Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (NeoScrypt)

i jos da ga dohvate fairpumps :p i da ode 100x gore , sweaty dreams :p
mada dzabe verujem da vecina ne bi docekala

i jos da ga dohvate fairpumps :p i da ode 100x gore , sweaty dreams :p
mada dzabe verujem da vecina ne bi docekala

Ma fairpumps su gologuzani...ja sa 0.2BTC-a sam jedan od vecih tamo...racunaj 150 ljudi prati, naprave 30 BTC-a, racunaj pola od toga realno kupe a pola prodaju, dakle 15 pa podelis sa 150 :)

mislim da cemo se cediti do sledece sedmice, ako ne skocimo veceras ili sutra najkasnije nema nas par dana gore :)

Dogovaraju taktiku pošto su ispipali raju...sad znaju da veliki dump biti izmedju 2,5-3,5k...sigurno imaju insajdera medju masom :p

Ma da ispipavaju trziste, da vide dumperi na koliko izlaze

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

zato ide to gore mnogo jos ;)

Buy support je porastao od juce duplo, dakle nema dampa...idemo gore, za sada gledam iskreno ove zidove jer smo na maloj ceni. Kasnije cemo gledati obrnuto proporcionalno

Poslednja izmena:
jel na menjacnici cuvate, ne znam koliko imate ali ako vam se adrese vide u top 50 kolko vec mozda vam ispipavaju puls da vide koliko ste "plasljivi" :p

jel na menjacnici cuvate, ne znam koliko imate ali ako vam se adrese vide u top 50 kolko vec mozda vam ispipavaju puls da vide koliko ste "plasljivi" :p

Sve mi je na berzi ali razmisljam da napravim vise accounta da izgleda drugacije...

mozda pametno i da se povuce, konfirmacije prolaze brzo, jedino ako se postave orderi pa se ceka, ili da se ne desi da blokiraju depozite iz nekog razloga ne zna se sta manipulatori ce da urade, da ti ne blokiraju vise naloga

mozda pametno i da se povuce, konfirmacije prolaze brzo, jedino ako se postave orderi pa se ceka, ili da se ne desi da blokiraju depozite iz nekog razloga ne zna se sta manipulatori ce da urade, da ti ne blokiraju vise naloga

ja zabacio udice...inace uopste ne mislim da je ovo neka vrednost pa da mi bude frka da mi uzmu. O tome neka razmisljaju market makeri za ETH, DASH, PIVX itd...A ovu moju sicu ako im treba da otmu, da bog da im za lek trebala :). Izmedju ostalog, ne bih voleo wallet maintenance usred pumpa i slicne fazone...

Poslednja izmena:
Ima i ta varijanta rizika ali i ona da zablokiraju withdraw sa trexa i nekim cudom ga objave na polo ili btce ponovo :)

Ima i ta varijanta rizika ali i ona da zablokiraju withdraw sa trexa i nekim cudom ga objave na polo ili btce ponovo :)

Mislim da se to nece desiti, na zalost. A ako se pojavi na polu, uvek mozes marginu cepati, ako imas btc, ne treba ti nista drugo...

Znam da je ftc imao jumpove uvek uz nekakvu manipulaciju ili walleta ili btce ne radi deposit ili nesto trece. Ne bi vise kupovao ftc, ne znamo nista oko desavanja za druge berze...sve je moguce.

pa dok je bio na btce bile su manipulacije, sad jedino da odrade opet da ga ubace na btce sta znam, mada je btce izgubio primat sada i nije toliko vise medju glavnima,

Ne mora da bude ali volume ce mu biti veci nego na trexu jedino sto je btce njesra sto ima taj momenat malo decimala za ftc. Zato su ga i izbacili mnogo pre nego sto je pao ispod 1000 satoshija sto btce ne moze da prikaze.

Ne mora da bude ali volume ce mu biti veci nego na trexu jedino sto je btce njesra sto ima taj momenat malo decimala za ftc. Zato su ga i izbacili mnogo pre nego sto je pao ispod 1000 satoshija sto btce ne moze da prikaze.

Ma nema nista od toga. Koji ce im coin koji par puta godisnje ima 100BTC volume...

Jer trex vuce ovo kinezi su samo sklonili sell pozicije...nadam se da ce kinezi malo povuci ka gore.

Nema ni nmc neki volume, ni ppc na btce pa stoje. Iako istina je nije vise referentna berza kako je polo prodisao.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno