Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (NeoScrypt)

pa ide kad ce btc da padne na 500-700-800$?

u btc-u uzece se vise u $ isto

Ma ftc se uvek uzimalo manje btc-a vise u $, tako racunaj...ala ga cede na 750...jos par dana ipak pa onda idemo na 1200

A da...polovljenje je izgleda za 105 dana...nisam nesto siguran ali mi se ne slaze racun na polovljenju. Ako smo na 2.1m bloku onda je preko 300 dana, ako smo na pola od ukupne kolicine onda smo na 105 dana.

Na feathercoin.com pise 105 dana, obzirom da je svez sajt (pre nekoliko sedmica) stavili su i racun polovljenja po ukupnoj kolicini/2 dakle na 168m iskopanih coina iako pise da je na 2.1m bloku. Pitao sam ekipu pa cemo vidimo sta vele, mozda je i greska na sajtu, nesto je greska sigurno :)

Poslednja izmena:
ma ja samo $ gledam za sve, sta cu kad sam pilicar :p

takod ami samo to odgovara

polovljenje bloka?
hm, mozda nije lose da se dopune skladista dok ono ne dodje

Samo da se ne prepunis :)

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Nisam jos , stoooooooooooo, nije valjda skociooooooooo a aaaaaaaaaaaaaaa????????

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Nisam jos , stoooooooooooo, nije valjda skociooooooooo a aaaaaaaaaaaaaaa????????

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Pa sto ga dampovao na 750? Lepo stavis sellove i uzivas, damp je za sise :)

ma nisam kupio cekao da padne bar opet na 4-5 evo preso 1000 pih ako kad mi sve mnogo :p

1500 dohvat odlicno...idemo idemo....sledeca stepenica 2500...tu nam student otpada :)

Ahaha

Ufff pivx jel to 10x skok...nije lose ali smesno za ftc sta ce biti :)

Ufff ide ovo dobro gore

Edit: ftc je pravi pow coin kod kojeg polovljenje ima direkt vezu izgleda :)

Poslednja izmena:
idemooooooooooo machke :p

sta bre 1$ bez 1.01-3$ ne racunam pump :p

Sve preko 5k je super...7,8k idealno, 10 u pm :)

Ima jedan stari pumpas pa pogledajte njegov twit od 18.1....pitanje...da li se odnosi na FTC jer po 4 parametra po meni da :)

Ako je tako onda smo na 15k satoshija bez problema

Poslednja izmena:
Sve preko 5k je super...7,8k idealno, 10 u pm :)

Ima jedan stari pumpas pa pogledajte njegov twit od 18.1....pitanje...da li se odnosi na FTC jer po 4 parametra po meni da :)

Ako je tako onda smo na 15k satoshija bez problema

Zavisi ko je utrcao u igru, odnosno koliko je "tezak"

Dzaba mi gledamo Bittrex ako su oni tvoji Kinezi MM-ovi. Na Bittrexu do 10K je distribucija skoro pa linearna sa kapitalizacijom oko 450 BTC-a sto i nije mnogo za pravog igraca. Ali pitanje je kako izgleda ta linija na TOP menjacnicama, a Bittrex to za FTC svakako nije...Idealno bi bilo Polo add, ali to su vec vlazni snovi :)

Da sa svim pikovima i konsolidacijama tokom pampa taj pamp je preko 700 BTC do 10k. Zasto ne bi imao volume 1.5k BTCa evo pivx ima 3k BTC pa nikom nista.

Za polo se slazem to bi bila mama svakako i nije iskljuceno...nadam se i ja to potajno :)

Da sa svim pikovima i konsolidacijama tokom pampa taj pamp je preko 700 BTC do 10k. Zasto ne bi imao volume 1.5k BTCa evo pivx ima 3k BTC pa nikom nista.

Za polo se slazem to bi bila mama svakako i nije iskljuceno...nadam se i ja to potajno :)

Za PivX su spakovali brutalnu pricu pa zato i radi FOMO tako dobro. Taman se poklapa sa uspehom DASH-a :) U sustini deli DASH ideju sa masternodovima, ali ako ja ovo dobro razumem, moze da radi na Bitcoin Qt klijentu, odnosno dodje mu kao brzi transfer u bezbednoj mrezi bez blok problema...idealno za mikro transakcije...vise o tome LINK

Naravno imam ih 0 komada :(

Highlights:

PIVX has been the only PoS cryptocurrency to be based on Bitcoin Core v0.10.x or above, making it the most up to date and technically advanced PoS cryptocurrencies in the market.

PIVX inherits all the technical features of Dash, including the masternodes, instant transfers, and private transfers. The PIVX team is working on further improving the platform by updating it to v0.12.1.x Dash core with enhanced features like IPv6 support, along with the existing IPv4 and TOR Network support.

Poslednja izmena:
Vrh Dno