

Prelazim na fc.ltcoin.net ovi poolovi nemaju veze s mozgom..

Sad vidim da je bas baksuzan ovaj fc.altpool.com, ima gomilu blokova od po milionce, dok ovaj fc.ltcoin.net max 200k..

Poslednja izmena:
Current Difficulty 82.899
Time to Retarget 0 day(s), 0 hour(s), 28 min, 52 sec
Next Difficulty 130.17874458088

Meni pokazuje 125 novcica na dan i toliko i sakupim. Malo je cudno resen PPLNS ali radi

I meni je fc.ltcoin.net zasad najbolje i najrealnije racunao, prosle su mi dve automatske isplate. ALI cesto imaju problema, vec par puta mi se adresa wallet-a promenila. Samo oprezno i naucite adrese vasih novcanika napamet.. :)

Kad odem na stats imam podatak da imam 7500khash i da zaradjujem dnevno oko 60 na dan, ovo nema veze s vezom. A maltene prvi sam nalisti po hashrateu..

Prelazim na fc.ltcoin.net ovi poolovi nemaju veze s mozgom..

Sad vidim da je bas baksuzan ovaj fc.altpool.com, ima gomilu blokova od po milionce, dok ovaj fc.ltcoin.net max 200k..
Ma brate pricam o fc.ltcoin pool-u :D

@kl@pna lock-uj adresu...

Da li je svima Payout dugme neaktivno na fc.ltcoin.net?

Jos dva dana i difficulty ide skoro pa duplo .... 221.10526498697

Jos dva dana i difficulty ide skoro pa duplo .... 221.10526498697

Nema veze tu je Frei coin :D, pa ona njega "krljamo" 4-5-6 dana, a dotle diff za Litecoin padne, pa onda njega 4-5-6 dana, pa nazad na feather coin i tako, u krug, a ASIC mineri neka vade BTC ... :D

I da jos nesto kod prodaje... nemojte da vas mrzi, stavite 10x 1 novcic da prodajete, cisto da naklikcete, ako svako to radi, dici ce se cena marak 5-10%, mene iskreno ne mrzi i 20x da prodajem po 1 novcic, naravno najbolej je cekati da cena ode gore... :D

Nema veze tu je Frei coin :D, pa ona njega "krljamo" 4-5-6 dana, a dotle diff za Litecoin padne, pa onda njega 4-5-6 dana, pa nazad na feather coin i tako, u krug, a ASIC mineri neka vade BTC ... :D

Jos da vas ukaki pa da LTC vredi isto kao BTC :p

Jel ovo znači da će cifra koja se podesi za auto payout tad biti povučena? Nervira me što je payout dugme sivo-neaktivno, nemam predstavu do kada treba da kopam da bih nešto povukao.

Cifra koju naznacis ce biti povucena negde iza 22h svaki dan, do sad je tako bilo, payout dugme je nekima neaktivno nekima aktivno ali potpuno je isto jer i kod onih kod kojih je aktivno cash out jos uvek ne radi, znaci za fc.ltcoin.net je samo bitno pripaziti na wallet i lockovati isti kao sto Izzy rece.

Kopa li neko na fcpool.com? Danas celo popodne stale preko 8%

Moze li neko da kaze freicoin FRC koliko se komada kopa dnevno i sa kojom snagom?

Sta mislite za sledeci novcic bytecoin? Da ga cepamo dok je na malom difu a kad dodje na menjacnice yea

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno