Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (NeoScrypt)

Ma samo $

Uzmem sa hebenog btce da prebacim da kupim ftc a ono pise sifra istekla napravim novu i sad 48h hold na sve, zakljucan racun, slepci i nemogu da prwbacim znaci ima da skoci pre tog roka kakav sam maler, nego sto mi otkljucaju racun

Poslato sa HUAWEI Y300-0100 uz pomoć Tapatoka

isti problem i kod mene: Money hold. 12 hours left :D

Izasli iz zone 400 (ko je uzeo-uzeo je), nadam se da se ne vracamo...idemo na 1-2k do kraja meseca :)

ne verujem da ce bas toliko skociti ,po meni max 0.00009-10, ali necu se buniti , ako i bude i vise nego prosle godine :) (ostavicemo i za to bar 150K)

Do 10k je idealno :) preko je bomba :)

Post od 2 godine mislis 14-15-a?

Da...ako se dobro sećam 2013 je bila lepa godina kao i prošla 2016...

edit:
sad sam pogledao...pa i te dve 2014 (10k)/2015 (5k) su bile dobre ko je pratio...izgleda da sam bio skoncentrisan na druge stvari pa prespavao FTC :D

Poslednja izmena:
Jeste za FTC i BTC zato mislim da je prosla 2016.bila samo zagrevanje za ovu kada BTC ode preko 2k...cak mislim da ce i pre velikog skoka BTCa, FTC odleteti.

Poslednja izmena:
Da...ako se dobro sećam 2013 je bila lepa godina kao i prošla 2016...

edit:
sad sam pogledao...pa i te dve 2014 (10k)/2015 (5k) su bile dobre ko je pratio...izgleda da sam bio skoncentrisan na druge stvari pa prespavao FTC :D
Svaka je bila ok...ja sam na svakoj imao lep izlaz ali 2013.i 2016.su posebno dobre.

@student
Ko zna kakvi su im planovi

Uglavnom nosilac ftc cene je 19800 berza gde je promet preko 30k$ ili 5x veci nego na trexu.

Poslednja izmena:
Evo otisli smo 20% gore...aj videcemo da dohvati 1k pa da racunamo...nadam se vecerasnjem skoku, odnosno svakidasnjem u narednih par dana.

mislis da nece vise ja sve da kupim pa cekam da padne opet ispod 5 :p

da prodajes? koji ti je target za izlaz :D ja kao racunao od pre da dogura do 0.5-1$ i tu da izadjem puna kapa :D
a ovo preko 1k da prodam jedino ako imam osecaj da ce da padne pa da uvecam kolicinu, analize ne radim i ne znam, pa idem na osecaj :d

da prodajes? koji ti je target za izlaz :D ja kao racunao od pre da dogura do 0.5-1$ i tu da izadjem puna kapa :D
a ovo preko 1k da prodam jedino ako imam osecaj da ce da padne pa da uvecam kolicinu, analize ne radim i ne znam, pa idem na osecaj :d

Si lood? 0.5-1$...ne smem da ti kazem koliko ih imam...10K sat puna kapa realno. 500 smo ih kupovali bre...

Ma nesic dize lestvicu da ne prodamo do 0.5$, a ovamo ce izleteti na 0.05 c :)

videcemo , samo da se dogovorimo da ne dump-ujemo jedni preko drugih, jer imamo dosta :) (mada i tih 10k je jakooo dobro)

Poslednja izmena:
cekam 2 god ili 3 red bi bio da dodje do 0.5-1 :p

srednji ulaz mi je oko 9-10k

Poslednja izmena:
Visoko nesicu ti je prosek...imao si prosle godine skok tako da hmmmm trebao si out pa in

Ftc je dobar sad samo za daytrade, veci skok kao i uvek pred izlazak nove nvidia generacije.

da ja sam izaso na 18k jedino gdje sam ufatio neki vrh i nisam vise u ftc 10k je prosjek visok po mom misljenju.

Ftc je dobar sad samo za daytrade, veci skok kao i uvek pred izlazak nove nvidia generacije.

FTC u novembru 2013.nije bio izlaz nvidie pa je bio skok skokova, 2014. isto tako,2015.isto. Jedino 2016. jeste mislim ali to je slucajno sa izlaskom 1080 i ovih novih...nema to veze uglavnom sa nvidiom!

cekam 2 god ili 3 red bi bio da dodje do 0.5-1 :p

srednji ulaz mi je oko 9-10k

Jesi ti onaj kralj sto je prosli pump docekao i ispratio sa 100K komada a da nije niti jedan prodao. Secam se da sam gledao i mislio u sebi kakav ludak...bio je tada medju prvih 20 cini mi se. Bas sam zapamtio okruglo lepo 100K

mislim da nisam, ima nas znaci :p
moji se budjaju u walletu na flesu

FTC tO dA mOOn :p
ne znam dal da prodam kupljeno na manjoj ceni pa da kupim kad padne ali kakav sam malet ima da skoci odma 100x

Poslednja izmena:
Vrh Dno